Barcaman1993 írta:Szerintetek érdemes ifi akadémiát indítani? Esetleg jár ez vmi +költséggel?
Erről sztem megoszlanak a vélemények. Én személy szerint úgy gondolom, hogy megéri indítani. Bár a megfigyelőkre hetente költeni kell (nekem 3 megfigyelő-> 4000 eFT). De ha találnak olyan játékost aki ifi szinten jó képességű lehet, akkor ha kineveled (17 évesen ha eléri akkor érdemes felvinni) lényegesen olcsóbban (emlékeim szerint 400eFt a felnőtt csapatba vitel) jutsz egy jó képességű játékoshoz, akit eladhatsz egyből, és 400 eFt-nél többért simán eladhatod, főleg ha van spece

de ha meg az a posztja, mint amit a felnőtted edz, akkor meg olyan játékost csinálhatsz belőle amilyet akarsz, és akkor a felhozási díj 1000x-sét is megkaphatod érte (főleg játékszervezésűnél). Persze akár vehetsz is játékost 17 évesen, akár 10.000 eFt-ért is, de sztem így lényegesen olcsóbban jutsz hozzá, bár kis időbe beletelik, de ha jól teljesít akár U-20 esélyes is lehet. A kapusom pl. így van
szerk. ja a megfigyelőket meg hát fel kell fogadni, mert idő után kiöregszenek az alapcsapat tagjai.
A kedved nem akarom elvenni, de indulásként nehézségek vannak, mert tudtommal az alapcsapatban nincsen senkinek posztja és azt meg kell találni, hol teljesít a legjobban az adott játékos. ( de ha már nem így van, akkor javítsatok ki

már 1,5 éves az ifiakadémián

és akkor még így volt). És természetesen bajnokságot is kell keresned ahol játszik majd a csapat.