Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem azt mondtam, hogy feldobta magát, hanem azt, hogy HASRAESETT. A kettő nem ugyanaz! Volt egy olyan eset, hogy vitte a madridi védelemre elkezdett cselezni rálépett a labdára és elesett, és ezekután még szabadot reklamált. Én nem arra gondoltam, hogy színészkedett tegnap, hanem arra, hogy nem az ő meccse volt, a kettő nem ugyanaz!fcjoc írta:Ha csak logikusan gondolkozol Drigo akkor rájösz hogy 0:1-es hátrányból..-ha jól láttam kontra volt-.. miért esett volna el önszántábol, vagy hasonló
Iniestát pont a technikai tudása emeli olyan szintre, ami lehetővé teszi, hogy bárhol bevethető legyen.Nem elsősorban technikai virtuozitásával.
Igaz, hogy mind három gólba benne volt de azért nem golpaszok voltak.Lionel85 írta:Ahogy olvastam, nagyon jó volt a meccsen Xavival együtt, gratula góljához és Xavinak is a három gólpasszhoz!
nah akkor ha Deco és Eto'o felépül akk megvan h ki jáccik Deco mellet a kp-n. Ha Eto'o van akk Xavi ha Henry akk Iniestatakivini írta:De az azért feltűnő volt, hogy a nagy összjátékai mindig Henryval voltak. Még emléxem év elején egy interjúra hogy megkérdezték Titit hogy kivel a legjobb együtt játszani és azt mondta Iniestával. Akkor még nem most viszont már kezdem érteni. Olyanok ők együtt mint Eto'o és Xavi. Egyedül sem rosszak, de ahogy érzik egymást az valami brutális.