2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt akartam pont írni én is. Szóról szóra nem hiszem,hogy így történt,de abban lehet valami, hogy Jose néha balhézik a spanyolokkal. Ugye még a kaptiányi szalagot is el akarta venni Ikertől.Capon írta:Ha nem is így történt ahogy leírják, de már elég régóta cikkeznek arról, hogy Mou nem igazán jön ki a spanyolokkal a csapatnál gondolok itt a cikkben is szereplő Casillasra és Ramosra, ugye többször is hallhattunk már róla.
Szóval elég rég pedzegetik ezt a témát aminek lehet valóságalapja.
Ha nem is így történt ahogy leírják, de már elég régóta cikkeznek arról, hogy Mou nem igazán jön ki a spanyolokkal a csapatnál gondolok itt a cikkben is szereplő Casillasra és Ramosra, ugye többször is hallhattunk már róla.
Több dologban?Bob_Marley írta:Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Orbitális poén lenne, ha ez szóról-szóra így lenne
Azért az a bajnoki cím nem Tamudo lövésénél ment el. Emlékszem sorozatban buktuk úgy a meccseket, hogy a hosszabbításokban kaptuk a gólokat, míg a Real pont fordítva a meccsek végén húzta a meccseket. Aztán volt egy Klasszikus Barcelonában, ahol lefociztuk a Realt és Oleguer rendezte a meccset...Mihu írta:Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Bár én kb most írok először a témával kapcs., de nekem az a véleményem, hogy ha úgyis meg kell szakadnia a sorozatunknak előbb-utóbb, akkor úgy szakadjon meg, hogy oda-vissza verjük a Realt. Mert így semmiképp sem beszélhet senki korszakváltásról, Barca-verésről. Bajnok a Madrid, mert több pontot szereztek, viszont egymás ellen továbbra is a Barca a nyerő.Mihu írta:Nem értek itt pár embert. Nagyon savanyú a szőlő, és próbáljátok magyarázni, hogy ha a Real nyerne, hát az igazából nem is érne semmit, kitörölhetnék vele a valagukat, és hogy a madridisták nem is örülnének neki mert nem tudtak minket elverni.
Egyetlen egy kérdésem van:
Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Ennek a nyilatkozatnak két oldala van, szerintem.Balinho írta:Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.
Nekem az a kedvencem, hogy rengeteg madridi bekajálta a Murinyo-féle maszlagot, és aljas, szándékos csalásról beszél Alves részéről, mert eljátssza a sérülést pedig nem is értek hozzá. Most is ment ez a "vélemény" számos hozzászólásban, egyben kimosdatva Pepét, a madridista oldalakon. Persze sokaknál mostmár azért kiverte a biztosítékot, de messze nem mindenkinél.Ilúvatar írta:http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/
Amiben abszolút igazuk is lesz.Ilúvatar írta:http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/
viccelsz? igazából, 10 -ből 10 reálos fog beállni a piától az ünneplés alatt. Sőt, mitöbb, 10ből 11d írta:de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.
a szólásszabadság a múlt. pepe sem magától kért bocsánatot,arra mindenki mérget vehetBalinho írta:...
Nemtudom miért, de ez így hirtelen elolvasva nagyon ütöttBarcaman14 írta:Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb!daffy írta:15ről szólnak a hírekEgyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb!daffy írta:15ről szólnak a hírekBarcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége...