Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A tavalyi második, azaz a narancs az idei harmadik számú mezünk.sasi1 írta:Kiváncsi vagyok milyen mezben fogunk játszani?
A 3. mezünk az milyen színü, mert a 2. kék nem lesz jó, de szerintem az 1. számú sem...........
Még mindig a Viasat, még mindig Hajdu B.-vel.fcjoc írta:meccset közvetíti vmi? thx
Azért én tartok attól nehogy nagy pofonba szaladjunk bele Glasgowban hiszen a Rangers nagy formában van a Lyont is sima 3:0-val elintézte idegenben és hétvégén az ősi rivális Celticet is megverték sima 3:0-ra úgyhogy épp jó paszban vannak a tartalékos, fáradt barca ellen sajna.Rivaldo11 írta:Hatalmas kudarcnak trtanám, ha a rangerstől kikapnánk.- Ugatják a labdarúgást, nem verhetnek meg minket.

Csak így átszaladnának a középpályánkon...MÉg azok a taktikai faultok se lennének meg, amit Deco megcsinál, ha pályán van.gejzy10 írta:V.V
Thuram-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Iniesta
Roni
Messi,Henry,Giovanni(bojan?)
ez a tuti győztes csapat![]()
hú mennyi edző lett hírtelen:D

Szerintem nem feltétlen. Ronnie úgyse nagyon indul el, még akkor se, ha mostanába azért javul. Passzolgatni középről is tud, Ini pedig amelett, hogy nagyon hasznos volt középen, szélen igazi klasszis játékost mutatott.Atesz írta: Iniesta meg Ronnie helyet is cserélhetne sztem!