Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ideje nyugodtnak lenni.Cestus írta:Egy Atléti-Girona iksz megnyugtatná a lelkemet, mert szerintem a kupa és a sérültek miatt mi fogunk pontokat hullajtani.
Szerintem Pep tart nekik a nagy meccsek előtt skypon egy tréninget!BarcafanTomee írta:A Girona szépen alánk dolgozik. Oda vissza leikszeltek az Atleticóval, verték a Realt, nekünk meg lefeküdtek.
Eddig jön. Most egyenlített a Girona. Jó lenne az X ránk nézve nagyon.Cestus írta:Egy Atléti-Girona iksz megnyugtatná a lelkemet, mert szerintem a kupa és a sérültek miatt mi fogunk pontokat hullajtani.
Vidalt el szeretnénk adni, SR-nek nem ez az igazi posztja. Palencia meg túl van értékelve. Éppen lenne helye a keretben.Cestus írta: Odriozolát meg a Real is meg akarja venni, nem? Nem tudom, mennyire szeretne idejönni egy harmadik/negyedik jobbhátvéd is úgy, hogy már két épkézláb játékosunk van arra a posztra.
Talán azért "fontos", mert a kisebbik kataláncsapat szimpatikusabb, mint a királypárti és sokan szúrkolnak innen is nekik. A Pep kötődésükről nem is beszélve. Ignoráld, ha zavar.Rinku írta:Nem kötekedésből, de ezeknek a kommenteknek mi értelmük van? Mindenki nézi a livescores-t, vagy valamilyen másik hasonló oldalt, mindenki le tudja vonni a konzekvenciát. Annyira felesleges helyfoglalás a szervergépeken, folyamatosan röpködnek az ilyen felesleges kommentek, minden nap. Tényleg nem szemétkedés, egyszerűen feleslegesek.randomguy írta:A Las Palmas nagyon csúnyán beleszaladt a késbe. A Girona gurított nekik egy hatost.
Suárez óriásit játszott a baszk Real ellen, de a többi őszi meccse alapján én sem tettem volna be. Ini helyett meg betettem volna Pált. Iniesta korrekt szinten játszott, de Paulinho a nyolc góljával extra teljesítményt tett le az asztalra. Összességében ez a kezdő arról szól, hogy a legsikeresebb csapat legnagyobb neveit beteszik.BarcafanTomee írta:Ter Stegen - J.Alba - Umtiti - Piqué - Odriozola; Parejo - Busquets - Iniesta; Guedes - Suárez - Messi
Itt meg kicsit a Barcát vitték túlzásba. Suárez mondjuk csak az utolsó 6-7 bajnokin hozta igazán magát, de a többi center se vitte túlzásba, Zaza is visszaesett például.
Mondjuk én speciel innen tudtam meg, szörnyülködöm is rajta.Rinku írta:Nem kötekedésből, de ezeknek a kommenteknek mi értelmük van?
Nem kötekedésből, de ezeknek a kommenteknek mi értelmük van? Mindenki nézi a livescores-t, vagy valamilyen másik hasonló oldalt, mindenki le tudja vonni a konzekvenciát. Annyira felesleges helyfoglalás a szervergépeken, folyamatosan röpködnek az ilyen felesleges kommentek, minden nap. Tényleg nem szemétkedés, egyszerűen feleslegesek.randomguy írta:A Las Palmas nagyon csúnyán beleszaladt a késbe. A Girona gurított nekik egy hatost.
Egyenlőre nem bíznám rá, de fiatal, még kiforratlan játéka van. Ha mindenáron hasonlítanom kéne valakihez, inkább egy fiatal Iniesta mint Xavi, de hangsúlyozom sokkal erősebb védekezésben. Úgy tud rombolni mint Gabi. Hasznos játékos, de egyenlőre nálunk nem lehetne kezdő szerintem. Viszont majdnem minden cserénknél sokkal jobb.palesz77 írta:De az, hogy mélyebben van, még nem azt jelenti, hogy az a szerepkör fekszik is neki. Casemiro, Fabinho, Kanté, Bakayoko, pl ők is mélyen játszanak, aztán mégse bíznád rájuk egy csapat irányítását. Meg még millió példát mondhatnék. Koke játszott anno is szélen többször, a stílusa attól mégis inkább olyan mint Verrattiéknak, azon a poszton is.
Viszonylag agilis, sok poszton bevethető játékos, de alapvetően középen mélyebben érzi jól magát. Tavaly még fent állt amit mondtál, de azóta inkább Kokét használja Simeone, ha arra van szükség hogy valaki a szélen játsszon, ebben ugye vastagon benne van hogy Carrasconak nagyobb volt a füstje, mint a lángja.palesz77 írta:Megmondom őszintén idén nem követem az Atmát, úgyhogy ha valaki igen, az felvilágosíthatna. Ennyit változott a világ 1 év alatt, hogy Saúlból egy mélységi irányító lett kb? EurobarcaBlogban írta valaki, hogy Coutinho helyett inkább egy Thiago, Gündogan, Verratti vagy Saúl féle játékos kellett volna. Tavaly nézegettem kicsit, akkor még baromira nem ehhez a hármashoz tartozott játékstílusra, idénre ennyi változott? Csak mert az Atmából eddig mindig Koke tűnt inkább ilyen típusú játékosnak, most Thomas talán, de csak pár villanását láttam, de Saúl pont nem. Statokra gyorsan ránéztem, az alapján se ő a labdajáratásuk központja azért.. Előre is köszi, ha valaki ír róla.
ez a montella akkora fogás lesz nekik mint a valenciában a neville voltCestus írta:A Sevilla nagyon szét van esve.