Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ennek nem kell bedőlni. Mintha Ronaldo meg Roby Carlos meg Zidane olyan szépek lennének...A. Gábor írta:Ez mindent elárul"Ronaldinho nem kellett, mert csúnya, Makelelét elengedték, mert nem lőtt gólt."
![]()
A legjobban a makele es bechames cikk tetszikBoixos írta:olvassatok minden nap!
Ti csináltátoksergio89 írta:mért lennne elrontva??? ronaldinho....se igy kezdte na jo inkább nem is mondok mást mer egyböl jön hogy mennyünk vissza a mi oldalunkra...csak azt ti is sejthetitek hogy lessz ez még nagyon forditva is csak talán mi nem csináljuk majd ezt.........
robinho jól cselez,ami a brazil bajnokságban elég volt! DE! Ez már a primera division,itt nem csak cselezni kell tudni,gondolkozni is kell,kell 1 minimális játékinteligencia!Robinhonak nincs esze a komoly focihoz...Nézzétek csak meg,mien ész nélkül játszik,mint a groundon a kisgyerekek.Kluivertinho írta: Nah szal, Robinhot is a Real rontotta el..Nem való a sok sztár közé, csak elrontják és olyan romhalmaz lesz belőle 24-25 éves korára, mint most Ronaldo + Raul..Azért láttam a brazil válogatottban játszani...
El kellene jönnie onnan de nagyon sürgősen!!! Nem a spanyol foci nem illik neki, hanem a Real és annak a "játékstílusa"..már ha van ilyen
nem lesz ez a madrid mindig ilyen szánalmas...már mindenkinek világos, hogy amíg "ez" az elnök, addig nem lesznek eredmények, éppen ezért meg vannak számlálva a napjaiKluivertinho írta:Robinhos MSN címem lévén, meg kell h védjem őt
![]()
(még szó sem volt róla Madridban, mikor megszerettem a játékát).
Nah szal, Robinhot is a Real rontotta el..Nem való a sok sztár közé, csak elrontják és olyan romhalmaz lesz belőle 24-25 éves korára, mint most Ronaldo + Raul..Azért láttam a brazil válogatottban játszani...
El kellene jönnie onnan de nagyon sürgősen!!! Nem a spanyol foci nem illik neki, hanem a Real és annak a "játékstílusa"..már ha van ilyen
Robinhos MSN címem lévénMorminho írta: Tudod kinek kell cassano! Nektek lehet, h kell mert Ronaldo 600 kiló és 700 éves, Raul [auto_cenzúra], Robinho mégszarabb , Baptista nem csatár, Soldado meg...
De ezzel se fogtok sokra menni, talán eléritek az uefa kupát cassanóval![]()
![]()
![]()
Nagyon szánalmas vagy, nem veszed végre észre?
UI: Ez a csávó mit keres még itt?
Ez teljesen így van, és ha már ketten gondoljuk így akkor csak van benne valami. A gondolatmenetet folytatva csak annyit tennék hozzá, hogy pl. a real-barca mecssen mi rögtön két-három emberrel megtámadtuk a passzokat vagy a labdást, felnézni nem volt ideje(tökéletes középpálya) a realosnak, mi viszont röhögve passzolgattuk ki őket(pocsék real kzp és sok-sok mozgás nálunk), ahogy Ordog is írta.Ordog írta:Azzal van a baj, hogy nem tudtok labdát szerezni, ezért alig tudtok támadásokat szervezni. De a legnagyobb talán még is az, hogy a labda nélküli mozgások száma nálatok a béka segge alatt van!!! Így lehet akármilyen jó a támadósorotok(legalábbis szerinted) ha nem kapnak labtát abból nehéz gólt lőni!
Még pár ilyen mondat, és az sem lesz.realmadrid írta:Mer bazz jogom van megmondani h mit gondolok
Ebben nagyon egyetértünk, és a [auto_cenzúra] elé betenném hogy : nagy rakásrealmadrid írta:am sztem a madrid egy [auto_cenzúra],
Aha, én is ezen gondolkoztam, h Cassano is keveri párszor a sz@rt,úgyhogy ilyen szempontból csak igazoltak egy roy kíííntPetixy írta:Szó se róla,5misiért simán megérte,ha ropika 30át nézzük.csak 2évvel idősebb,de sokkal jobb.Más kérdés,hogy miatta ugrik még 2edzőjük!![]()
![]()