Nem dugtad be az árambagyuri03 írta:miért nem mutatja a feltöltött avataromat?![]()
![]()

Ez egy kicsit szigorú szerintem. Iskolában vagy tollbamondást írsz, odafigyelsz a helyesírásra akkor is bejön sok hiba. Persze, az új firefox bejelöli a hibákat, de nem mindenki használja... Én akkor törölném ha nagyon durva hiba, és többször is elöfordulnak hasonló megengedhetetlen hibák.Los Banditos írta:Esetleg olyan szabály, hogyha 1-2 helyesírási hibánál több van egy hsz-ben
goal.com egyenlőre még 'besorolás' alatt..Los Banditos írta:Szerintem a gola.com, marca.com, triafootball féle szennylapokat is lehetne tiltani.
ŐŐŐ pedig nem ártana neki abbahayni téllegy nagyon idegesítChris írta:az. hogy xavinho szóközök nélkül irt egy hsz-t, már szóltak neki a topikban is, de füle botját se mozdította, nem hogy a billentyűit.Varatrix írta:Valami széthúzza a hipertérbe a Barca Igazolások 2008-09 topikot!
az. hogy xavinho szóközök nélkül irt egy hsz-t, már szóltak neki a topikban is, de füle botját se mozdította, nem hogy a billentyűit.Varatrix írta:Valami széthúzza a hipertérbe a Barca Igazolások 2008-09 topikot!
Ha rajtam múlna, akkor minden olyan embert bannolnék onnan, akinek napi 3-nál több hsz-ét kell törölni.lopakodo írta:kedves adminok!
Javaslom csináljatok egy olyan topicot ,hol felállásokat kéne irni.Lehet h igy nyugibb lenne az igazolási topic.
Sztem vedd ki a képet aládból. "Elég" nagy.lopakodo írta:kedves adminok!
Javaslom csináljatok egy olyan topicot ,hol felállásokat kéne irni.Lehet h igy nyugibb lenne az igazolási topic.
Köszi Andris! Igaz, az én figyelmemet elkerülte currahee hsz-e. A katalánok nem spanyolok. Ezt tükrözi az egyik jelszavuk is, amit redmiller nevű kedves fórumozónk aláírásában is olvashatunk: "Catalunya, no Spain!" Csupán annyiban különböznek a vizcayáktól, hogy nem fegyverrel, meg bombákkal hadakoznak, nem terrorizmusra építenek, hanem a párbeszédre, és a fennálló törvényes rendre, annak kereteire.lionelmessi19 írta:Ez most nem én voltam épp, de énis törölni készültem, csak már előttem pont valaki megoldotta.currahee írta:megkérdezhetném h vki miért törli ki az üzeneteimet?????????
Egyrészt a hangnem miatt, másrészt mert egymás után két hsz-t nem kőne írni, harmadrészt pedig egyáltalán semmi nemvolt abban amit Tamás írt. Bizonyára te is jól tudod (ha nem, akkor most megtudod) hogy a katalánok nem szeretik, ha spanyolként emlegetik őket, ennek jelentős történelembeli indoka(i) van(nak).
Mindazonáltal a spanyol nemzet része a katalán, valóban.
Ez most nem én voltam épp, de énis törölni készültem, csak már előttem pont valaki megoldotta.currahee írta:megkérdezhetném h vki miért törli ki az üzeneteimet?????????
Igen, valószínűleg az lesz a gond.Bányász írta:Miért tűnt el az aláírásképem meg az avatarom?
Lehet,h a képfeltöltés.hu nem tárolja tovább vagy mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséged.Sajnos a topic elkerülte a figyelmemet.Sok idegeskedéstől megkímélt volnaMichaaBee írta:Aki keres, az találTraditional írta:Sziasztok.
Vergődöm már kb fél órája azzal,hogy betegyek egy avatart de sajnos semmi siker eddig.A kép mérete stimmel,pixel stimmel,felbontás is megfelelő.MIért nem akarja feltölteni akkor a képet?Próbáltam közbetlenül urllel illetve a számítógépről is próbáltam feltölteni de úgy sem sikerült.
Légyszi segítsen valaki.Előre is köszönöm![]()
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Külön felhívták minden új fórumozó figyelmét, hogy kötelező elolvasni a moderálási szabályzatot! Egyébként ott fel is van tüntetve, hogy nem lehet feltölteni, csak belinkelni.
Tehát: kepfeltoltes.huTulajdonságok
forrás
Ctrl+C
Ctrl+V
Küldés