Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De így kell megnyugodhatszjelwaz írta:Sziasztok!
Csak azt szeretném, hogy vannak a név alatt ezek címek, hogy Barca C, Barca B stb. És van a jugador de Barca is, de ott nem úgy kell írni, hogy Jugador del Barca (Jugador de el Barca és a de+eldel)
Tanulok spanyolul, és szerintem így kell de ha nem akkor elpirulok!
Köszi, javítva!Taibi írta:A "következő meccs"-nél a főoldalon "január 3, szerda" van írva a kupa meccsre.
Pedig jan 3. kedd. Jan 4. a szerda.
Ez ügyben vedd fel a kapcsolatot Z.Iván-al vagy Enrique-vel! Ők ketten itt a "mindenesek", engem is ők vettek felDinho10 írta:Kedves Szerkesztok,
erdeklodni szeretnek, hogy mely modon lehetne csatlakozni a hirszerkesztokhoz, illetve az Eurobarca csapatahoz ?
Talan Ti is ismeritek a www.realvsbarca.atw.hu c. oldalt, ahol szucs baratommal es meg szamos mas barca-, es real fan-nel szerkesztjuk a honlapot. En ezen a honlapon Dinho neven irok be aktualis hireket, legfokeppen a Barca haza tajarol...A Barca imadat mar regrol jon, Barcelonaban tanultam es minden vagyam, hogy a tanulmanyaim befejezeset kovetoen vissza menjek oda dolgozni, lakni. A magyart is beleszamitva het nyelven beszelek: spanyol, katalan, angol, nemet, portugal, olasz.
Ha "megfelelek az elvarasoknak" kerem ertesitsetek az e-mail cimemen: checobalazs@hotmail.com
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
P.s.: Remelem az nem okoz hatranyt, hogy leginkabb csak interneten keresztul tudnank tartani a kapcsolatot, mivel jelenleg is kulfoldon tanulok.
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
Megveszed? Akkor meg??? Egészségükre.rvb írta:Mi a francért ajánlanak real könyvet BARCA honlapon??????????
Visca El Barca!
És hogyan??!! Ha itt most lehet, akkor részemről letiltottam!!!!Charlie írta:Ha zavar a hirdetés,akkor le lehet tiltani.
C.
Nyugi, kész lesz nemsokára.Fernando írta:Elnézést! Már megint lököm a hülyeségemet!Szóval a tippjáték menüpont mikor lesz tökéletes?