Jó kis meccsen, tetszetős játékkal, megérdemelten győzött a Nyíregy!
Ennek örülök!
Csodás estét szereztek nekem!
HAJRÁ HALI!

Ezt a "madridista" szöveget asszem én írtam.jelwaz írta: A Fradi valóban egy meghatározó klub Magyarországon, Európában az volt. De ne jöjjünk már azzal, hogy ennyi bajnoki cím meg annyi trófea, ez madridista szöveg. A múlt nem a jelen. Az Eintracht Frankfurt régen BL döntőt játszon, most nincs a BL-ben, pedig ott lenne a helye. Ez így nem kerek.
Mindig,mindenki a Szparit hozza fel ?Fernando írta:Neked mihez képest nézhető egy Szpari mrccs?
Nem igazán értem,h minek kell elkezdeni mártírkodni?Szerintem nem mondták Rád,h hülye vagy vagy,h nem értesz hozzá...Persze szíved joga azt gondolni magadról amit akarsz.Fernando írta:de biztos hülye vagyok és nem értek hozzá. Sőt labdát se láttam soha..
Valóban nem túl bonyolult ám előbb nem ezt írtad le.Fernando írta:Bányász: Azért mondom, hogy nézhetetlenek, mert néztem nem tetszett ezért később már nem néztem. Nem túl bonyolult szisztéma.
Pontosan.Igazából élőben se jók a magyar meccsek.De sokkal jobbak mint egy képernyő előtt ülve.robertfcb írta: de egy dolog élőben megnézni egy meccset, vagy tv-ben. Általában olyanok mondják, hogy nézhetetlen a magyar foci, akik egyetlen egy meccset nem láttak még élőben...
Ezt meg igazából nem is értem.Akkor végülis azért mondod a Fradi meccseire,h nézhetetlenek mert a hírekben azt olvastad?Fernando írta:mihii: Az, hogy nem nézem meg a Fradi meccseit, nem azt jelenti, hogy nem olvasok híreket és nem vagyok képbe. Egyszerűen nézhetetlen.
Ha már itt tartunk én is mondhatnám, hogy én pedig csak a Szpari meccseken kívül nem bírok mást nézni, mivel ők nálam a favoritok, de egy dolog élőben megnézni egy meccset, vagy tv-ben. Általában olyanok mondják, hogy nézhetetlen a magyar foci, akik egyetlen egy meccset nem láttak még élőben...martin120 írta:Fernando írta:Az tényleg nagy büszkeség, hogy rettegnek az ultráinktól... Bravó.
Énis híres lehetnék azzal, hogy a saját s z arom eszem 5 évig, mégse teszem.
mihii: Az, hogy nem nézem meg a Fradi meccseit, nem azt jelenti, hogy nem olvasok híreket és nem vagyok képbe. Egyszerűen nézhetetlen. Ez van. Utoljára Gerát és Husztit bírtam abból a csapatból.
Hát az biztos hogy nézhetetlen a magyar foci A Fradi meccsen kivűl én se bírok meg nézni egyet sem.De muszáj volt meg védenem a Fradit még ha hülyeséget is írtam.Nekem ez a mindenem.Ha kell meg halnék a Fradiért.!(és a Barcáért is)
Fernando írta:Az tényleg nagy büszkeség, hogy rettegnek az ultráinktól... Bravó.
mihii: Az, hogy nem nézem meg a Fradi meccseit, nem azt jelenti, hogy nem olvasok híreket és nem vagyok képbe. Egyszerűen nézhetetlen. Ez van. Utoljára Gerát és Husztit bírtam abból a csapatból.
Így van. A magyar foci nem ettől lesz,vagy nem lesz.Fernando írta:Az tényleg nagy büszkeség, hogy rettegnek az ultráinktól... Bravó.
Hát a magyar foci így is halott, mert,hogy nézhetetlen az biztos .martin120 írta:Olvasgattam itt ahogy egyesek oltógatják a Fradi.Nézzétek a jó oldalát mi ezzel tesszük ismertebbé a magyar focit legalábbis a Fradit.Európa bármelyik pontján tudják hogy mi az Fradi nem tom hogy ha mondjuk spanyol országban vagy akárhol azt mondott hogy Haladás vagy Győr nem hiszem hogy tudják miről van szó.Annak idején egész európába rettegtek az ultra csoportunktól és érzem hogy ez most is így lesz.És hogy kikéne tiltani a Fradit?(Kisteleki azon van)Ha nem lenne a Fradi akkor végleg meghalna a magyar foci.De ez soha se fog bekövetkezni mert a FRADI ÖRÖK!!
Majd ha eljutunk odáig, hogy azért a lóvéért amit ezeknek a külföldieknek adunk fog is vmit javulni ez a piszkos gyenge helyzet akkor nem szúrja majd senki szemét ezt hidd el! De az hogy ilyen 7. kategóriás afrikai meg brazil meg a fene se tudja már honnan jöttek, talán még ők se, addig igenis a hasonlóan böte magyar taknyos gyerek játsszon csak ott a magyar csapatba. Majd ha kis Messik, Yaya-kat meg Sergiket hoznak ide, akkor már örömbe megy át a szitu, és teljesen különbözik ez a helyzet az európai élklubokkal való összehasonlításhoz (és a barca igenis büszke lehet még így isVaratrix írta:Akkor a Barca sem katalán, mert vannak Franciák, Argentinok, Elefántcsontpartiak stb...?Fernando írta:hogy ilyen jamaikaiak meg ilyen angolok spanyolok jönnek 3-assával.
Ez nem érv.
A többi résszel egyet értek.
azért én még válaszolok neked amigo, ha már egy kicsit eltévesztve a házszámot kiosztottál, h maradjak csendben.realmadridfan írta:Boixos!
Ha nem akarsz "egyértelmű dolgokon" vitatkozni, akkor mégis mire jók ezek a fölényeskedő hsz-ek? Inkább hallgattál volna, ha annyira nem akarod a vitát. Mindenki tiszteli a csapatodat, de el kell fogadnotok, hogy van még 15 csapat és nem vagytok feljebbvalók! a szurkolók meg főleg nem.
flame off.(részemről)
Való igaz,ezek is vele jártak a történettelBányász írta:Nem a kis balhék és a kis verekedések miatt ítélik el a Fradi szurkolókat mert azok valóban minden csapat háza táján megvannak.
De a saját csapatát még egy szurkoló tábor se támadta meg(ráadásul 2x) és barátságos meccsen se fordult elő sok verekedés más szurkolótáborokkal(azt hiszem a fradisták már Ausztriában is verekedtek ha jól emlékszem).
Szóval alapvetően nem lenne baj ha ezek a nagyobb balhék nem lennének meg.De megvannak...és ez nem azért van mert több a Fradi szurkoló mint más csapatok szurkolói.
Egyébként erről nyilván nem lehet objektíven vitázni mert fradista és nem fradista másként látja a dolgokat.
Ilyen mennyiségű szurkolót valóban nem naon tudhat magáénak egyik magyar csapat sem.Ennek függvényében és a nagy számok törvénye alapján értelemszerű,h több a hooligan is a legénységben.senzu írta:a Fradit mint klubot inkább be kéne tiltani, ennyi szurkolónak nevezett állatot nem sok magyar klub tudhat magáénak...
(talán még az Újpest meg a Kispest, azokat is rühellem)
azt meg érvként felhozni, hogy a Fradi miatt többen fognak kimenni meccsre, elég röhejes, max 1-2 ugyanolyan tahó fog kimenni, mint a fradisták, ők is csak a balhé reményében
Látszik,h nem Vagy képben magyarbanFernando írta:
... azt azért te sem gondolod, hogy a Fradi pest megyén kívül is annyira népszerű mint Pest-megyében...
Talán ezért?Fernando írta: Engem pl megsem érintett hogy kiestek x éve.
Fernando írta: Mondom ezt kívülállóként. Nem nagyon nézek magyar focit.
Kábé az elmúlt két évben nőtt meg a nemzetközi létszám ennyire a Fradinál,de nem ez alapján kellene megítélni ezt a nemzet csapata dolgotFernando írta: Hát neharagudj de én nemtudok egy olyan csapatot a nemzet csapatának betudni, amelyről mást se lehet olvasni, csak, hogy ilyen jamaikaiak meg ilyen angolok spanyolok jönnek 3-assával. Egy olyan csapatot amelynek a szurkolótáboráról nem is érdemes beszélni. Egy olyan csapatról aminek nagyban köze van a nemzetközi megítlésünkön, nekünk magyaroknak, azt neharagudjon meg a világ nemtudom elismerni a nemzet csapatának.
És az angol háttérről egy szót sem ejtettem.
Akkor a Barca sem katalán, mert vannak Franciák, Argentinok, Elefántcsontpartiak stb...?Fernando írta:hogy ilyen jamaikaiak meg ilyen angolok spanyolok jönnek 3-assával.
Én is a börtönbe.Asys írta: Én a ketreceket javaslom...
Én elhiszem, hogy így gondolod, nem én találtam ki ezt a jelzőt csak leírtam, és se szurkolok nekik.Fernando írta:Hát neharagudj de én nemtudok egy olyan csapatot a nemzet csapatának betudni, amelyről mást se lehet olvasni, csak, hogy ilyen jamaikaiak meg ilyen angolok spanyolok jönnek 3-assával. Egy olyan csapatot amelynek a szurkolótáboráról nem is érdemes beszélni. Egy olyan csapatról aminek nagyban köze van a nemzetközi megítlésünkön, nekünk magyaroknak, azt neharagudjon meg a világ nemtudom elismerni a nemzet csapatának.Capon írta:Nem véletlen hívják a Fradit a nemezet csapatának.
És az angol háttérről egy szót sem ejtettem.
Hát neharagudj de én nemtudok egy olyan csapatot a nemzet csapatának betudni, amelyről mást se lehet olvasni, csak, hogy ilyen jamaikaiak meg ilyen angolok spanyolok jönnek 3-assával. Egy olyan csapatot amelynek a szurkolótáboráról nem is érdemes beszélni. Egy olyan csapatról aminek nagyban köze van a nemzetközi megítlésünkön, nekünk magyaroknak, azt neharagudjon meg a világ nemtudom elismerni a nemzet csapatának.Capon írta:Nem véletlen hívják a Fradit a nemezet csapatának.