Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg nagyon 'vészes'. A régi mondóka h minden posztra két azonos képességű emberünk legyen (kis tulzással) nem igaz a jelenlegi keretünkre. A kezdőcsapatunk vita nélkül a világ legjobbja. De a pad a top3-ba se fér be nálam (Chelsea,real,Inter,City).Fernando írta:Annyira nem vészes:
Valdés,- Alves, Piqué, Puyol, Maxwell,- Touré, Xavi, Iniesta,- Henry, Ibrahimovics, Messi
Cserék:
Kapus: Pinto, vészesetben: Oier
Hátvédek: Csigrinszkij, Márquez, Muniesa, Abidal, Milito(?) vészesetben: Fontás
Középpályások: Keita, Busquets, Jonathan, sztem Thiago, vészesetben pedig: egy fiatal még
Támadók: Pedro, Jeffren, Bojan
addig én se, amíg nem sérül le senki 1-2hétnél tovább és remélhetőleg azt se egyszerreSanama írta:Én azért ennyire nem rosálnék be
igazából csak ezzel van bibi, hogy a két kiemelt játékosnak van tapasztalata és rutinja, mind bajnoki mind nemzetközi szinten, de ők leginkább védekezésben jeleskednek, előre játékba nem igen tudnak plusszt adni a cseréjükkel. Azért én tavaly örültem, mikor tudtam h van egy Hleb meg Gudy a padonFernando írta:Középpályások: Keita, Busquets, Jonathan, sztem Thiago, vészesetben pedig: egy fiatal még
Ezzel az a baj,h ha Guddy és Henrique is megy,akkor nem lesz kispadunk... remélem marad mind2.nuh írta:Henrique--> Racing Santander
Pep "Valami nagyon rendkívüli dolognak kell történnie, hogy igazoljanak még valakit az átigazolási időszak vége előtt. Igaz, hogy a pad kicsit rövid, lehet hiányzik még egy középpályás, de az árak elszálltak. Inkább az ifiket részesíti előnyben, mert bízik bennük, hogy fent bírják tartani az egyensúlyt a csapatban"
Ha csak egyetlen 1 hszt is visszaolvasnál akk tudnád h ezt már elmondtáknuh írta:Pep "Valami nagyon rendkívüli dolognak kell történnie, hogy igazoljanak még valakit az átigazolási időszak vége előtt. Igaz, hogy a pad kicsit rövid, lehet hiányzik még egy középpályás, de az árak elszálltak. Inkább az ifiket részesíti előnyben, mert bízik bennük, hogy fent bírják tartani az egyensúlyt a csapatban"
Szerinted ők ezzel nincsenek tisztában? Valószínű h azért dugtak az orra alá egy szerződést mert nem tudjákgygerike írta:Ara gondoltam hogy ezt a cikket az Asenalnál is olvastákakkor telán most eladnák nekünk 25 - 30 milkért
nem lenne rossz
Jó kérdés , mert ha a Pep-féle igazolásokat nézzük az csak 50 %-os,Pique és Alves olyanannyira hogy Cacares és Hleb(igaz ő kölcsönbe) de már el is igazoltakalbicelesteX írta:Nem azt mondom, hogy gyenge a keretünk!Sőt...De azért a nyár elején valami hosszabb pad készítésről volt szó, mert hogy mennyi meccs lesz meg stb...Ehhez képest ahelyett hogy megnyújtották volna a padot, mint a rátótiak inkább levágtak belőle!Ennyire bízna Pep a fiatalságban?
Nem hiszem h elengednék. Úgy tudom volt már róla szó és nagyon sokat kér érte a Galatakopter írta:Arda Turan?
Most néztem a transfermarkt-on. Láttam már korábban is, sztem üde szinfolt lehetne, a 2008-as EB produkciójára visszaemlékezve.
Akkor is már korábban elkezdtek tárgyalni.danko94 írta:10 perc alatt is le lehet bonyolítani! Emlékezzünk tavaly Arshavin esetére
10 perc alatt is le lehet bonyolítani! Emlékezzünk tavaly Arshavin esetéregygerike írta:Most már ott van a rövid hírek közt is ugy hogy tutti hogy megy. 2 nap allat nem hiszem hogy le lehetne bonyolitani 1 átigazolást ugy hogy kp-bol nagyon kevesen leszünk. Szerintem téllen a vezetőségnek első dolga lessz 1 minőségi kp