Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezt én is nehezteltem, valami oka biztos volt, lehet hogy jobban fogyjon...lopakodo írta:mért az idegenbeli mezben játszottunk?
Nem. UPC-ben benne van.ZS10 írta:A Sportklub még előfizetéses?
Én is ki akarok menni,de én se tok semmit egyenlőre jó lenne kimenni meglesni a meccset...Scumy írta:Srácok, bocsi hogy megkérdem, ha másik topicba kéne, de már nagyon izgat a kérdés! Megy valaki Krakkóba a visszavágóra? Vagy tud valami jó ajánlatot? Nagyon de nagyon kimennék!!! Előre is köszönöm a segítséget
Menjél rá arra a fórumra, hogy Barca videók és összefoglalók. Ott a legutolsó üzenetben van a link ahol letöltheted az egész meccset.oregem21 írta:tudna vki dobni egy linket ahol megtudom nézni a teljes meccset felvételről???!!!THX
Puyol hibái egyértelműen a 3. pontban leírt jelenségnek tudhatóak be. Teljesen más helyzet, amikor 1 az egyben lendületből vezetik rád a labdát, mintha egy felálló védelem tagjaként birkózol egy csatárral.risubarcafan írta:Elfelejtetted Puyol hibáit a meccs elején.. nem úgy játszott mint az EB-n szerintem :SEaglebarca írta:Gratula az egész csapatnak, jó meccs volt. Csak így tovább!
Három ponton láttam problémát:
1. Abidal ténykedése: továbbra sem hozza a tavaly szezon elején tapasztalt jó formáját (pedig most aztán kemény felkészítésben lehetett része).
2. Henry-n még mindig látszik, hogy nem az igazi a bal szélen. Úgy fogalmaznék, hogy megoldotta ugyan a feladatot, de továbbra sem fekszik neki a poszt. A gól is inkább olyan helyzetből született, amikor beljebb húzodott a 16-os felé.
3. Az agresszív letámadás és a dinamikus támadófutball (amiért szeretjük a Barcát) nagyon jó, de nagyon kell vigyázni a kontrákkal. Tegnap is szinte csak a lengyel csatáron múlott legalább kétszer, hogy nem kaptunk gólt. Ezt a jobb csapatok mégjobb csatárai kíméletlenül kihasználják.
A leginkább viszont szerintem annak lehet örülni, hogy visszatért az élet a játkosokba, szívvel-lélekkel fociztak, szóval nincs gond a motivációval.
Bravó PEP!!!!
Elfelejtetted Puyol hibáit a meccs elején.. nem úgy játszott mint az EB-n szerintem :SEaglebarca írta:Gratula az egész csapatnak, jó meccs volt. Csak így tovább!
Három ponton láttam problémát:
1. Abidal ténykedése: továbbra sem hozza a tavaly szezon elején tapasztalt jó formáját (pedig most aztán kemény felkészítésben lehetett része).
2. Henry-n még mindig látszik, hogy nem az igazi a bal szélen. Úgy fogalmaznék, hogy megoldotta ugyan a feladatot, de továbbra sem fekszik neki a poszt. A gól is inkább olyan helyzetből született, amikor beljebb húzodott a 16-os felé.
3. Az agresszív letámadás és a dinamikus támadófutball (amiért szeretjük a Barcát) nagyon jó, de nagyon kell vigyázni a kontrákkal. Tegnap is szinte csak a lengyel csatáron múlott legalább kétszer, hogy nem kaptunk gólt. Ezt a jobb csapatok mégjobb csatárai kíméletlenül kihasználják.
A leginkább viszont szerintem annak lehet örülni, hogy visszatért az élet a játkosokba, szívvel-lélekkel fociztak, szóval nincs gond a motivációval.
Bravó PEP!!!!
szerintem azért, mert a Wislának az idegenbeli meze kék lehetett, és így nem különült volna a miénktől.lopakodo írta:mért az idegenbeli mezben játszottunk?
két hét múlvasoadroli írta:Mikor is lesz a visszavágó?![]()