Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja,ő fogja megkapni.eszter21 írta:Én csak azt mondtam, ha esteleg NEM Ronnie kapja, akkor már jobban örülnék Deconak, mint mondjuk Sevanak. DE úgyis Ronaldinho kapja!Bodi írta:De igaza van Esztinek!:DCharlie írta: Ritkaság számbva megy ez hogy Eszter nem Ronaldinhot favorizálja![]()
C.
Én mellette vagyok,Ronnie az aranylabda.
Én csak azt mondtam, ha esteleg NEM Ronnie kapja, akkor már jobban örülnék Deconak, mint mondjuk Sevanak. DE úgyis Ronaldinho kapja!Bodi írta:De igaza van Esztinek!:DCharlie írta:Ritkaság számbva megy ez hogy Eszter nem Ronaldinhot favorizáljaredlions írta: Nahát!Enyhült a kisassszony...
![]()
C.
Én mellette vagyok,Ronnie az aranylabda.
De igaza van Esztinek!:DCharlie írta:Ritkaság számbva megy ez hogy Eszter nem Ronaldinhot favorizáljaredlions írta:Nahát!eszter21 írta: Jövök veled...
DE ha nem Ronnie akkor legalább Deco kapja! Nem örülnék neki annyira, de legalább barças...Enyhült a kisassszony...
![]()
C.
Ritkaság számbva megy ez hogy Eszter nem Ronaldinhot favorizáljaredlions írta:Nahát!eszter21 írta: Jövök veled...
DE ha nem Ronnie akkor legalább Deco kapja! Nem örülnék neki annyira, de legalább barças...Enyhült a kisassszony...
Nahát!eszter21 írta: Jövök veled...
DE ha nem Ronnie akkor legalább Deco kapja! Nem örülnék neki annyira, de legalább barças...
Jövök veled...Boixos írta:pláne, ha Eszternek hívják őketeszter21 írta:DE az ötvenvalahány újságírónak biztos, h jobban tetszik Ronnie játéka. És a vidámsága...Boixos írta: viszont annak az ötvenvalahány újságírónak a többsége, aki ezt eldönti, valszeg őt fogja. de a tuti úgyis akkor derül ki, amikor kihirdetik.![]()
de mondtam, a frankó úgyis akkor derül ki, amikor kihirdetik a végeredményt. akármi is lehet, de az tuti, h a ronni, seva, meg asszem a deco/henry brigádból lesz a győztes. még az is lehet, h a szeitaridisz ér oda, de akkor bemegyek nyonba rendetrakni...
pláne, ha Eszternek hívják őketeszter21 írta:DE az ötvenvalahány újságírónak biztos, h jobban tetszik Ronnie játéka. És a vidámsága...Boixos írta:viszont annak az ötvenvalahány újságírónak a többsége, aki ezt eldönti, valszeg őt fogja. de a tuti úgyis akkor derül ki, amikor kihirdetik.eszter21 írta: NEM, én őt nem nagyon szeretem.
DE az ötvenvalahány újságírónak biztos, h jobban tetszik Ronnie játéka. És a vidámsága...Boixos írta:viszont annak az ötvenvalahány újságírónak a többsége, aki ezt eldönti, valszeg őt fogja. de a tuti úgyis akkor derül ki, amikor kihirdetik.eszter21 írta:NEM, én őt nem nagyon szeretem.Boixos írta:a seva. sztem le is esik neki.
viszont annak az ötvenvalahány újságírónak a többsége, aki ezt eldönti, valszeg őt fogja. de a tuti úgyis akkor derül ki, amikor kihirdetik.eszter21 írta:NEM, én őt nem nagyon szeretem.Boixos írta:a seva. sztem le is esik neki.
Én se szeretem, főleg ha rajta múlik hogy aranylabdásunk lesz-eeszter21 írta:NEM, én őt nem nagyon szeretem.Boixos írta:a seva. sztem le is esik neki.
Akkor ki? Szerintem ők a legnagyobb esélyek. Jó persze még szóba jöhet Seva, illetve Henry, de....Badi írta:Nem Deco Ronnie legnagyobb ellenfele az aranylabdáért.eszter21 írta:Na végre vki Ronaldinhot is támogatja. Meglesz az az Aranylabda isLujo írta:Az év játékosa Ronaldinho!!! De azt hiszem, hogy Deco nem fogja megkapni az Aranylabdát így már. De ne legyen igazam.
Nem Deco Ronnie legnagyobb ellenfele az aranylabdáért.eszter21 írta:Na végre vki Ronaldinhot is támogatja. Meglesz az az Aranylabda isLujo írta:Az év játékosa Ronaldinho!!! De azt hiszem, hogy Deco nem fogja megkapni az Aranylabdát így már. De ne legyen igazam.
Na végre vki Ronaldinhot is támogatja. Meglesz az az Aranylabda isLujo írta:Az év játékosa Ronaldinho!!! De azt hiszem, hogy Deco nem fogja megkapni az Aranylabdát így már. De ne legyen igazam.
Aranylabdat Deconak !!!!!!!!!!!!!!Enrique írta:Az legyen Decoé, Ronnié meg a FIFA-díj. Így lenne a legjobb!Badi írta:Meglesz az aranylabda is!