Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az-az óriási igazság, hogy fogalmam nincs, mi az a Los Sopranos, a másik kettő pedig úgy vonult be a köztudatba, pl. Magyaro.-n nem Prison Breakként hangoztatták, míg a Lost az lost volt itt is.barca99 írta:Etooka! A Los Sopranos, az nem a Maffiózók akar lenni?Csak mert ha az első kettő sorozatnak a magyar címét írtad (bár a Lost...
), akkor szerintem ez is elfért volna magyarul.
Te 10 pontot adsz, a Zara meg 10 ezer eurot....Barcaforever írta:,,Amúgy én a Zarát kedvelem, és az ehhez hasonló stílusirányzatokat."
Erre a mondatra 10 pontot adok.![]()
Emberem.
![]()
Am, ha egyszer lesz vkinek ideje rá, szortíroza már ki, h a játékosainknak, hogy néznek ki a bnőik.Kíváncsi lennék rájuk.
Igen ebbe én is biztos vagyok.Rumig írta:Ez mekkora, jól kikerülte a választ, legalábbis nem hiszem, h erre gondolt az újságíró
Ott viszont nehezen fogja pótolni Hleb....titán írta:Hajóltom akkor egy hét szünet lesz a bajnokságban.. vagyis ha tényleg csak két hétre esik ki (remélem) akkor lehet, h nem hagy ki meccset.. csak a válogatott belit..
pff megint 2 hétre nélkülözni Init ááá ezt nem hiszem elBestbarca írta:A sport.es azt írja, hogy ő is 15 napra dőlt ki mint Touré. Remélem tényleg csak 15 nap lesz.
nee, ezt ne.Bestbarca írta:A sport.es azt írja, hogy ő is 15 napra dőlt ki mint Touré. Remélem tényleg csak 15 nap lesz.