Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez igaz. De az a szomorú, h a decemberi klasszikuson sem állt gyakran a védelmünk a helyzet magaslatán. Mint ahogy nagyon sokszor máskor a kis csapatok ellen sem. Szerencsére eddig a támadóink mindig több gólt lőttek, így nem lett igazán baj, de azért ezen javítani kéne. Pl. Pinto és Valdes is hatalmas hibákat vétett az elmúlt klasszikusokon.shutterisland írta:
szóval azért általánosságban a mi (némely esetben kapitális) hibáink a kulcsa az ő jobb játékuknak, helyezeteinek.
igen, ez lehet, h ellentmondásosan hangzik, de ettől még igaz. ne a mostanság fillérekért leakasztott özilre, v a nulla forintos másik giroszárus gyerekre gondolj, volt azért ott pár zsák pénz az avatarodért is, v kakáért, v benzemáért, v azért a szánalmas pepéért stb. minden bepengetett eurónak az lenne a feladata, h a világ legjobb csapatát csinálják meg belőle és nem egy évben, hanem hosszabb távon, a második hely lófallosz ezen a szinten. ráadásul mindezt úgy bonyolítják, h összevásárolgatnak ezer embert akik rúgnak egy egyeneset a labdába, de a saját klubjukban még véletlenül sem keresgélnek, vagy csak szökőévenként egyszer-egyszer. ez az olyan oldszkúl szurkolónak, mint amilyen én is vagyok, nem tetszik. ezt értettem az észnélküli költekezésen. vannak ilyen téren a barcelonánál is túlkapások, de itt azért mégsem ez a jellemző.madridronie írta:Ész nélküli??? Kötve hiszem. Esetleg a Galaktikus érával kevered, ami 2 bajnokság és a 9. mellett azért csak a világ leggazdagabb, legnyereségesebb klubjává tette a Madridot --> amit eredmények híján is stabilan tart azóta is, sőt inkább erősödik!![]()
Ami pedig Perez 2. etapját és az ész nélküli költekezést illeti; nos a te szavaidat idézve:3 ember (hiányposzt) híján felépítettek egy fiatal, nagyon tehetséges, abszolút "eladható" csapatot, keretet, melynek élére a világ talán legjobb edzőjét ültették ezzel újra az elitbe emelve a Real Madridot (amely az egyetlen igazi kihívója a csoda Barcának) --> ez szerintem minden csak épp nem ész nélküli munka illetve ablakon kidobott pénz (inkább egy remek befektetés, tudatos építkezés)!a világ egyik legkomolyabb brigádja a real, az egyetlen problémájukat fcb-nek hívják.
A Madrid rengeteg pénzt költ játékosokra, ezt ne tagadd. Az, hogy ész nélkül, azt nem mondhatnám. Megvásárolják az Aranylabdásokat, és úgy gondolják, hogy majd nyer a Madrid...Olvasom én a Fehér cellás lapokat, és az erőt, a harcot, és az elszántságot hiányolják a szurkolók a madridból. egyszerűen nem várhatják el, egy 0 kötődésű Real játékostól, hogy szó szerint adja a vérét a fehér mezért. A Madrid, ha valamiért nem lehet a világ legjobb klubbja, akkor az ez.Ész nélküli??? Kötve hiszem. Esetleg a Galaktikus érával kevered, ami 2 bajnokság és a 9. mellett azért csak a világ leggazdagabb, legnyereségesebb klubjává tette a Madridot --> amit eredmények híján is stabilan tart azóta is, sőt inkább erősödik!
Ész nélküli??? Kötve hiszem. Esetleg a Galaktikus érával kevered, ami 2 bajnokság és a 9. mellett azért csak a világ leggazdagabb, legnyereségesebb klubjává tette a Madridot --> amit eredmények híján is stabilan tart azóta is, sőt inkább erősödik!de azért az észnélküli pénzköltés mintaképe a világban a perez-féle madrid. ez a rengeteg kiadott pénz
3 ember (hiányposzt) híján felépítettek egy fiatal, nagyon tehetséges, abszolút "eladható" csapatot, keretet, melynek élére a világ talán legjobb edzőjét ültették ezzel újra az elitbe emelve a Real Madridot (amely az egyetlen igazi kihívója a csoda Barcának) --> ez szerintem minden csak épp nem ész nélküli munka illetve ablakon kidobott pénz (inkább egy remek befektetés, tudatos építkezés)!a világ egyik legkomolyabb brigádja a real, az egyetlen problémájukat fcb-nek hívják.
Majd jön a portugál haver, aki az inter elleni meccsen is fújt.ab1daL írta: A spanyol ABC.es szerint a játékvezetői testület úgy döntött, hogy Fernando Teixeira Vitienes (a tegnapi mérkőzés játékvezetője) idén nem vezet több meccset a Real Madridnak. A hírt egyelőre nem erősítette meg egyik nagyobb lap sem.
Na akkor kezdjük el utólag eltiltani a bírókat a madridi meccsektől, valamint akivel gondja volt Josénak. Gyakorlatilag marad 2, 3 bíró aki fújhat nekik. Gratulálok!
ne hasonlítgassuk más brigádokhoz a madridot. az egyik legtávolabb álló dolog tőlem az, h ünnepeljem őket, de az tény, h manapság a világ egyik legkomolyabb brigádja a real, az egyetlen problémájukat fcb-nek hívják.madridronie írta: Csak halkan jegyzem meg; más csapatnak még ekkora öröme se lehet manapság; nem mellesleg az utóbbi években (sőt) csupán a "szinten tartás" végett a Barca se nagyon spórol az euró millókkal és akkor még nagyon finom voltam!
![]()
Csak halkan jegyzem meg; más csapatnak még ekkora öröme se lehet manapság; nem mellesleg az utóbbi években (sőthanem hangosan röhögjek a realmadridon, akiknek az utóbbi évek alatti többszázmillió euró elköltése után is az jelen pillanatban a legnagyobb örömük, h 2-0ról leikszeltek a barcelonával és így estek ki a kupából.
De nem hiszik!és ha a madridiak elhiszik hogy mostantól mi csak ennyit fogunk mutatni,akkor nagyon meg fognak lepődni a továbbiakban.
Szerintem a Mourinho érában most volt az első olyan meccs, itt sem az egész csak mondjuk 45 perc, ahol azt éreztem, hogy több kellene a srácoktól és nem voltak elég motiváltak. Ezenkívül volt a tavalyi második bajnoki meccs, ahol játszogattunk,de egyik csapat sem vette teljesen komolyan ( ott nagyobb előnyben voltunk, a Real nem erőltette), illetve kikaptunk a kupadöntőben, de ott motiválatlanságról nem lehet beszélni. Szóval nem értem mikor hallottál te ilyesmit Barca-Realon. Ha igen, akkor sem normális fórumozóktól és jó nagy butaság volt. Eddig mindig maximálisan motiváltak voltunk. Most volt egy kisebb kilengés, de nem tudjuk mi volt az oka. Szerintem túléljük és nincs gonddaffy írta:a baj nem azzal van,hogy sokak szerint a barca nem volt 100as,hanem az,hogy ha a játékosokra mondod,hogy nem akarták,némelyik rosszul játszott,akkor 90%ban jön a divatszurkoló vagy és hasonló elvakult védés. ha az edzőre mondod,hogy nem tud tüzelni,detto.socio66 írta:...
pedig minden egyes klasszikus előtt azt olvasom,hogy a barcát nem kell motiválni egy real ellen,ahol ott van pepe,mourinho és sok akcióhős.
a meccs után pedig azt olvasom,hogy nem voltak motiváltak,mert minek,ez is elég.
az ilyen ellentmondások bosszantanak
a baj nem azzal van,hogy sokak szerint a barca nem volt 100as,hanem az,hogy ha a játékosokra mondod,hogy nem akarták,némelyik rosszul játszott,akkor 90%ban jön a divatszurkoló vagy és hasonló elvakult védés. ha az edzőre mondod,hogy nem tud tüzelni,detto.socio66 írta:...
Pont most néztem egy hátsó kameraállásból és valóban seggel kitolta, vagyis leütközte. Nekem este máshogy rémlett. Hmm...Bob_Marley írta:Nem érte el a labdát, simán leütközte, ez nálam abszolút tiszta szerelés volt már bocsbreywol írta:Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
A jó öreg magyar felfogás szerint valóban.daffy írta: a gólok hibákból születnek

Nem érte el a labdát, simán leütközte, ez nálam abszolút tiszta szerelés volt már bocsbreywol írta:Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaffy írta:ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnekshutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.

rendben,akkor tekintsük simán barca hibának. szerencsére a hiba különbözteti meg a jó és a rossz csapatot,így...shutterisland írta: ez nem igaz, mert lehet egy apróbb eltolódás, sebességkülönbség, bármi egy gól oka...de ilyen brutál hibákat, mint amiből 2-3-at elkövettünk, és ezáltal ziccerbe hoztunk titeket, kb 3 havonta egyet látok barca meccsen.
nézd, nem akarok nekiállni vitatkozni és szrt dobálni, mert semmi kedvem sincs ahhoz, h beálljak a másikat a monitor mellől kemény beszédekkel leugató gyerekek közé, mert téged így ismeretlenül is tisztellek. a kedvenc csapatodat viszont már nem annyira, így annyit azért még megengednék magamnak, h ne csöndesen örüljek, hanem hangosan röhögjek a realmadridon, akiknek az utóbbi évek alatti többszázmillió euró elköltése után is az jelen pillanatban a legnagyobb örömük, h 2-0ról leikszeltek a barcelonával és így estek ki a kupából.daman írta:En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
ez nem igaz, mert lehet egy apróbb eltolódás, sebességkülönbség, bármi egy gól oka...de ilyen brutál hibákat, mint amiből 2-3-at elkövettünk, és ezáltal ziccerbe hoztunk titeket, kb 3 havonta egyet látok barca meccsen.daffy írta:ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnekshutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnekshutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.