Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én ezen nézem, sport1-es link most nincstomabence írta:Légyszi srácok, tényleg nagyon fontos lenne 1 mükődő link. Itt vagyunk a haverjaimmal 5en, de nem tudjuk nézni a meccsünket.Valdés1 írta:hali:)
Valaki tud sport 1 es linket?
Visc el Barca!!!( A rojadirectás streamek mindig ldeobnak ) Nagyon köszönnénk ha valaki dobna 1 linket.
Légyszi srácok, tényleg nagyon fontos lenne 1 mükődő link. Itt vagyunk a haverjaimmal 5en, de nem tudjuk nézni a meccsünket.Valdés1 írta:hali:)
Valaki tud sport 1 es linket?
Visc el Barca!!!
Köszi szépen!faithnomore írta:megszakadt, de találtam valamit amivel a justinos linkek működnek anélkül hogy kidobna hogy szerezz premium accountot
http://www.ultrareach.com/download_en.htm
davi10 írta:A Barca meccsre link?
a "drága" digisport teljesen meghalt...faithnomore írta:csak nekem szállt el a digisport?
Jah, most, hogy kicsit lenyugodtam, hogy nem találtam a megszokkott helyen működőt, visszaolvastam, és tettem egy próbát.fcbarca0827 írta:Te próbáltad már a Digisportot? Most, hog regisztrálni kell a nézéséért már tökéletesen működik! Nekem legalábbis egyszersem állt mega Barca meccs alatt!ElBartimaeus írta:Valaki egy működő linket a Loki meccsről nem tudna dobni? ( ami myp2p-n van az nem működik) Legalább ők mutassanak valami olyasmit, hogy ne 200/15-s vérnyomással menjek el aludni.
Te próbáltad már a Digisportot? Most, hog regisztrálni kell a nézéséért már tökéletesen működik! Nekem legalábbis egyszersem állt mega Barca meccs alatt!ElBartimaeus írta:Valaki egy működő linket a Loki meccsről nem tudna dobni? ( ami myp2p-n van az nem működik) Legalább ők mutassanak valami olyasmit, hogy ne 200/15-s vérnyomással menjek el aludni.
Nekem is azonnal jött a kód - de spamba tette a levelet a freemail...bali 15 írta:Ez kva jó a digisport még mindig nem küldte el nekem a kódot:D