Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyik játékos se túl jó. A megfelelő védekezés + gólszerzés semmit nem ér például, olyan, mintha lenne egy megfelelő védőd vagy egy megfelelő csatárod. Egyszerre nem tudja mindkét képességét használni és amúgyis édeskevés a megfelelő főképesség. A másik játékos egy fokkal jobb, de ő se az igazi. 18 éves játékosokat venni úgy, hogy nem edzed őket tovább értelmetlen. Csak ráfizetés a részedről.dekor írta:Szerintetek?
Kezdőknek nem ajánlott az ifiakadémia. Csak viszi a pénzt, engem annak idején majdnem csődbe vitt. Most az elején az összes pénzed a jó/csapnivaló edzőre és az edzendő fiatalok megvételére kell szánnod.Barcaman1993 írta:Szerintetek érdemes ifi akadémiát indítani? Esetleg jár ez vmi +költséggel?
Erről sztem megoszlanak a vélemények. Én személy szerint úgy gondolom, hogy megéri indítani. Bár a megfigyelőkre hetente költeni kell (nekem 3 megfigyelő-> 4000 eFT). De ha találnak olyan játékost aki ifi szinten jó képességű lehet, akkor ha kineveled (17 évesen ha eléri akkor érdemes felvinni) lényegesen olcsóbban (emlékeim szerint 400eFt a felnőtt csapatba vitel) jutsz egy jó képességű játékoshoz, akit eladhatsz egyből, és 400 eFt-nél többért simán eladhatod, főleg ha van speceBarcaman1993 írta:Szerintetek érdemes ifi akadémiát indítani? Esetleg jár ez vmi +költséggel?
Edzőt csak akkor tudsz csinálni saját játékosból, ha legalább 1 szezont lenyomott már nálad. Azt tanácsolom, hogy külső toborzással szerezz be egy jó/csapnivaló edzőt, 53-ból megvan.Barcaman1993 írta:Van egy csapnivaló tapasztalattal és jó vezetői képességekkel "megáldott" játékosom. Szerintetek érdemes lenne belőle edzőt csinálni?
dettó ugyanígy vagyok én isVictorValdes19 írta:Én a VI. osztályba vitézkedek. Forduló előtt második voltam s a 3. helyezettet fogadtam. Nyertem 4-2-restreho87 írta:kinek miként alakult a mai meccs?. Így csak a rosszabb gólkülönbségemnek köszönhetően nem vezetem a bajnokságot.
Nem számítottam rá, hogy ilyen jól fogok szereplni. Idény elején az 5.-6. hely volt a célkitűzésem, de most már csalódott lennék, ha nem sikerülne az első 4be benne lenni.
Nézd meg.Hunter91 írta:Mi történt?MichaaBee írta:Az enyém szánalom a köbön...
Az enyém szánalom a köbön...streho87 írta:kinek miként alakult a mai meccs?
Én a VI. osztályba vitézkedek. Forduló előtt második voltam s a 3. helyezettet fogadtam. Nyertem 4-2-restreho87 írta:kinek miként alakult a mai meccs?
18 évesstreho87 írta:hány éves?Barcafan9 írta:Vettem egy játékost...
Kefentse Mwatiwa (294920541)
Forma: gyenge, erőnlét: középszerű
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: DVSC-TEVA. (2010-09-18 óta)
TSI: 900
Fizetés: 103 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: gyenge
Gólszerzés: remek
Pontrúgás: katasztrofális