Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó videók, már ki is tettem őket az oldalamra köszi!messi1918 írta:Akárki, akinek van 30 perce nézze meg ezeket:
Messi élete: első felvonás
Messi élete: második felvonás
Messi élete: harmadik felvonás
Ez nagyon kemény. Tetszik, mikor berepül Messi a labdáért oldalról.
Nem. H miért szerencse h nem Ronaldinho rúgta?Frányó István írta:Melyik miért? H miért tartottam igazságosnak, h nem rúgta be? Azért, mert így is biztosan nyertünk, és nekem egy szimpatikus csapat a Villareal, nem érdemelte volna meg Lopez sem, illetve azt érdemelte meg, h kivédte. De mégegyszer mondom, Messi is gólt érdemelt volna, de akkor már inkább egy szólója után...Fernando írta:Miért?Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Vagy ha azt kérded, h miért örülök, h nem R10 rúgta, akkor azért, mert ha kihagyja "hideg lábbal", akkor az nem tett volna jót az amúgy is megtépázott önbizalmának. Persze ha meg belövi... de hát ezt nem tudhatjuk.
Hát igen, az lett volna igazságos, ha kihagyja a tizit Messi, mert lőtt 5-öt előtte és vízhólyagos volt már a lábaRonaldinho&Barca írta:Szerintem Ronnie egyből berúgta volna... de mivel ha jól láttam az összefoglalót akkor jött fel.. ezért nem ő rúgta.Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Messit kicsit sajnálom.. mert egész meccsen amit művelt az nemlehet leírni szavakkal, amikor 5 védőt otthagy, és azok a cselek, ha nemis lő gólt de öröm nézni a játékát. Remélem idővel azért ezeket a szép helyzeteket amiket ő varázsol bevágja, mert gyönyörű gólok. A tizit kicsit sajnálom, bár minden lövését kivédte a kapus.. jól védett, talán megérdemelt az 1 gól, bár rúghattunk volna 10-t is.
Szerintem Ronnie egyből berúgta volna... de mivel ha jól láttam az összefoglalót akkor jött fel.. ezért nem ő rúgta.Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Melyik miért? H miért tartottam igazságosnak, h nem rúgta be? Azért, mert így is biztosan nyertünk, és nekem egy szimpatikus csapat a Villareal, nem érdemelte volna meg Lopez sem, illetve azt érdemelte meg, h kivédte. De mégegyszer mondom, Messi is gólt érdemelt volna, de akkor már inkább egy szólója után...Fernando írta:Miért?Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Miért?Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Én valahogy nem tudtam, én inkább elégtételt éreztem. Diego Lopez egész meccsen jól védett, nagy napot fogott ki, és ha az elöllévők is nyújtanak valamit, akkor nem mi örülnénk - már aki örül. Egy ilyen kamu tizenegyest meg befújni... A másik, hogy ilyen bűn rosszul nem lehet tizit lőni...Ilúvatar írta:nagyon sajnáltam messit, amikor kihagyott egy 11est
Én se láttam a meccset,de elmondhatom,hogy Messit nem lehet megállítani egykönnyen.Csodálatos amit művel,és egyszerűen fenomenális!!!A 11-est sajnálom,de lesz még alkalma 11-est rúgni!!Ronaldinho&Barca írta:Sajnos nemtudtam nézni a tegnapi mecscet, de az összefoglaló video után látom hogy bánhatom is.. ez a fiú fantasztikus, hihetetlen... mit csinál amikor becsúszik elé a játékos őmeg egyszerüen elötte elhúzza.. megkerülős cseleket ott ad nekik ahol nemakar... gyönyörű szép játék. Csak a gól hiányzott, de ilyen játék után..
Örülök hogy a kedvenc klubomban láthatom ezt a lényt, aki varázsol a labdával amikor csak akar.