Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 16:02:36

mihiii nehogy már az edző ne kérje számon, hogy mit csinálnak a játékosai?
Ráadásul nem volt semmi keresztbe mozgás a gólnál ha jól emlékszem, Pepe bealudt!
Az meg abszurd, hogy Ramos, meg Casillas még "vissza is felesel"!

Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
Viszont ezzel a kis marca manőverrel, hátha zavart okoznak a az öltözőben, s van min csámcsogniuk, kevésbé tudnak figyelni a meccseikre!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.22. 16:00:16

Capon írta:
Sanama írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/22 ... al_oltozo4

Érdekes, bár szerintem nem igaz :D
Ha nem is így történt ahogy leírják, de már elég régóta cikkeznek arról, hogy Mou nem igazán jön ki a spanyolokkal a csapatnál gondolok itt a cikkben is szereplő Casillasra és Ramosra, ugye többször is hallhattunk már róla.
Szóval elég rég pedzegetik ezt a témát aminek lehet valóságalapja.
Ezt akartam pont írni én is. Szóról szóra nem hiszem,hogy így történt,de abban lehet valami, hogy Jose néha balhézik a spanyolokkal. Ugye még a kaptiányi szalagot is el akarta venni Ikertől.
Az is igaz,hogy inkább a romboló/munkás játékosokat rakta be, szóval lehet benne valami, de nem így ahogy le van írva.
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.22. 15:55:41

Ha nem is így történt ahogy leírják, de már elég régóta cikkeznek arról, hogy Mou nem igazán jön ki a spanyolokkal a csapatnál gondolok itt a cikkben is szereplő Casillasra és Ramosra, ugye többször is hallhattunk már róla.
Szóval elég rég pedzegetik ezt a témát aminek lehet valóságalapja.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2012.01.22. 15:54:33

Bob_Marley írta:

Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Több dologban? :shock:
Asszem abban is igaza van/lenne Ramosnak,h a pályán váltogatják az embereket egymás közt,meg abban is,h ehhez ezek szerint nincs meg a rutinja Zso5énak :twisted:
Bár tényleg elképzelhetetlen,h ez így kiszivárogjon...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 15:51:21

Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Kép
Kép
Kép
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.22. 15:49:02

Én érdekes módon elhiszem, már egyszer beszólt Murinho Casillas-nak :D :D de jó lenne, ha lassan elkezdődnének a Madridi vereségek, és döntetlenek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Fc Barcelona rajongó tollából.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 15:47:43

Orbitális poén lenne, ha ez szóról-szóra így lenne :D De nyilván nincs, senki nem tudhat szó szerinti dolgokat egy edzésről, ilyen nincs. Mindenesetre jó kitalációk ezek, nekem az tűnt fel, hogy teljesen lélektelenek voltak a játékosaik, Alonso már decemberben is, most meg még az amúgy idegbeteg Casillas is simán kidobta a labdát a gólok után, azt kész, egy szót se szólt. Gondolom erre játszik most rá a lap :)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.22. 15:41:32

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.22. 10:25:53

Mihu írta:Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Azért az a bajnoki cím nem Tamudo lövésénél ment el. Emlékszem sorozatban buktuk úgy a meccseket, hogy a hosszabbításokban kaptuk a gólokat, míg a Real pont fordítva a meccsek végén húzta a meccseket. Aztán volt egy Klasszikus Barcelonában, ahol lefociztuk a Realt és Oleguer rendezte a meccset...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 10:13:34

Mihu írta:Nem értek itt pár embert. Nagyon savanyú a szőlő, és próbáljátok magyarázni, hogy ha a Real nyerne, hát az igazából nem is érne semmit, kitörölhetnék vele a valagukat, és hogy a madridisták nem is örülnének neki mert nem tudtak minket elverni.

Egyetlen egy kérdésem van:

Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Bár én kb most írok először a témával kapcs., de nekem az a véleményem, hogy ha úgyis meg kell szakadnia a sorozatunknak előbb-utóbb, akkor úgy szakadjon meg, hogy oda-vissza verjük a Realt. Mert így semmiképp sem beszélhet senki korszakváltásról, Barca-verésről. Bajnok a Madrid, mert több pontot szereztek, viszont egymás ellen továbbra is a Barca a nyerő.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.22. 10:02:56

„Nyerhettünk volna 1–0-ra, ami nagyon jó eredménynek számított volna hazai pályán egy kétmérkőzéses párharcban. De gólt kaptunk egy rögzített játékszituációból, ezt pedig nem engedhetjük meg egy olyan csapat ellen, mint a Barcelona” – mondta az el clásicót követően José Mourinho.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.21. 20:53:14

Nem értek itt pár embert. Nagyon savanyú a szőlő, és próbáljátok magyarázni, hogy ha a Real nyerne, hát az igazából nem is érne semmit, kitörölhetnék vele a valagukat, és hogy a madridisták nem is örülnének neki mert nem tudtak minket elverni.

Egyetlen egy kérdésem van:

Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.21. 20:43:54

műringyó nyilatkozta: Ha valaki szerint Pepe hazug ember, az az ő dolga, de viselje is a következményeit. Megvan a jogod, hogy hazugnak hívd, de ez problémát okozna kettőtök között.

Hát én szívesen a szemébe mondanám.
Ennél még Piqué is frappánsabb volt, ahogy kitért az egész elől.
Mindenki látta mi történt, ennyi.
De ezen is lemérhető az arroganciája.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.21. 19:30:29

25.-én meccs van :D (Persze, ezt mindenki tudja...)remélem:) Én nem merek tippelni a mérkőzés eredményét illetően, ezért csak annyit mondok, győzzön a jobbik.
Fc Barcelona rajongó tollából.
shawn
Jugador del Barça

2012.01.21. 19:26:45

Mourinho szerint véletlen volt :lol: , szal ha sérülése (?) engedi természetesen kezd Pepe holnap..
d
Entrenador del Barça

2012.01.21. 13:33:26

Nem akarok megsérteni senkit, mert iszonyatos nagy játékos volt Zidane is, de ő sem több most a Madridban, mint kirakatember, akinek jó neve van, szépen mutat díjátadókon és sajtótájékoztatókon. Cserébe azt kell mondania, amit a fülébe suttognak.

Mourinho teljhatalmat követel, olyan önálló akarat nélküli emberekkel veszi körbe magát, akik a keze alá dolgoznak szó nélkül, lásd a segédedzői is ilyenek, ahogy az Internél (Baresi), úgy a Realnál is (Karanka) ismeretlenül kinevez egy volt játékost, akiknek még edzői tapasztalatai sincsenek. Neki nem kell tanács, nem kell társ, hanem valaki, aki átveszi a meccseket, ha el van épp tiltva és betartja amit mondanak neki szóról szóra.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.21. 13:05:08

Balinho írta:Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.
Ennek a nyilatkozatnak két oldala van, szerintem.
Egyrészt értem, hogy MIÉRT így beszél Zidane, hiszen neki most csendesíteni kell a kedélyeket, ennek érdekében kicsit színesebbre kell festenie az igazságot.
Másrészt van egy problémám ezzel: Zidane nem egy igazi madridista, ha tetszik - ha nem. Ő egy igazolt sztárjátékos volt, 4-5 évet lehúzott karriere végső fázisában. Ennyi. Nem egy Raúl, nem egy Hierro, nem egy Casillas. Nem mondom, hogy fogalma sincs a "madridizmusról", de nekem abszolút hiteltelen, amit mond ezzel kapcsolatban.

ÉS
Pepe-ügy: a fazon biztos lehet benne, hogy nemcsak a sajtósok, de a bírók is nagyítóval fogják figyelni minden megmozdulását. Ezt biztosan elérte, ha nem is tiltják el őt.
gy
Jugador del Barça

2012.01.21. 10:30:35

Nekem az a kedvencem, hogy rengeteg madridi bekajálta a Murinyo-féle maszlagot, és aljas, szándékos csalásról beszél Alves részéről, mert eljátssza a sérülést pedig nem is értek hozzá. Most is ment ez a "vélemény" számos hozzászólásban, egyben kimosdatva Pepét, a madridista oldalakon. Persze sokaknál mostmár azért kiverte a biztosítékot, de messze nem mindenkinél.

Nem is értem, hogy az ilyenek, megnézve a visszajátszást, mit gondolnak... Egy ilyen belépő után, mit csináljon, pattanjon fel, és mondja a bírónak, hogy spori ne bántsa, sikerült elhúzni a lábamat? Nem azért, a színészkedést el kell ítélni, de ez a belépő... Áh.

Én félnék ez ellen az állat ellen játszani, bármikor agyonrúghat úgy, hogy vége a szezonodnak (jobb esetben, ugye láttunk már olyat amikor valaki egy súlyos sérülés után már nem lett a régi).
20tek
Jugador del Barça

2012.01.21. 08:44:54

Ilúvatar írta:http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/

d írta:de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.
viccelsz? igazából, 10 -ből 10 reálos fog beállni a piától az ünneplés alatt. Sőt, mitöbb, 10ből 11 :!:
Amiben abszolút igazuk is lesz.
Tudni fogják, hogy Barca a jobb csapat - feltéve, hogy ez addigra is így marad -, éppen ezért talán még nagyobb dolog, hogy hosszú távon ezt a különbséget meg tudták fordítani a folyamatos motivációval és győzni akarással.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.21. 04:12:49

amúgy ha mindenki pepe ellen fog fordulni, és meglesz ez a "kényszerszabadság", lehet, hogy lőttek a srác madridi karrierjének.

és amiért ezt gondolom az az, hogy pepe azért a világ egyik legjobb védője, mert iszonyatosan kemény.
ugyan a kászkérós, és a mostani messi taposásos eset volt az a kettő, ami igazán kiverte a biztosítékot az embereknél, de EBBEN a videóban láthatunk tőle nem egy kőkemény, szabálytalan belépőt,(és még mennyi van, ami nincs benne, el sem tudom képzelni....) és ha komolyan ki lesz osztva a tag, egyszerűen ezeket is mellőznie kell, egyszerűen nem lehet ennyire durva a pályán, hiszen nagyítóval fogják figyelni minden egyes belépőjét.

kicsit hülyén fogalmaztam meg, de a lényege tehát annyi, hogy ha pepe gyakorlatilag ultimátumot kap, hogy favágás vagy real madrid, akkor ha az utóbbit választja, szerintem egy egyszerűbb (persze az ő mércéjével) bokataposás, rángatás, nyújtott lábbal repülés sem fog beleférni, amik az ő játékstílusához hozzátartoznak.

viszont egy finomabb, elegánsabb pepe már közel sem lenne topvédő szerintem, ő úgy tartozik a legjobbak közé, hogy kőkeményen focizik.
daffy
Madridista

2012.01.20. 23:28:43

Balinho írta:...
a szólásszabadság a múlt. pepe sem magától kért bocsánatot,arra mindenki mérget vehet
Balinho
Entrenador del Barça

2012.01.20. 22:49:32

Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.

Mert persze lehet védeni Pepét, hazugnak nevezni azt, aki Cristiano formáját és önzőségét kritizálja, ki lehet állni Mou és az általa alkalmazott taktika mellett, lehet védeni a mutatott játékot, de úgy gondolom a struccpolitika jelen helyzetben nem előreviszi a Madridot, hanem konzerválja a jelen helyzetet. Szerintem nem lenne ciki felvállalni, hogy CR messze van a csúcsformájától és ha abban van, akkor sem az önzetlensége teszi nagy játékossá, hogy Pepe hiába a legjobb lélek meccsen kívül, ha sorozatosan elmennek otthonról és ezzel szégyent hoz a mezre amit visel, hogy Mourinho hatalmas taktikus, de a Barca ellen nem elég, hogy nem találja az ellenszert, de ráadásul úgy teszi ezt, hogy közben szembemegy a klub történelmével és szellemiségével.

A hibák felismerése (és beismerése) szerintem erény és nem gyengeség. Pláne, hogy a cél szentesíti az eszközt-elv is akkor kap legitimációt, ha a célt sikerül elérni. De sikerült ezt az eredményt el tudta érni a Madrid már nyílt, őszinte, támadó felfogásban is, sőt közelebb is álltak akkor hozzánk, mint szerdán.

Ha meg Zidane tényleg úgy gondolja, hogy 1,5 helyzet 30% alatti labdabirtoklás, a 7 védekező játékossal fellépő, a kiscsapatokra jellemző alárendelt kontrázgatás Zizounak rendben van, akkor nagyon messzire került sportvezetőként a játékoskori felfogásától...
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.20. 21:24:30

Pepe bocsánat kérése kicsit másképp: http://www.youtube.com/watch?v=ufcJsrAG ... e=youtu.be :D :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.20. 20:00:55

Barcaman14 írta:
daffy írta:15ről szólnak a hírek
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb! :lol: Egyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Nemtudom miért, de ez így hirtelen elolvasva nagyon ütött :lol: :lol: :lol: :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.20. 19:41:38

daffy írta:
Barcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége... :roll:
15ről szólnak a hírek
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb! :lol: Egyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése