2019.03.06. 11:42:17
Hazudnék, ha azt mondanám nem örülök a Madrid kiesésének. Erős hetük volt, nem jöttek ki jól belőle. Az Ajax előtt meg le a kalappal, mert 4et rúgni, még úgy is, hogy a 3. gól véleményes volt nem kis teljesítmény. Egyébként az hogy kint volt-e a labda nem volt perdöntő kamera állás...volt ahonnan egyértelműnek tűnt, másik szögből, mintha csípte volna a vonalat. Egyébként minden akció bármely jelentét visszanézik a VAR-ral, ha gól születik belőle? Ha őszinte akarok lenni, nekem ez pont annyira volt véleményes helyzet, mint az odavágón, amit érvénytelenítettek. A "szakértőnek" mondott bírók egyébként mindkét döntést helyesnek ítélték.
Az is várható volt, hogy ez a garnitúra a Madridnál ráncfelvarrásra vár. Perez terve a fiatal, jövő játékosainak a megvásárlása volt (Vallejo, Ceballos, Brahim, Asensio, Mariano, Vinicius), csak igazából a csapat gerince már kifelé megy. Ha a csúcson lévő csapat mellé hozott volna fiatalokat, azt még megértettem volna, de így már késeinek tűnik. Ha azt nézzük igazolások ide, igazolások oda, a Madrid kezdője évek óta kb ugyanaz, szóval egy-egy rövidebb időszakot leszámítva senki nem tudta tartósan beveregetni magát a csapatba. Kemény nyár elé néznek, mert kell mindenképpen egy edző, akinek van koncepciója, legalább 4-5 igazolás, de olyanok, akik dübörögnek a kezdő ajtaján, és meg kell oldani a Navas, Marcelo, Isco, Bale problémát.
Szóval szerintem egy bal hátvéd, egy középhátvéd, egy középpályás, és két támadó minimum kell. Csak ugye azt már mi is tapasztaltuk, hogy elég szűk a piac, és az árak az egekben. Kíváncsian várom hogy oldják meg a dolgot...