2015.02.09. 09:55:15
Nagyjából már leírtátok, ahogyan én is láttam, bár szerintem annyira nem volt katasztrofális a kezdés. 15 percen keresztül masszívan letámadott a Bilbao -főleg Xavi oldalán-, de azt egyébként sem tudták volna tartani nemhogy 90, 45 percen keresztül sem. A szabadrúgásgól legalább előrevetítette ezt és megtörte a hazaiak lendületét.
Amiről igazából írni akarok, kilencmeccses győzelmi szériában van a csapat, a sorsolást tekintve tovább lehet javítani a helyzeten. A City és a Villarreal elleni meccsek tűnnek a húzósabbnak, de megfelelő rotálás mellett, meg a mostani forma alapján akár előzhetünk is a klasszikusig.
Tehát, akkor a Barca sorsolása a Clásicoig:
Villarreal otthon, Levante o, Malaga o, Man City idegenben, Granada i, Villarreal i, Rayo Vallecano o, Eibar i, Man City o, Real M. o
Real sorsolása:
Depor o, Schalke i, Elche i, Villarreal o, Bilbao i, Schalke o, Levante o, Barca i
Bár szerintem ők le fognak szakadni, de a teljesség kedvéért az Atlético sorsolása:
Celta i, Almeria o, Leverkusen i, Sevilla i, Valencia o, Espanyol i, Leverkusen o, Getafe o