palesz77 írta:...
Tény, hogy az általam leírtakkal igazolások terén még -1 ember állna közép pályán bevethető emberek rangsorában. Bár ha azt vesszük most is KP-ra SR szinte az első számú opció csereként és valljuk be nem véletlenül fogjátok a fejeteket mikor elkezd mocorogni a partvonal mellett a srác.
Tehát Masc felhozatalával KP sorra (amit az emberek 99%-a megtenne én is tudom) a KP sor mélysége sokat nem csökkenne bár tény, hogy sok variációs lehetőség nem lenne és én is elsősorban a kezdőcsapaton gondolkodom jelenleg.
Mégis azt hiszem ha az igazolásokra annyi pénz volt amennyi akkor talán ésszerűbb lett volna ezeket az összegeket (Suarezen kívül) a védelemre költeni.
Egy stabilabb védelmi négyessel és egy kp soros Masc-al valamint egy bizonyítani vágyó Rafinhával úgy gondolom ha nem is rögtön, de hosszabb távon távolabbra juthatna a Barca a kupasorozatokban mindenképp, de talán egy erős bajnoki hajrával a pontvadászatban is.
Persze a szűk KP miatt kérdéses lenne, hogy elég energia maradna-e az idény végi hajrára ezt is aláírom.
Valamint azzal is egyetértek az általad és mások által leírtakkal is, hogy a jelenlegi keretből is lehetne többet kihozni, de legalábbis feltétlenül érdemes lenne megpróbálni a "jegelt" embereket is csatasorba állítani (Bartra,Montoya) illetve Mascot végre felzavarni a KP sorra.
Mindennek ellenére is jobbnak gondolnám az én elképzeléseim szerint azokat a változtatásokat amiket leírtam mert kicsit úgy érzem, hogy hiányzik a vezér alak a védelemből aki irányítja az egészet illetve Masc előrébb tolásával végképp hiányoza és ahhoz , h ezt pótoljuk nem elég Matyit vagy Vermalent betenni akár Bartra akár Pique mellé.
Természetesen a jobb védő pozició meg több szót sem érdemel.. De nyílván ott sem Alves, de én úgy gondolom, h nem is Montoya a megoldás.
Szóval én a két védelmi igazolástól és Masc KP soros játszatásától azt a stabilitást várnám el amit szerintem teljes mértékben a jelenlegi keret játékosainak játszatásával sehogyan sem lehet perpillanat elérni. Ezért is gondolom , h LE nehéz helyzetben is főképp ha marad az eltiltás is.
szerk. : valamint úgy gondolom, hogy ezzel a Rafina-Masc-Iniesta hármassal megmaradna a Barca játékának fő ismervei is hiszen egyik játékos sem fogalmatlan az előre játékban sem.
És bár Rakiticra sem mondanám, hogy az mégis jobban illene úgy gondolom a Barcához ez a sor...