Szerintem a rotálásnak és a játékosok pihentetésének van egy szintje, ami után már az egész kicsit bohózatnak tűnik. LE ezt már átlépte. 22 meccs, 22 alkalommal más kezdő. Ez már butaság. A versenyszellem fontos, de szerintem ennek kb annyi a haszna, mint a kára. Nincs egy fix kezdőnk. Lehet a riválisok nem tudják mire számíthatnak tőlünk, de sajnos mi sem tudjuk, mit várhatunk magunktól. Viszont a nagyobb baj, hogy nem is nagyon lehet a csatársorunkon és kapuson kívül eldönteni, hogy hol, ki játsszon. Bravo helyett én szívesebben látnám Ter Stegent, de Bravo jól véd, uh nincs ok váltásra - max ha majd itt kell változtatni a 30 meccs körül, hogy biztosan egy addig nem látott 11 fusson ki a gyepre!

Csatársorban MSN megkérdőjelezhetetlen. Pedro jó beugró, bár ugrálhatna máshol is, míg Munir nem tényező még. A baj itt kezdőik...hátul jobboson Alba jó idén, veszélyesek az elfutásai, de a fontos meccseken kimaradt a csapatból, számomra érthetetlenül. És kb. ez az egyetlen biztos pont a védelemben. Ugye Danit nem kell bemutatni, nem sokat mutat, de sajnos alternatívája sincs, vagy aki lenne, az gyenge, vagy elűzik. Középső védőkánt Piqué kezd formába lendülni, Matthieu nem rossz, Bartra ígéretes, Masc meg nagyon jó itt, de lehet rá egy sorral feljebb lenne szükség. Nem tudnám megmondani melyik a legjobb belső védőpáros. Pedig itt sokat számítana az összhang és az állandóság. Köépen meg ugyan van egy kezdetben mellőzött, azóta újra kihagyhatatlan, lassú és körülményes, csak hátra passzoló Xavink. Van egy formán kívüli Iniestánk, egy lejtmenetben lévő Rakiticünk, egy kihagyhatatlan Busink, egy tehetséges Rafinhánk, és még ott az aduász SR is.

Ebből is nehéz lenne egy fix triót kiállítani. Én viszont örülnék neki, ha elnne egy kis állandóság, és ezt a csapatot láthatnánk hétről hétre: Bravo - Adriano, Bartra, Matthieu, Alba - Iniesta, Masc, Rafinha - MSN
Ha meg LE rotálni akar, akkor kiélheti magát valamelyik középső védő Piqure kicserélésével, illetve Rafinha helyett Rakiticcel, esetleg Busival.