én átérzem ferni sorsát, fordított esetben én is reagáltam mindenre odaát, ami a csapatom ellen irányult, sőt..én tényleg mindenre... (..és hát az R.M.C.F és Savant féle arcoktól jött rendesen a szónoklat..)
amúgy csak a legelvakultabbak szerint kellett volna kiállítani messit, és ugyanez igaz a pepe féle sztorira is.
most relatíve egyik csapat sem volt sem undorító favágó, sem pedig színésztársulat, és nekem nem is hiányoztak a piroslapok, a folyamatos balhék.
mástéma : sevilla-madrid ? vesztes és egyben szerintem demoralizáló clasicó után, a sevilla otthonában, akik remélhetőleg csípni-harapni fognak...
vagy szokás szerint gáláznak, vagy pedig botlanak...olyan megérzésem van, hogy szélsőségek lehetnek, vagy ez, vagy az, de semmiképp sem lesz egy átlagos meccs.
mondanom sem kell, milyen gyönyörű hétvége lenne, hogy ha botlanának, és e mellett mi pedig behúznánk a klub vb-t.
sok esélyt nem látok rá, de mivel a madridnál fejekben szokott gond lenni, hátha rányomja a bélyegét a játékra az 1-3-as otthoni vereségük.