Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Naná, nem gyakran történik ilyen, szóval boldog vagyok.palesz77 írta:GT, ez meg közbe jutott eszembe, hogy mennyire előre megjósoltad a gyereket. Örülsz neki mi?
Számomra is biztató egyébként, a csúcs Alves szint nálam sem elvárás. Eleve nehezebb dolga van, hisz a brazilnak sokáig ott volt Xavi és Messi az oldalán.palesz77 írta:Nem sokat láttuk, de hál istennek nem úgy tűnik, hogy Semedo elveszett ember lenne a labdával. Csúcs Alves mondjuk előreláthatóan nem lesz, de csúcs Ini szintet se várhatunk el egy új igazolástól se pl, szóval ahhoz felesleges is hasonlítani. De a labdával tud bánni, a passzjátéka bátor és pontos, nekem nagyon biztató eddig. Alapból hasonló szint rémlett tőle a Dortmund ellen, aztán az Új-Zéland elleni meccsen nálam totál kérdőjel lett a gyerek, de most megint kezdek megnyugodni irányába. Csak ne kezdeti lendület legyen ez csak, hanem tartsa ezt a szintet legalább, akkor nem lesz gond!LG írta:Mondjuk egy jó formában lévő Alvesnek a munkabírása csak az egyik erénye.
GT, ez meg közbe jutott eszembe, hogy mennyire előre megjósoltad a gyereket. Örülsz neki mi?
Nem sokat láttuk, de hál istennek nem úgy tűnik, hogy Semedo elveszett ember lenne a labdával. Csúcs Alves mondjuk előreláthatóan nem lesz, de csúcs Ini szintet se várhatunk el egy új igazolástól se pl, szóval ahhoz felesleges is hasonlítani. De a labdával tud bánni, a passzjátéka bátor és pontos, nekem nagyon biztató eddig. Alapból hasonló szint rémlett tőle a Dortmund ellen, aztán az Új-Zéland elleni meccsen nálam totál kérdőjel lett a gyerek, de most megint kezdek megnyugodni irányába. Csak ne kezdeti lendület legyen ez csak, hanem tartsa ezt a szintet legalább, akkor nem lesz gond!LG írta:Mondjuk egy jó formában lévő Alvesnek a munkabírása csak az egyik erénye.
Ezt adom! Nekem is ez tűnt fel. Fullra olyan mozgása van, mint Eric-nek csak jobb lábas.baas11 írta:Legyünk korrektek....Bellerin helyett nagyon jó vételnek tűnik a "jobb lábas Abidal"! Jobb hátvéd poszt pótolva !
Mondjuk egy jó formában lévő Alvesnek a munkabírása csak az egyik erénye.TripleH írta:Még nem kiabálom el, de nagyon úgy fest, hogy végre sikerült Alves-t érdemben pótolnunk a jobb oldalon. Nagyon hiányzott már onnan, ez a mennyiségű munka.
+1palesz77 írta:Eddig ez nagyon jó, ha legalább ezt a szintet hozza innentől, akkor megéri a bónuszokat is simán majd. Tetszett ma nagyon.
Igen az, és még elég gyorsan is tud futni. Mondjuk mi full gyengék vagyunk, de hát Ini és Suarez nélkül nem is csoda.Normandia írta:Szerintem ma is jó.
Egyértelműen látszik hogy ez a poszt az övé, Vidalhoz és Robertohiz képest kiemelkedő volt a védő munkája.palesz77 írta:SR mellett az est egyetlen fénypontja, kifejezetten jól játszott szerintem is.