nagyatyesz írta:Én nem tudom elővenni a tegnapi vereségért EV-t. Évek óta azt hajtogatjuk, hogy a kupában rotálni kell, amit most meg is tett.
Azért csúnyán átesett a ló túlsó oldalára. Tegnap nem egy Levante ellen játszottunk. A rotálásról meg annyit, hogy ha egy kicsit erősebb csapattal állunk fel simán elérhetünik egy olyan eredményt ami nem akkora gáz a visszavágóra, így viszont a visszavágóra nem tudnak pihenni a játékosok.
Most komolyan, Malcomtól meg Boatengtől vártuk a gólokat. A brazilnak nemhogy egy, de még fél jó megoldása sem volt, a herceg pedig jóformán a társak nevét sem tudta még.
Nem azt mondom hogy játszon a gálacsapat 90 percet, de pl. Messit nem is viszi el, hogy ha ég a ház 20-25 percre beálhasson, hogy legalább egy árva gólunk legyen. Az egész kp. olyan játékosokból állt akik stabilitást adnak, de előre veszélytelenek, a támadókról pedig ne beszéljünk. Egy oda-visszavágón a minimum, hogy mindenképp törekedni kell idegenbeli gólra.
A hétvégén például Messi is pihent, a következő meccs sem lesz egy rangadó és nagyon jól tudhatta Valverde, ha itt rossz eredményt érünk el akkor a visszavágón kell gálacsapattal játszani, amikor még inkább kelleni fognak a friss emberek, mert ott már keményebb meccsek jönnek.
Nem azt mondom, hogy ne rotáljon, mert muszáj, de egy ilyen felforgatott kezdővel kiállni a liga egyik legjobb csapata ellen a Pízjuanban, nem tudom mit gondolt. Vagy lenézte őket vagy már az elején feladta az egészet. Lucho anno pont ebbe a hibába esett csak ő még a tetejébe makacs is volt.
Félreértés ne essék nem akarok ilyen megmondóembert játszani, de nem igazán csodálkozok az eredményen, még ha olykor-olykor jó is volt a játék, akadtak jó teljesítmények és két bohóc gólt kaptunk. Nagyot kaszáltam a mixen, de valahogy nem tud jobb kedvre deríteni.
Amúgy csak én láttam egy hatalmas kezezést, amikor Alena beívelte egyszer Vidalnak(?)? Amikor néztem nekem teljesen egyértelműnek tűnt, ahogy a levegőben pont rápottyant a védő kinyújtott kezére a labda.
Malcom viszont nálam már teljesen betette a kaput. Amióta itt van kb. az Inter elleni 10 perce volt a pozitívum. Lehet, hogy fiatal, meg nem játszott sokat, de amikor csak játszott szinte mindig nettó emberhátrány volt, még a harmadosztályú Leonesa ellen is. Mondjuk az igazolásában is volt egy jó nagy adag farokméregetés Bartoék részéről.