2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ez nem beszariság, nyerni akar és kész. Nálunk se kezdene a 10 legjobb mezőnyjátékos ha nem a Real ellen játszanánk.ozsimiki írta:Itt nem csak a szerződésről van szó.
Már tavaly is megjegyeztem,h Josecska ezt a hagyományt sem tiszteli,és Casillast játszatja a kupában is,mert beszari. Mi úgy rémlik,h a tavalyi kupadöntőn is Pintoval kezdtünk, és most is. Ha nem lenne bent a szerződésében, Pep akkor is kezdetné. Ugyanis köztudott, hogy a kupában a 2.számú kapusok szoktak szerepelni.
persze nem jött jól,h most hibázott, de még bármi lehet ezen a meccsen.
szerk: na még mennyiszer kegyelmezünk??? megvárjuk a 2-0t?
jó de azért mégis csak El Clasico megérthetnéBobberto írta:Mert benne van a szerződésében, ha jól tudom.Zsolti95 írta:miért kötelező pinto-t játszatni egy ilyan fontos meccsen?
én annyira nem várom...ab1daL írta:4-2-3-1 nem biznic Madridban úgy néz ki, inkább arra mennek megint, hogy kihúzzák 0-0-al, aztán majd a visszavágón rúgnak egyet és tovább jutnak. Alig várom Pepe faultokat.
Casillas (1)Leomessi14 írta:Pedig ez a hivatalos!
Mint egy tál krumplinak...socio66 írta:hát márpedig ez a hivatalos.
úgy tűnik visszatérnek a három vkp-s játékhoz,remélem azért nem lesz nagy daráló,mert pepének és lassnak összesen nincs annyi esze mint egy tál krumplinak.