2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez piros...S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=NAWlCIsle0w
...meg ez is.S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=YRX9JkBzYqw
Szerintem ebben benne van a Mou-féle bírózás, ha nem is szándékosan, de tudat alatt mindenképpen.csababarca írta:...
Szép gól, de valahol vicces is számomra.kurdt írta:http://www.youtube.com/watch?v=XTValbAmkJw
már fenn is van youtube-on...
én még emlékszem arra az időre, amikor ennyi idő alatt még nem is csatlakoztál az internetre...
Nem lenézem emiatt,de tényleg ovis dolog,h egy ilyen volumenű dologban másra kell mutogatni.Semmi komoly ügy nincs belőle,megjegyezték páran,h megint alkotott az edzőfejedelem.De feltétlenül be kell dobni a terelést,pláne érvként felhozva Pepet,aki valóban nem épp szerencsés választás,ráadásul olyan tálcán,h azért ne mondjátok,h Pep nem beszél így.MINEK?Halfkey írta:De most na, mégis miért hozná fel? Mert érvel.Még egyszer mondom,nem az a gond,h Pepet v akárki mást hozol fel ""példának"",hanem az,h mi a toszért kell példálózni,mutogatni akárki másra?Egy adott dologról volt szó,senki más nem szerepel benne ,mint a speciális 5ös.
http://magyarerettsegi.wetpaint.com/pag ... C3%ADpusok
Lehet azt mondani hogy ez neked nem jó érv (Pep valóban nem volt szerencsés választás), de miért kell lenézni hogy ez milyen ovis dolog, miközben egy tökéletesen elfogadott és széles körben alkalmazott érvelési módszerrel van szó.
Amúgy fizetek egy sört annak, aki még nem buzizott le senkit életében és 18+
De most na, mégis miért hozná fel? Mert érvel.Még egyszer mondom,nem az a gond,h Pepet v akárki mást hozol fel ""példának"",hanem az,h mi a toszért kell példálózni,mutogatni akárki másra?Egy adott dologról volt szó,senki más nem szerepel benne ,mint a speciális 5ös.
azért nehogy azt hidd, hogy halál komolyan mondtam....G.Gabe írta:Hát nem tudom....ferninho írta:
én személy szerint örülnék neki... a kedvenc csapatom edzője beszél rólam...ez az ok nélkül meg... ok nélkül senki se szid senkit.... persze vannak kivételek, de azokat ketrecbe kéne zárni
Lehet, hogy te örülnél neki, ha műringyó lebuzizna, de én nem örülnék, ha Pep engem lebuzizna.
Erről egy filmjelenet jut az eszembe, amiben a fellengzős, nagyképű, nagypofájú menő csaj az iskolából félrelöki a lúzergyereket a folyóson, az meg örül neki, hogy hozzáért.
Sosem felejtem el, mikor egy VB selejtezőn Mészöly Kálmánt mutatták, ahogy örül a gólnak. " K..rva nagy gólt lőtt!" "Hát ez kib....tt nagy gól volt!"ferninho írta:nekem ne mesélje be senki, hogy egy exfocista hirtelen átváltozik edzővé és egy igazán kifinomult előkelő úr lesz , aki csak rímekben beszél...P.U.Y.O.L. írta:
Abban teljesen egyetértek veled, hogy megint a bolhából csinálnak elefántot. Az idézett rész viszont szerintem badarság. Mourinhonál meg sem lepődik az ember azon, hogy mekkora paraszt, de Pep személyiségéhez nem illik az ilyen megnyilvánulás és pont ezért lenne talán még nagyobb visszhangja, ha Guardiola cselekedne hasonlóképp...
a médiának persze belehet ezt adni, ahogy kell is és szokták, de én nem hiszek a tündérmesékben... én azt nem hiszem el, hogy egyszer nem kcsgözött, meg homározott le senkit idáig az edzői pályafutása során...
Hát nem tudom....ferninho írta:G.Gabe írta:
én személy szerint örülnék neki... a kedvenc csapatom edzője beszél rólam...ez az ok nélkül meg... ok nélkül senki se szid senkit.... persze vannak kivételek, de azokat ketrecbe kéne zárni
Persze, ha meg mocskos disznózod, akkor jön a négy mancs, vigyázzmiihii írta:Mondjuk ebben a részben egyetértek socio-val és Kalappal.Vicc,h a szivárvány csoport színre lépett![]()
Ez olyan,h ha emiatt a megnyilvánulás matt leparasztozom jo5é-t,akkor engem meg feljelent a Kisgazdapárt!?
Nem védem Mourinhot, mert ne nevezze melegnek a bírókat, de elég furán jön ki, amikor a melegek szövetségének kell (vagy nem kell, de teszik) szót emelni ezértBob_Marley írta:Szerintem meg nem lehet elmenni szó nélkül mellette, az viszont igaz, sajnos a köznyelvben ez "elterjedt" kifejezés, talán a spanyolban is!Akkor sem mondhat ilyet, még ha ,meccs heve, vagy bármi más, ahogy az Unicefezés is etikátlan volt, úgy ez szintén (lehet írni, hogy pech hogy kiderült, de ez nem változtat a tényen)!
Én Mourinho munkásságát nagyra tartom, a nyilatkozatai sem borítanak ki, amíg nem ilyeneket mond (mondjuk ez nem nyilatkozat volt)!
Lehet bolhából elefántot csinálni effektust mondani, de pont ezért van a melegek szövetsége, hogy védje a jogaikat a homoszexuálisoknak, teljesen egyértelmű, hogy fellépnek mégiscsak egy közszereplő kamera kereszttűzében "buzizza" a bírót!
Pont erről beszélek.Minek hozod fel egyáltalán a példát,meg akár 85 másik embert?jo5é volt a nyomi,nem más.Az meg,h bárki más mit mond(ANA SZERINTED) nem mérvadó,mert semmi köze ehhez a sztorihoz,amiről szó volt.ferninho írta:most felhozhattam volna még 85 embert, de ő volt kéznél ...
most ez itt nem Pepről szól egyáltalán...
Felhozok egy példát, ami nem hordoz semmi lényeges dolgot, csak azért hozom fel, hogy egy nektek közeli példát említsek és ebből lett egy szép kis kitérő. Megint.
legközelebb megpróbálok egy Barcelonához egyáltalán nem köthető személlyel példát felhozni, mert ebből mindig ez lesz.
Én hiába nem akarok Pepről semmi rosszat irkálni, vagy egy esetleges játékosotokról, mindig ez lesz belőle.
Erre próbálok mostantól figyelni... mert ez most már talán másodszor, harmadszor esett meg.
én nem ezt írtam egy kicsit másabb és nyersebb formában?Az,h Pep mit mond v mit sem,az talány,mivel ő nem beszél így,nyilvános fronton legalábbis.Valószínű,h ő is tud néhány szép kifejezést és sanszos,h mond bizonyos emberekre nem túl hízelgő jelzőket.De ez nincs bizonyítva,mert ő tud viselkedni,lehetőleg sportemberként,úriemberként.
én nem ezt írtam egy kicsit másabb és nyersebb formában?Az,h Pep mit mond v mit sem,az talány,mivel ő nem beszél így,nyilvános fronton legalábbis.Valószínű,h ő is tud néhány szép kifejezést és sanszos,h mond bizonyos emberekre nem túl hízelgő jelzőket.De ez nincs bizonyítva,mert ő tud viselkedni,lehetőleg sportemberként,úriemberként.
ferninho írta: nekem ne mesélje be senki, hogy egy exfocista hirtelen átváltozik edzővé és egy igazán kifinomult előkelő úr lesz , aki csak rímekben beszél...
a médiának persze belehet ezt adni, ahogy kell is és szokták, de én nem hiszek a tündérmesékben... én azt nem hiszem el, hogy egyszer nem kcsgözött, meg homározott le senkit idáig az edzői pályafutása során...
Utálhatod is,mert beletenyereltél ezzel a felvetéseddel.Megint.ferninho írta: de megint erről lett írva 1 oldal... én hülye mindig beleszólok és kétszer annyi hsz lesz...
ilyenkor úgy utálom magamat...