De a bajnokságra nagyon vigyázzunk!
OFF: gergő felvettelek msn-en!!!
Tavaly azért közel sem ez volt a séma a MU ellen kábé mindenki nagy alázást várt tőlük még itthon is köztük én is. Az hogy 100%osan végrahajtották az meg nem igaz mert ahoz gólt kellet volna rugniuk de az nem sikerült. Ha mi szerezzük jövőhéten az első gólt megkockáztatom hogy ott vagyunk az döntőben. Tavaly Manchesterben egy erősebb csapat ellen is tudtunk irányítani végig. Most is sikerülnie kell csak szedje össze magát Messi,Eto'o,Henry. Velük volt a baj. Messi felvillanásait eléggé szakadozottnak érzem, Ronaldinho-ra emlékeztet 2005-2006-os év második felében. Remélem nem a kiégés elején van..... Én a visszavágőn is inkább a középpályában bízok meg hogy Henry vagy vki be tud találni.gekkodan írta:Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.lionelmessi19 írta:
Hiába játszák azt amit kell, ha egyszerűen undorító. Elképesztő a felfogásod... a pesszimizmusról nem is beszélve.
Nem vagyok megelégedve, cask mert a Malaga ellen vágunk 6 gólt, az Almeriat hazaküldjük. Egy BL-elődöntőben ilyen mutatókkal és ennyi lőtt góllal illett volna legalább 1 gólt rúgni ennek a támadósornak.
Kitörölhetjük a középpályával is, ha nem tudunk 1 helyzetet kidolgozni.
A Chelsea meg olyan, amilyen, ettől még a világ egyik, ha nem a legjobb csapata, BL-esélyes, tavalyi BL-döntős, a Barca ellen meg azt játszották, amit kellett. 100%-os sikerrel.
Nem kell nézni, ha nem tetszik, de el kell ismerni.
Ma is sokszor olvastam a 2:0-t meg ez azt.Szeretném hogy 3:0 ra nyerjünk Londonban de oda be kell fejezni az akciókat is,mert ma is meg voltak,de amikor Eto'o egy az egy ellen nem tudja berúgni úgy hogy Alex túrja a földet akkor el kell kicsit gondolkozni.Simán belőhette volna akárhova,a lábaközött is elmehetett volna,jó persze ilyenkor könnyű dumálni nekem van 2 percem hogy leírjam,Eto'o nak csak 2 mp-volt hogy eldöntse hova rúgja,de akkor is emberek az ilyet beszokta ő rúgni...palmiki írta:mi ez a szomorú hozzáállás
jövőhéten a stamford bridge-en 3-0-ra nyerünk és ennyi
mi vagyunk a legjobbak és nemsokára ezt mindenki tudni fogja
A foci játék és akik így gondolkoznak,mint te...hát borzalom!Ezért süllyedt ide a foci!gekkodan írta:Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.lionelmessi19 írta:
Hiába játszák azt amit kell, ha egyszerűen undorító. Elképesztő a felfogásod... a pesszimizmusról nem is beszélve.
Nem vagyok megelégedve, cask mert a Malaga ellen vágunk 6 gólt, az Almeriat hazaküldjük. Egy BL-elődöntőben ilyen mutatókkal és ennyi lőtt góllal illett volna legalább 1 gólt rúgni ennek a támadósornak.
A Chelsea meg olyan, amilyen, ettől még a világ egyik, ha nem a legjobb csapata, BL-esélyes, tavalyi BL-döntős, a Barca ellen meg azt játszották, amit kellett. 100%-os sikerrel.
egy kicsit ellentmondásosnak érzem a hsz-ed. nehéz, rakkolós, meccsre számítottál egy kiváló erőkből álló csapat ellen, most pedig sárga földig hordod a csapatot. jelen pillanatban a cselszi a 2. legjobb csapat európában, ráadásul az elődöntő első meccsén kevés párharc szokott eldőlni..gekkodan írta:Hát már megszokhattuk, csak így tovább, haladunk az úton. Azoknak a fórumozóknak, akik jöttek a 2-0, 3-0-al, meg a sima győzelemmel, javasolnék egy kis gondolkodást, nem véletlen mondogattuk, hogy a Chelsea nem Real Malaga B, meg Villareal C, akiket eddig ugye sziporkázva vertünk...
Szánalom és kín volt megnézni ezt a meccset, olyan ideges vagyok, mint régen. A Valencia elleni vacakolás nem borított ki ennyire. Sokan mondták: lehet brillírozni a spanyol játékfoci-bajnokságban, majd megnézzük, ha egy angol csapat ellen kell játszani, mire vagyunk képesek... Hát kedves hölgyeim és uraim: NULLÁRA.
szerintem pihenj legekkodan írta: Azt játszották amit kell és amivel ki fognak ejteni minket a vérbe. Megszervezték a védelmet, nem tudtuk feltörni..
Azért a világ legjobbja nem lesz azért mert idegenben 0:0-t csinált a Barcával...Ott van a top csapatok között és ez van.gekkodan írta:Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.lionelmessi19 írta:
gekkodan írta:Hát már megszokhattuk, csak így tovább, haladunk az Azoknak a fórumozóknak, akik jöttek a 2-0, 3-0-al, meg a sima győzelemmel, javasolnék egy kis gondolkodást, nem véletlen mondogattuk, hogy a Chelsea nem Real Malaga B, meg Villareal C, akiket eddig ugye sziporkázva vertünk...
Szánalom és kín volt megnézni ezt a meccset, olyan ideges vagyok, mint régen. A Valencia elleni vacakolás nem borított ki ennyire. Sokan mondták: lehet brillírozni a spanyol játékfoci-bajnokságban, majd megnézzük, ha egy angol csapat ellen kell játszani, mire vagyunk képesek... Hát kedves hölgyeim és uraim: NULLÁRA.
Ideje elgondolkodni, hogy miért nem bír teher alatt játszani ez a csapat és miért lehet 1 hét alatt 2x egy jól szervezett védelemmel 4 pontot elvenni tőlünk (2 pont BL, 2 pont bajnoki...). Ha egy erősebb csapat megszervezi a zóna-védekezést, már esélyünk nincs, 3 helyzetből meg 3 helyzetet hagyunk ki.
Messi is pont annyira lesz aranylabdás, mint én, lehet 3 gólokat lőni, meg hatalmasakat cselezni, de Cristiano Ronaldo képes arra, hogy sorsdöntő meccseket döntsön el, Messi egyellőre még a Sevilla elleni villogásnál tart. Ma sem volt a pályán...
Nem akarok vészjósolni, mert nem lenne értelme, hiszen még van 90 perc. De a Chelsea ilyen labdákat nem szokott kihagyni, szépen taktikusan fognak minket kiejteni és elgondolkodhatunk azon: 3 éve vagyunk képtelenek teher alatt játszani. Ennyi.
Szomorú vagyok, ideges és végtelen pesszimista. Az egész szezon sziporkája (a Megye II elleni csapatokkal szemben - mert az angol foci ma megmutatta, hogy hol jár), semmit sem ér, ha 3 hét alatt bukjuk el az egészet.
Ja és külön gratulálok a ma este sztárjainak: Henry, Eto'o, Messi, Bojan és Hleb. Így tovább támadósor!!!
Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.lionelmessi19 írta:
Ja, megmutatta tényleg. A szerezettség az nem abból áll, hogy a középső ötös a saját kaputól 30(!!!) méternyire helyezkedik. Ez valami okádék, háányinger. Nagyjából ennyit jelent az angol foci, ha erősebb külföldi csapattal találkoznak.gekkodan írta: Szomorú vagyok, ideges és végtelen pesszimista. Az egész szezon sziporkája (a Megye II elleni csapatokkal szemben - mert az angol foci ma megmutatta, hogy hol jár)