Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az espanyol elleni sem volt kapitális hiba Gerardtól, nemhogy ez a mostani.gekkodan írta:Piqué az Espanyol után ismét kapitális hibával igazolta, hogy Cáceres kell, hogy a helyén játsszon. Ideje lenne felállítani egy állandóbb védelmet, Sylvinhonak lehetőséget kell adni, Cáceres/Puyol/Rafa legyen a tengely, Piqué nem hozza azt, amit ez a 3 ember tud.
megérdemelték szerintem is, barca jobb volt !Livia Drusilla írta:Az ukrán brazilok...lionelmessi19 írta: Megszívták az ukránok, meg is érdemelték.
[/i]
ez nyilvánvaló, de nem változtat a tényen, hogy messi nagyon sok helyzetet elcseszett mostanában, amiket ugyan sokszor ő alakított ki azzal, hogy agyonverte a védőket, de ez ettől még nem lesz jobb, max szebbnek tűnik. pont ezért frusztráló az egész, mert a nehezét megcsinálja, aztán a lövés általában nem elég halálos, vagy méginkább rossz időpontot választ a lövésre.dr. Mezey írta: Bocs, nem kötekedésnek szántam, meg persze én is remélem hogy Messi még tovább javul, csupán arra akartam rámutatni hogy nem neki kell meccsenként három gólt lőnie, hanem másoknak kéne kicsit felnőni hozzá.
Pl. Titi, de Alves is nagyon halvány és ha már nem védekezik, akkor legalább elöl alkothatna valamit. Nyomokban sem emlékeztet a tavalyi önmagára.
Az ukrán brazilok...lionelmessi19 írta: Megszívták az ukránok, meg is érdemelték.
[/i]
Bocs, nem kötekedésnek szántam, meg persze én is remélem hogy Messi még tovább javul, csupán arra akartam rámutatni hogy nem neki kell meccsenként három gólt lőnie, hanem másoknak kéne kicsit felnőni hozzá.chi omega írta: minek kötekszel ember? egyrészt messi már lőhetett két büntetőt, másrészt sokkal több időt töltött a pályán, mint henry. akinek nem megy, aláírom.
ettől függetlenül messinek sem mennek/mentek úgy a lövések, ahogy kellene, elég volt nézni a meccseket. ez volt az első olyan gólja, ami klasszikusan egy akció befejezése, tehát megkapja, rávezeti a kapusra, és befejezi.
minek kötekszel ember? egyrészt messi már lőhetett két büntetőt, másrészt sokkal több időt töltött a pályán, mint henry. akinek nem megy, aláírom.dr. Mezey írta:Végülis idén még csak hat gólt lőtt úgy hogy kb. hat hete megy a szezon. Tényleg elég gáz. Persze ha a kapura lövéseket nézed lőhetett volna húsz gólt is. Akinek nem megy a góllövés az szegény Henry, aki max az üres kapuba tud gurítani, ha a kapus leteszi elé a labdát, egyébként fölé-mellé-kapufa, ez a nagyobbik baj.chi omega írta: ez nem igaz, messinek mostanában nagyon nem menek a befejezések, sem a lövések. talán most végre kijön ebből a rosszabb lövőformából ezzel a szép góllal.
Végülis idén még csak hat gólt lőtt úgy hogy kb. hat hete megy a szezon. Tényleg elég gáz. Persze ha a kapura lövéseket nézed lőhetett volna húsz gólt is. Akinek nem megy a góllövés az szegény Henry, aki max az üres kapuba tud gurítani, ha a kapus leteszi elé a labdát, egyébként fölé-mellé-kapufa, ez a nagyobbik baj.chi omega írta: ez nem igaz, messinek mostanában nagyon nem menek a befejezések, sem a lövések. talán most végre kijön ebből a rosszabb lövőformából ezzel a szép góllal.
ez nem igaz, messinek mostanában nagyon nem menek a befejezések, sem a lövések. talán most végre kijön ebből a rosszabb lövőformából ezzel a szép góllal.vlxe írta:Messi második gólja az aztán nem mák Smile meg a passz is isteni volt Smile ennyi kell az egészhez egy passz+helyzet és ha messi van ott nem nehéz annyira megjósolni a végét a dolognak.