Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ifjú kollegám!gekkodan írta:Az egyik legnagyobb edző volt a csapatnál, bármennyire is mennie kell már régóta. Utolsó meccse a Camp Nouban. Meghalnék a pályán a mesterem tiszteletére. Ezek meg kikapnak egy hatodrangú csapattól, a szurkolók pedig úgy viselkednek, mint egy polgári radikális mozgalom elvtelen és sötét hívei. Szánalom itt minden.
az a baj,hogy a játékosokkal együtt a közönség is elkényelmesedett barcelonábanGuardiola írta:Azert durva az is hogy a Mallorca szurkolok buztitasa hallatszik. Nem tudom szerintem joban roszban a csapattal kellene legyenek a szurkolok, es nem futyolni. Ha nem tetszik a jatekosok hozzaallasa mutassanak peldat vagy halgassanak, de ez igy engem idegesit...
gekkodan írta:Kolléga!Varga Tamás írta:Eleddig ez a mérkőzés méltó befejezése a szezonnak. Aki a mai meccset a 70. percig nézte, az látta a Barca egész éves teljesítményét.
Frankie boy cseréi megint aranyat értek - a Mallorcának. De, szerintem Oleguert Pinto helyett kellett volna behozni, az lett volna ám a nagy poén.
SIRALMAS!
Adj valami értelmeshez hasonlító magyarázatot, hogy a béna joe mit keres a pályán????
06-os R10,R10,R10..KELL!Los Banditos írta:Már megint tiszta szánalom a csapat.Nem tudom, hogy rontottuk el ezt ennyire...
Nem, Thuram akart felszabadítani, csak pechje volt. Én nem hibáztatom, végülis úgy cselekedett, ahogy a középső védőnek kell. Csak nem volt szerencséje.mindorokke_barca írta:javitsatok ki ha tevednek.. de nem oleguerunk adta webonak a golpasszt?:)
Ííííígy van,el is kapcsoltunk a meccsről.................Varga Tamás írta:Eleddig ez a mérkőzés méltó befejezése a szezonnak. Aki a mai meccset a 70. percig nézte, az látta a Barca egész éves teljesítményét.
Kolléga!Varga Tamás írta:Eleddig ez a mérkőzés méltó befejezése a szezonnak. Aki a mai meccset a 70. percig nézte, az látta a Barca egész éves teljesítményét.
Frankie boy cseréi megint aranyat értek - a Mallorcának. De, szerintem Oleguert Pinto helyett kellett volna behozni, az lett volna ám a nagy poén.
SIRALMAS!