connor írta:...
Az igazolásokkal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Tudjuk, h nem vagyunk azok a nagy igazolósok, folyamatosan jön egy-két játékos, amivel igyekszünk javítani a keretet. Ez most is megvolt. Rosell am sem engedett volna különösebb habzsidőzsit, pláne nem a szent Neymar hadművelet előtt. Uh részben meg is volt kötve a keze, másrészt alaposan beleszól a versenyhelyzetbe az egymást érő sérüléshullám. Most majd a keretszűkítéssel (HA IGAZ LESZ) meglátjuk mit változik a kép, mert elég meredeknek hangzik, főleg látva a balszerencsénket a sérülésekkel...
Az ősz valóban nem volt parádé, viszont látványosan jobban pörögtek a srácok, mint ahogy az előző évben és ez már szemet szúró volt, ráadásul sztem ennek is volt köszönhető, h azok a meccsek, amik tavaly tipikusan döntetlenek lettek, idén áthajoltak győzelembe. Plusz az egy-két újabb elem feltűnése... Emiatt szívesen emlékszünk vissza erre az őszre, pláne látva a tavaszi formánkat. Uh én sem etalonként említem, csak mivel jobban pörögtünk és rekordot is állítottunk fel, mivel eredményekkel is párosult, így mégis értékesnek gondolom. Még akkor is, ha nem annyira domináns része a szezonnak, mint a célegyenesek a végén, de ettől még meghatározói ezek is. Mindegy, túltárgyaltuk.
Ahogy Tito betegségét is..
Nagyon másképp gondoljuk. Én nem érzem hibának, h nem ajánlotta a lemondását és nem is követelem, ahogy a klubtól sem. Nálunk nem így megy ez...
A tudáskülönbségben nem félreértjük egymást, hanem csak nem értünk egyet

Szted nincs, sztem meg van. Nem véletlenül vertünk oda-vissza mindenkit és nem véletlenül vagyunk (voltunk?) még mindig az első számú kiemeltek minden sorozatban. Vagy szerinted csak azért ütöttünk meg MINDEN szembe jövő csapatot, mert egyik sem akart eléggé ellenünk éveken keresztül?

Sztem nem, csak megvolt egy olyan tudáskülönbség, ami a teperéssel együtt igen gyümölcsöző volt. Aztán ez a tudás ugyanúgy bennünk van, de ha egyszer nem pörög a csapat, akkor a hajunkra is kenhetjük.
Megint példálóznék egyet Messivel: bármelyik védelmet egymaga hülyére tudja venni, ha pörög, viszont az első védő megakasztja, ha úgy sétálna be közéjük, mintha kirakatot nézne a bazársoron.
Érted a lényeget? Ahogy az előző példámat magam és Leo között is elég érthetőnek érzek, ami kifejezi mit gondolok a szituról. Az meg tökre irreleváns, h egyenlő képességű e a két személy a példában. sőt, ahogy írtam még inkább hangsúlyozza a lényeget. A tudáskülönbség megvan, de ha egy játékos ücsörög a földön, én meg hozom, amit tudok, akkor mégis én vagyok a jobb, mert csinálok vmit

Pedig ő a sokkal jobb...
SZERK.:
Mondjuk annyit hozzáfűznék, h látva ezt a Bayern-t, ők teljesen felnőttek hozzánk játékban, a top BARCÁval is abszolút partiban lennének.
Ez a BL meccs meg kezd egy tragikomédiába csapni. Az am is foghíjas keret tovább csappant Albával, Busíval és Abival, erre ma kiderül, h Messi is csak félidőzik... Ez már egy rossz vicc, ami velünk történik...
Tegyünk pontot a közös állásponttal:
Meglátjuk mit hoz a jövő és bízzunk benne, h talpra tudunk állni és újra felülünk a trónra minden fronton

VAMOS BARCA!