Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm a Bulssnak, hogy először megvert minket majd egy New Yersey-t nem tud két vállra fektetniBob_Marley írta:Én már megtettem a
Bulls 1,12 Grizzlies 1,40 Blazers 1,62 és a Spurs 2,3!
Ma tényleg nincs is sok meccs a Spurs tudom necces lesz, de valahogy összeálltabbnak gondolom őket!Frouncourtban lesznek gondjaik, de szerintem meglepetést fognak okozni!
Nekem tegnap elvitte sajnos a Knicks![]()
Pedig jött az Orlando, Dallas , Miami, Thunder de a rohadt NY elvitte
elméletileg félbeszakadt. legalábbis bet365 és bwin is ezt írja.shutterisland írta:mekkora szerencsétlen ez a rangers, te jó ég.
legalább (lekopogom) eddig egyik német meccsben sem kell/kellett csalódnom.
Pipa, pipa, pipaGame90 írta: Egyelőre ezeket néztem mára: Reading @1.80, MinWolves +5,0 @1.90, Thunder -5,0 @1.40.
messibarca írta:Köszi:)nyalesz írta:messibarca írta:Üdv !
Mivel mint mondtam még új vagyok a tippmix világában lenne egy kérdésem!
Ha pl. rakok egy 5/3-as kombinációs szelvényt (asszem ilyen van is)akkor ha ne add isten bejönne mind az 5 meccs akkor mind az öt meccs szorzóját beleszámolja ,mintha egy normális szelvény lenne ,ha pedig 4 jön be akkor meg csak annak négynek?
Előre is köszi!
pontosan
És arra tudsz válaszolni hogy ha meg rakok pl. egy 4/3-t és azt ikszelem be,h2*100 akkor azt ugye be kell szorozni 4 el és 800-at kell adnom?Előre is köszi!
nem,más nem volt,de hát ez éppen elég.Game90 írta:De csak a 30k miatt váltassz vagy más probléma is volt az oldallal?
Kicsit messze vagyok a 30k-tól, mondjuk egy ideig nem is terveztem kivenni a pénzemet...socio66 írta:
nem tudom a bet365-ön játszó emberek mennyire vannak képben azzal kapcsolatban,hogy ha mastercard-os kártyáról töltesz fel pénzt,akkor 30.000(!!!) a kifizetési minimum.
szerintem leutalom az egészet,és 10k-t felutalok a bwinre,aztán ott játszok tovább,mert ez az oldal így nem pálya.
ne is mondd,egyébként sem a szívem csücske westbrook,de ezzel most nagyon elásta magát.Game90 írta: socio, kicsit mellé lőttünk ezzel a Thunder-rel...![]()
Összefoglalót ne nézd meg, szerintem rosszul leszel, Westbrook mit hagyott ki a végén... :
Thunder-t majdnem az összes csapat ellen szívesen rakom, Jazz ellen Westbrook 23, Durant 30 percet játszott, szerintem ütik a Houston-t, nálam is ment ez a tipp.socio66 írta:
mellé még az oklahomát húztam,biztos nem vagyok benne hogy jön,de olyan magabiztosan játszottak a jazz ellen hogy meggyőztek.
game te mit mondasz?
Ezt tettem én is, csak kevesebb pénzzel, a Lyon-ban nem voltam annyira biztossocio66 írta:basszus,nem gondoltam volna hogy itt a lyon-meccsen izgulnom kell.
de azért csak behúzták.
Barcelona @ 1.36
Lyon @ 1.44
5k-> ~10k
Köszi:)nyalesz írta:messibarca írta:Üdv !
Ha pl. rakok egy 5/3-as kombinációs szelvényt (asszem ilyen van is)akkor ha ne add isten bejönne mind az 5 meccs akkor mind az öt meccs szorzóját beleszámolja ,mintha egy normális szelvény lenne ,ha pedig 4 jön be akkor meg csak annak négynek?
Előre is köszi!
pontosan
messibarca írta:Üdv !
Előre is köszi!
Végre egy nyertes szelvény!Barcaman14 írta:Wolfsburg-Freiburg H 1,70
NAC Breda-Ajax V 1,75
Malaga-Mallorca H 1,70
Zürich-Grasshoppers H 1,80
300ft2730ft