2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha térdel. hol volt a védelem? az első félidőben is benne volt a barca gól,de innen továbbjutni... ahhoz 2 kéne legalább(tán meg is lesz,de nem hazai részről)Rewolution5 írta:Messi bemellezte volnadaffy írta:130cm magasról aki gólt tud fejelni egy szögletből,az megérdemli. védelem:
Messi bemellezte volnadaffy írta:130cm magasról aki gólt tud fejelni egy szögletből,az megérdemli. védelem:
Én nem tartom kizártnak, hogy nyerjünk otthon kettővel!Igaz a RM remekül játszik ma is, s ezt val. ha ez maradna 1 hét múlva is hasonló meccsnek néznénk elébe, de ma is ha koncentráltabbak lennénk akár még vezethetnénk is!Egyenlőre a kapu előtt higgadtság győz, ők 1/1 tiszta ziccer, mi meg elpuskáztunk párat!MichaaBee írta:...
Szerintem nagyon az. Kizártnak tartom, hogy a Camp Nouban 2-vel üssük őket. Muszáj gólt lőni, gólos döntetlen már jó, de idegenbeli gól nélkül búcsúzhatunk. Biztonságosan játszunk, Pinto hibáját leszámítva egyszer sem tartottam attól, hogy gólt kapunk, viszont egyszer sem éreztem azt sem, hogy ez most bent lesz. Nagyon jól védekezik a Real és a kezükre játszott, hogy Pinto által találtak egy gólt, amit most 7 defenzív játékossal védhetnek...(bár ez az 1:0 sem katasztrófa azért)!
Szerintem ez nem beszariság, nyerni akar és kész. Nálunk se kezdene a 10 legjobb mezőnyjátékos ha nem a Real ellen játszanánk.ozsimiki írta:Itt nem csak a szerződésről van szó.
Már tavaly is megjegyeztem,h Josecska ezt a hagyományt sem tiszteli,és Casillast játszatja a kupában is,mert beszari. Mi úgy rémlik,h a tavalyi kupadöntőn is Pintoval kezdtünk, és most is. Ha nem lenne bent a szerződésében, Pep akkor is kezdetné. Ugyanis köztudott, hogy a kupában a 2.számú kapusok szoktak szerepelni.
persze nem jött jól,h most hibázott, de még bármi lehet ezen a meccsen.
szerk: na még mennyiszer kegyelmezünk??? megvárjuk a 2-0t?
jó de azért mégis csak El Clasico megérthetnéBobberto írta:Mert benne van a szerződésében, ha jól tudom.Zsolti95 írta:miért kötelező pinto-t játszatni egy ilyan fontos meccsen?