Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tobias88 írta:Suarez, nem hiszem el! Ilyen nem át venni. Ziccer lett volna. Feljavultunk nem is kicsit, de a befejezések borzalmasak továbbra is
Eddig Suarezen és Alcaceren megy el a meccs.
Pique... Huh. Így nem lehet meccset nyerni. Juvénak ennél joval kevesebb helyzete volt és rúgott 3at
Ezzel én is így vagyok, szóba került, hogy Neymar tapsol stb, vannak olyan sportágak, ahol bármiféle ellenvetésed van a játékvezetővel kapcsolatban, jön a büntetés. De itt Casemiro tényleg odapakolt, utólag megnézve tényleg kilehetett volna tenni, de első félidőben nem akart ilyet megreszkírozni a spori, gondolom.recrea írta:Nekem kifejeztetten szimpatikus, ha egy spori nem osztogatja minden "ütés"- vagy rúgásváltásnál a lapokat.
Elvileg ez férfiak sportja, akinek nem tetszik, h odavernek, az válasszon másik sportágat.
Alcacer te vak...
Talán még Lajos isTobias88 írta:Te jó ég mit hagyott ki. Ezt Neymar simán berúgja
Kicsit megemeli és gól is
Ney ebben a szituban kicselezett volna még 6 embert és kiviszi a 16-oson belülről.Tobias88 írta:Te jó ég mit hagyott ki. Ezt Neymar simán berúgja
Kicsit megemeli és gól is
Tényleg azok...Cseri írta:Az úriemberek klubja
Ki volt ott lesen? Ramos?hedora írta:Könyörgöm Te csak mondani akarsz valamit vagy nézd már vissza már youtube is undorodnak a dolgotól.. Ott van , nézd kérlek vissza!
Les volt, de mm-eken múlt, ez van, viszont a 2. percben kapunk kellett volna egy tizit (mármint ellenünk). Tipikus spanyol bírók, azt sem tudják mi van. Jobban megbíznék egy kínai videós programnak, mint ezekben.hedora írta:brownieheaven írta:Amúgy nem azért, de a real gòlja nem volt les. Egyedül Bale volt lesen de ő vissza is húzódott utána. Ott inkább a mi 3-4 emberünket kell elővenni, akik végigmozizták a helyzetet.
Könyörgöm Te csak mondani akarsz valamit vagy nézd már vissza már youtube is undorodnak a dolgotól.. Ott van , nézd kérlek vissza!