Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a Horvát válogatott is az volt bőven! Össze kell kapni a fejeket! És képesek lehetünk legyőzni a Spanyolokat!Game90 írta:Dánia - Spanyolország 27-23![]()
Dánia nagyon jól játszott. Ez a spanyol válogatott pedig verhető lehet
Jah csak gondolj bele hogy ez nekünk nem jó! Mert ha Dánia kikapna már továbbmentünk volna! Igy ki is eshetünkGame90 írta:A dánok most nagyon jók. 43. percben 22-17![]()
Ha mi is így játszanánk a spanyolok ellenA dánok lerohanásaival vigyázni kell
Eddig Dánok nagyon jól nyomják 3-4 góllal vezetnek folyamatosan a Spanyolok ellen, 4 perc az első félidő végéig...Game90 írta:Na nézzük, hogy mit tudnak a spanyolok![]()
Sztem legyőzik a dánokat méghozá simán
sry de ugyanmind1Game90 írta:A spanyolok ellen egy pont is óriási bravúr lennelionel19 írta:Ha spanyolok ellen szerezünk 1 árva pontot akkor
Horvát 9
Spanyol 7
Magyar 5
Orosz 2
Továbbmentünk! És ha Horvát veri Spanyolt és mi oroszt akkor 2. hely![]()
![]()
Egyébként a horvátoknak 8 pontja lenne
íelprat írta:Mikor még játszottam sem és most sem értem hogyan lehet szélről gólt dobni?lionel19 írta:
Szélső, de valamikor beállósként is jaccok!
Nehéz szög,kevesebb lehetőség,nem semmi sztem ezen a poszton mocorogni
Azért ezzel vitatkoznék,de tény,Dánokat jobbnak tartják,pontosabban tartottákelprat írta:Na azért a skandinávok is jobbak nálunk ....és mind a 2-t legyűrtükozsimiki írta:Fejben nem vagyunk eléggé ott,sok eladott labda,ziccerek kihagyása....
Sajnos ez van,amikor tudjuk,hogy kicsit jobb válogatott ellen játszunk,pedig ha ez nem lenne a fejekben,akkor akármire képes lehetne ez a csapat
Mikor még játszottam sem és most sem értem hogyan lehet szélről gólt dobni?lionel19 írta:
Szélső, de valamikor beállósként is jaccok!
Jaja, én játszottam. De lehet, hogy most megint elkezdem. Lesz valami torna, aztán hívott a ,,Mester''lionel19 írta:Egyébként valaki játsza is a kézilabdát? Én igen
A spanyolok ellen egy pont is óriási bravúr lennelionel19 írta:Ha spanyolok ellen szerezünk 1 árva pontot akkor
Horvát 9
Spanyol 7
Magyar 5
Orosz 2
Továbbmentünk! És ha Horvát veri Spanyolt és mi oroszt akkor 2. hely![]()
Szélső, de valamikor beállósként is jaccok!elprat írta:Sajna már nemlionel19 írta:Egyébként valaki játsza is a kézilabdát? Én igenPosztod?
Adrenalin 1000rel....
Sajna már nemlionel19 írta:Egyébként valaki játsza is a kézilabdát? Én igen
Vajon fel tudja venni pikk-pakk a meccs/vb ritmusát?lionel19 írta: igen sztem kettő mert skaliczky azt mondta hogy a sorsdöntő meccsre jön asszem oroszok ellen az leesz és ő arra gondolt sztem
Na azért a skandinávok is jobbak nálunk ....és mind a 2-t legyűrtükozsimiki írta:Fejben nem vagyunk eléggé ott,sok eladott labda,ziccerek kihagyása....
Sajnos ez van,amikor tudjuk,hogy kicsit jobb válogatott ellen játszunk,pedig ha ez nem lenne a fejekben,akkor akármire képes lehetne ez a csapat
igen sztem kettő mert skaliczky azt mondta hogy a sorsdöntő meccsre jön asszem oroszok ellen az leesz és ő arra gondolt sztemelprat írta:Én sem tudtam h nem játszik ma Pulje,szóval lionel 19 azt írta állítólag 2 meccset ki fog hagyni.........ill már csak 1etRivaldinho írta:De mér nem Puljezevics véd, jójó tudom h fáj a dereka de akkoris... egy ilyen meccsen.. na mind1, oroszokra kell koncentrálni, mer spanyoloknál jó hogy ha a vizet cipeljük...
Én sem tudtam h nem játszik ma Pulje,szóval lionel 19 azt írta állítólag 2 meccset ki fog hagyni.........ill már csak 1etRivaldinho írta:De mér nem Puljezevics véd, jójó tudom h fáj a dereka de akkoris... egy ilyen meccsen.. na mind1, oroszokra kell koncentrálni, mer spanyoloknál jó hogy ha a vizet cipeljük...
Horvátok mögött jutottak beGame90 írta:Oroszoknak asszem 2 pontja vanlionel19 írta: Oroszország 0pontBár nem biztos