2010.05.13. 12:53:18
Én már évek óta ellenzője vagyok Cesc visszahozatalának. Elhagyta a klubot, fontosabb volt Neki a pénz, mint az, hogy szépen felmásszon a ranglétrán, mint ahogy tette azt Messi, Xavi, Iniesta, Bojan vagy Busi. Egy ilyen játékos az én szemléletem szerint nem való a Barcába. Ha ingyen jöhetne akkor is lennének fenttartásaim az előéletével kapcsolatban, de így hogy saját nevelésű játékos, és azért kell óriási pénzt fizetnünk érte, mert Ő nem bírt megülni a seggén, az nekem abszurd és elfogadhatatlan. Olyan mintha egy feltaláló kifejlesztene egy dolgot, azt egy hülye törvény miatt valaki más szabadalmaztatná, majd a feltalálónak milliókért kellene megvennie a saját találmányát.
Viszont ha a csapatérdeket nézem, akkor meg tényleg kell egy Cesc ebbe a csapatba. Így, hogy Iniesta ilyen sérülékeny, így kell egy másik opció, és az sem mellékes hogy esetleg Xavi is többet pihenhetne, nem kellene végignyomnia az egész idényt.
Laporta nyilatkozatában az a mondat, hogy "De van valaki, aki a Barça érdekeit hátráltatja, kellemetlenségeket okoz, és ebben az esetben egy elnökjelöltről van szó", szerintem ez egyértelműen Rosselre utal. Csak Ő van egyedül rossz viszonyban Laportával. Egyébként nem biztos, hogy ezeket a dolgokat, mármint az átigazolásokat Laportának kellene lebonyolítani. Én értem hogy Villa kell, meg nagyon szeretném ha jönne, de mi van akkor, hogy ha a következő elnökjelölt, nevezetesen mondjuk Rossel, majd azt nyilatkozza, hogy az előző elnökség sok hibát követett el, felesleges igazolásokat hajtottak végre nagy pénzekért. Ez azért hatással lehet esetleg Villára és Cesc-re, mert nem lehet jó egy olyan csapatban játszani, aminek az elnöke nem szívesen látja Őket a klubnál.