Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Xbox360-at vettem. PS2-t nem ajánlom már. Szinte semmi se jön már rá ki, ha ki is jön butított. Egyébként azt kapsz már 20 körül plusz egy csippelés, hogy a másolt játékot vigye még egy 10-es. Persze más ha ismerőstől veszel. PS3 valóban ugyanaz játékélményben mint az X360 DE: ott biztosan nem tudsz másolt játékkal játszani, ugyanis nem lehet feltörni, ráadásként az ára olyan 80-90 körül van. X360-ból van 3 fajta, vagy 4 nemtudom. Van amibe beépített merevlemez van stb stb... nekem sima Arcade van. Én használtan vettem, flash-elve (vigye a másoltat), 30 ezerért 2 joystick-kal. Ezért jó ismerőstől venni. De ha boltba veszed akkor is megkapod a sima arcade-ot 50 körül. A Flashelés hozzá általában oylan 15 körül van. Nekem egy fél éve van meg és kifogástalanul működik.LM10 írta:Elgondolkoztam, hogy bekéne szerezni 1 konzolt. Valaki segítene ebben? Annyit tudok , hogy pl a PS2-nek elkopik 1-2 év után a feje. Az XBOX vagy a PS3 már nekem idegenMelyik a jobb, és milyen árban vannak ezek?
Szerintem is jobban megéri az XBOX. De nem most akarok venni. Csak lassan már nem is lesz PC játék már minden XBOX meg PS meg konzol...Sanama írta:ha én vennék tuti Xbox lenne. Nem tudom milyen a teljesítménye,de minden ismerősöm azt vett,és azt mondják remek.
Elvileg az új XBOX-ok már nem ledeznek, mert ezzel az új Jasper-alaplappal vannak felszerelve.Barcaádám írta:az xbox és ps3 majdhogynem ugyanaz. Foga fehérjét nagy, plazma tvn mutatja meg, ami 100 ezernél kezdődik az xbox az eléggé melegszik ha 2 óránál többet játszol vele, 60-70 ezerbe kerül. A PS3 70-80 ezer forint.LM10 írta:Elgondolkoztam, hogy bekéne szerezni 1 konzolt. Valaki segítene ebben? Annyit tudok , hogy pl a PS2-nek elkopik 1-2 év után a feje. Az XBOX vagy a PS3 már nekem idegenMelyik a jobb, és milyen árban vannak ezek?
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of ... eration%29LM10 írta:És ha melegszik akkor az a fejet vágja tönkre? És játékok szempontjából melyik a jobb?Barcaádám írta:az xbox és ps3 majdhogynem ugyanaz. Foga fehérjét nagy, plazma tvn mutatja meg, ami 100 ezernél kezdődik az xbox az eléggé melegszik ha 2 óránál többet játszol vele, 60-70 ezerbe kerül. A PS3 70-80 ezer forint.LM10 írta:Elgondolkoztam, hogy bekéne szerezni 1 konzolt. Valaki segítene ebben? Annyit tudok , hogy pl a PS2-nek elkopik 1-2 év után a feje. Az XBOX vagy a PS3 már nekem idegenMelyik a jobb, és milyen árban vannak ezek?
És ha melegszik akkor az a fejet vágja tönkre? És játékok szempontjából melyik a jobb?Barcaádám írta:az xbox és ps3 majdhogynem ugyanaz. Foga fehérjét nagy, plazma tvn mutatja meg, ami 100 ezernél kezdődik az xbox az eléggé melegszik ha 2 óránál többet játszol vele, 60-70 ezerbe kerül. A PS3 70-80 ezer forint.LM10 írta:Elgondolkoztam, hogy bekéne szerezni 1 konzolt. Valaki segítene ebben? Annyit tudok , hogy pl a PS2-nek elkopik 1-2 év után a feje. Az XBOX vagy a PS3 már nekem idegenMelyik a jobb, és milyen árban vannak ezek?
az xbox és ps3 majdhogynem ugyanaz. Foga fehérjét nagy, plazma tvn mutatja meg, ami 100 ezernél kezdődik az xbox az eléggé melegszik ha 2 óránál többet játszol vele, 60-70 ezerbe kerül. A PS3 70-80 ezer forint.LM10 írta:Elgondolkoztam, hogy bekéne szerezni 1 konzolt. Valaki segítene ebben? Annyit tudok , hogy pl a PS2-nek elkopik 1-2 év után a feje. Az XBOX vagy a PS3 már nekem idegenMelyik a jobb, és milyen árban vannak ezek?
Ez egy az egybe FIFA10. Hangsúlyozom X360-on játszok. Sportjátékot azon érdemes csak szerintem.LM10 írta:A 2006-os World Cup is különbözött a fifa06-tól ,remélem most is ez lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=F-KSGh-Z ... re=related
Az a GTA IV DLC-i egybensocio66 írta:Az Episode From Liberty City részre gondoltam,az jött most ki pc-re.
Sanama írta:Nem értem miért nem jön ki egy csomó játék PC-re.
Egyszerűen számomra érthetetlen.
Jó persze,gondolom a PC-sek nem vesznek meg minden játékot,sőt...
És a külföldi értéeksítés számára jobb,ha konzolra adják ki,de azért kicsit felháborító.
Nem hiába nem hasonlít a PC Fifa10-re....kudu írta:Az EA honlapján az áll, hogy PC-re nem jelenik megLM10 írta:A 2006-os World Cup is különbözött a fifa06-tól ,remélem most is ez lesz.
Az EA honlapján az áll, hogy PC-re nem jelenik megLM10 írta:A 2006-os World Cup is különbözött a fifa06-tól ,remélem most is ez lesz.
Ne is mondd,mikor megkaptam az első számítógépem,az volt az első játékom.kudu írta: Ami emlékezetes nekem az a World Cup 2002, a tüzes labdával.Mennyit játszottam én azzal
Tényleg űrhajó gép kell hozzá? Te jó ég milyen rég játszottam vele, pedig iPhonera is megjelent már.. régi szép idők.LM10 írta:Be is szerzem az új GTA-t. Remélem ez nem olyan mint a 4, mert azt nagyon elcseszték
Huhú, ezt várom én is.szajko írta: Egyébként 1-2 nap és tölthető lesz a World Cup 2010.
Igaz már fent van 1-2 helyen, de sajnos még csak NTSC-s gépre...
Nekünk meg ugye PAL-os van.