Victor_Valdes írta:Bányász!
A cselszkit mi motiválta miután megnyerték a bajnokságot,(nah jó ez nem jó példa mert őket a BL)
Szóval ha leorditaná 1-2 játékos fejét akkor lenne motiváltság!Ez furcsa Messi is sok manit kap mégis motivált ugyan igy Iniestavagy akár Toure is!Teljesen mindeggy amugy az a lényeg szaok vagyunk és kész...de nem gondolod hogy előbb Rijkaard-ot kellene elküldi?És akkor teljesen mások lehetünk!De mondjuk ha jönne egy uj edző és akkor menne a csapatnak Te is más véleményen lennél..
Jó itt van az uj edző.Megy a csapatnak!
És mitöl lettek motiváltak???
Az van,h én nem küldeném el Rijkaardot,ezzel egyedül vagyok asszem vagy kevesen!De akkor se!Én azt írtam,h hülyeség az,h motivált vagy motiválatlan!
És mit ordítana a képükbe!?Már leírtam a gondolataimat mégegyszer lusta vagyok

!Nem attól függ h megy e egy csapatnak,vagy nem,h motiváltak e a játékosok vagy sem!Sztem ez a szó nem is létezik!
Nehogy már az edző mondja el nekik,h mien fontos győzni!
Nem mondod,h azért hoznál új edzőt mert majd az motiválni fogja a csapatot?!Ronaldinho és Messi között az a különbség,h Ronaldinho már megnyert mindent míg Messi nem!Ugyan így Iniesta vagy Yaya sem!Valószínű nem is fognak annyi mindent megnyerni mint amennyit Ronaldinho!Yaya megkapja a pénzét és innentől kezdve ő játszik,csinálja a dolgát!Ini saját nevelés...ez a legnagyobb dolog neki,h a Barcába játszhat..meg Messinek is...mindent a Barcának köszönhetnek!
Na mind1...jó keszekusza ez a hsz!De nem motiváltságról meg motiválatlanságról szól ez az egész!Hanem arról,h volt egy jól bevált játékunk,amit kiismertek,de amin sajnos nem lehet változtatni!Nem alkalmas rá a keret!Vagyis alkalmas,csak akkor az lenne a vége mint most!Mindenki hőbölögne mert egy két embert ki kéne hagyni!