Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
senzu írta:izgalmas, hogy a Tottenham is beszáll a versenybe, talán kicsit feljebbviszik az árakat, de az igazán nagy sav az lenne, ha a Milan mégse vinné el, ő meg nem akarna Angliába szerződni, maradna nálunk, folytatva a bulizós életmódját
Egy ilyen 8 perces videót még egy nb1-es focistárol is lehetne csinálni.weathered2 írta:Hát ha ilyen amikor rossz formában van, mint az utolso videón, akkor én még plussz fizetnék is hogy maradjon!!!! Ilyen játékost nem fogunk találni...
És amikor játszott akkor miért nem nyertünk mindig két góllalDabas írta:Ha tegnap játszik Ronnie legalább 2 góllal nyerünk!!!! Eto'onak senki nem adott egy normális labdát és így elég nehéz volt neki helzetbe kerülnie meg Messi is egyedül még nem tudja szervezni a csapat játékát. Deco szerintem gyenge volt remélem a visszavágón jobb produkciót láthatunk tőle is
Télleg? Én nem hallottam, én is bízok benne!!!Z$ołtu írta:Beleborzongtam amikor ment Zambrotta a labdáért, hogy bedobja (2.félidőben) és kiabálták a közelében levők, hogy RONALDINHO...még mindig vele vannak...remélem marad és bizonyítja, hogy most is csodákra képes...én hiszek benne töretlenül..
Na persze és ő rúgta volna mindkettőt a saját gólpasszából, nem? És csak azért kettővel, mert a többi 10 játékos csak lehúzta volna. Csak magának köszönheti, hogy idáig süllyedt. A többi sztárunk mellett is ugyanaz a gyengekezű edzői stáb volt, mégsem fajultak idáig velük a dolgok. Mert vennük van alázat.Dabas írta:Ha tegnap játszik Ronnie legalább 2 góllal nyerünk!!!!
Nem biztos, hogy véglegesen eldőlt volna már az átigazolás (vagy csak ezt szeretném hinni) és azért szerintem nem csak a Bl diadal szólna számára a maradás mellett.Még mindig rengetegen szeretik.Ez az ő családjaDrigo írta:Ha csak azért maradna, mert BL-t nyertünk, akkor inkább most menjen el. Különbenis jelenleg nem rajta áll, hogy még mindig a Klub játékosa, elviekben ő már megegyezet a Milannal, csak Laportáék szeretnének minél többet látni belőle, ami érthető is.culinho írta:Kiváncsi lennék, hogyha véletlenül megnyernénk a BL-t, akkor is elmenne a Milanba, ami lehet hogy csak az Uefa kupában indulhat majd!?
Ha csak azért maradna, mert BL-t nyertünk, akkor inkább most menjen el. Különbenis jelenleg nem rajta áll, hogy még mindig a Klub játékosa, elviekben ő már megegyezet a Milannal, csak Laportáék szeretnének minél többet látni belőle, ami érthető is.culinho írta:Kiváncsi lennék, hogyha véletlenül megnyernénk a BL-t, akkor is elmenne a Milanba, ami lehet hogy csak az Uefa kupában indulhat majd!?
Ez kb olyan mint ah én barcás létemre elismerem Robinhot pedig még fele annyt sem tett le az asztalra mint Ronnie....fir3bird írta:az biztos, ha a Milan megveszi azt a produkciót amit a Barcában nyújtott, azt már tuti nemfogja...Etooval meg Messivel, vagy Deco val milyen összjátékaik voltak már! a Milan ban teljesen más kaliberű játékosok vannak...Madridos létemre, őt mindig is elismertem mint világklasszis, pl a 2005-ös el clássicon szabadrúgásból rúgott 1-et, 2005 őszén 2 is vágott...sulyos a pali