Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen.Stalkyard írta:Én vagyok az egyedüli, akinek most r.hadtul nincs kedve még egy klasszikushoz?
Fórumszabályzat írta:Fantasy kezdők feldobása, kibeszélése tilos az egész fórumon!
Nem is rossz ötlet! Nem értem, hogy a szakvezetésnek ez miért nem jutott az eszébe!Zsazsa Jr írta:Persze, akkor már miért nem inkább a B csapattal állunk ki a real ellen?Alcantara írta:Egy esetleges Messi kispadozás még teljesebbé tenné a képet.
Nyilván ennek nincs realitása.![]()
Persze, akkor már miért nem inkább a B csapattal állunk ki a real ellen?Alcantara írta:Egy esetleges Messi kispadozás még teljesebbé tenné a képet.
Nyilván ennek nincs realitása.
Ezt én magam is tudtam jó pár éve. Viszont az, amit te leírtál valahogy teljesen más értelmet nyer abban a dagályos szövegkörnyezetben. Biztosan én nem tudtam értelmezni, de mivel semmi jelentősége nincs, ezért úgy gondolom hagyjuk is.connor írta:A Pep által kitalált taktika alapja Cruyff-féle rendszer. Annak a focinak plusz az utánpótlás-nevelésnek az alapjait a holland rakta le.Alcantara írta: Elnézést, de nem értem igazán, bár terjedelmes az írás. A két edző regnálása között nagyon sok csapat és edző (évek?) volt. Mire is gondolsz konkrétan?
Félre értettél valamit, ugyan is mi nem Fabregas játékát vagy fontosságát kérdőjeleztük meg. Amikor megérkezett (végre) hozzánk, akkor legalább annyira örültem neki, mint Villának. Arról van szó, hogy nem találják neki a posztját (amiről nem Cesc tehet). Xavi helyén pokolian gyors és jó megoldásai vannak Iniestával, na de ahhoz le kell venni Xavit. Szélen meg nincs értelme erőltetni, mert a PMV a leghatékonyabb szerintem még mindig! Kis csapatok ellen mehet szélen Cesc gond nélkül. Mi most a bukott meccseket elemezzük ki és arra jutottunk, hogy Xavi-Ini-Fabregas közül valakit ki kell venni. És inkább Cescet kéne lehozni, Init meg visszaléptetni a középpályára Xavi mellé. És továbbra is fontosnak tartom Cescet egy 60-70. percben cserének Xavi helyére ezeken a találkozókon!Barcaman1993 írta:
Fabregast miért nem osztotta senki a Sevilla meccstől február elejéig? Erről ennyit. Átmenetileg nem megy a csapatnak, őt sikerült mindenkinek megtalálnia. De Xavit, Messi, Pedrot, Piquét ugyanúgy nyugodtan elővehetné bárki, de vhogy mindig ugyanaz az ember van megtalálva. Továbbra sem Fabregasszal van gond, hanem a taktikával.
A 2011-es BL döntő óta egy olyan párharcot nem nyomtunk le nagycsapat ellen, ahol úgy teljesítettünk volna, ahogy korábban. Vagy a szerencse szegődött mellénk piszkosul, vagy elkentek minket. De az, ami előtte jellemzett minket, hogy esélyt nem adtunk senkinek, az már az említett meccs óta nincs meg. Ajánlanám a játék sebességét és a taktikát összehasonlítani, a BL döntővel, vagy az 5-0-al és az utóbbi idők rangadóival. Ég és föld.
Fabregast miért nem osztotta senki a Sevilla meccstől február elejéig? Erről ennyit. Átmenetileg nem megy a csapatnak, őt sikerült mindenkinek megtalálnia. De Xavit, Messi, Pedrot, Piquét ugyanúgy nyugodtan elővehetné bárki, de vhogy mindig ugyanaz az ember van megtalálva. Továbbra sem Fabregasszal van gond, hanem a taktikával.Barcelona UnityIsStrenght írta:
"Másrészt volt egy Xavi-Iniesta tengelyünk a középpályán"
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy eredetileg én (és többen is) Cescet Xavi utódjának tekintettük és azt gondoltuk majd jó lesz a 60-70. percben egy friss középpályás. Csak aztán kellettek a játék percek Cescnek is és nem kispadozhatott (mentek a sajtóba folyamatosan a beszólások: Na Cesc át jött az Arsenalból a Barca-ba kispadozni...)! Kis csapatok ellen nem jött ki annyira, hogy szélen nem az igazi! Aztán elkezdtük Xavi mellet játszatni, de most kiderült, hogy az sem fekszik neki igazán.
"A csapat igazi gyengesége a rangadókon mutatkozik meg."
Igen, mert egy szervezett csapat sokkal felkészültebb, sokkal több lehetősége van és azon kívül a Milan is és a Real is az előző meccsekből, már alaposan feltudott készülni ellenünk és így egy rosszul megtervezett felállás (kicsit gyengébb játék) már egyből a bukáshoz vezet.
ilyenkor szokott az x jönni. bár egy győzelemnek termeszetesen jobban örülnékVakmacska írta:Én tartok tőle, hogy Műringyó rátesz még egy lapáttal, a fiúk meg nem szedik össze magukat, és nagyon beleszaladnak a késbe. Meg sem lepődnék rajta, ha most egy méretes zakót kapnánk. De rohadtul fájna.
De közben meg drukkolok, hogy sikerüljön visszavágni a vereségért.
Reménykedek benne.
Hát sajnos...
Bennem van ez a kettősség.
A Pep által kitalált taktika alapja Cruyff-féle rendszer. Annak a focinak plusz az utánpótlás-nevelésnek az alapjait a holland rakta le.Alcantara írta: Elnézést, de nem értem igazán, bár terjedelmes az írás. A két edző regnálása között nagyon sok csapat és edző (évek?) volt. Mire is gondolsz konkrétan?
őszintén :nem nagyon értem, hogy ami nekem szembetűnő és nyilvánvaló az másoknak hogy nem látható. Villa teljesítménye nem csak most (volt)gyenge, hanem állandóan. én nagyon is megértő sőt reménykedő vagyok vele szemben, de egyszerűen nem látom az erényeit. az hogy Alves a sokadk beadásával eltalálta a fejét az lenne a gólérzékenysége? azt látom hogy a helyzetei 95% át nem képes megoldani, vagy lemarad a neki fellőtt labdákról vagy elsodorják, vagy kihagyja a ziccereit. védekezésben alig ér valamit mert a sérülése óta (nyilván joggal) fél az ütközésaktől . az igaz, hogy keveset játszik nyilván ez is tény de azzal a kevéssel soha nem azt igazolja , hogy ott a helye.(szerintem) a közösnség szereti ez is olyan tény amit nem igen értek, de nyilván nosztalgia. én nem írígylem tőle, de hogy nem ő a mi emberünk abban biztos vagyok.lui1698 írta:0-3-nál, egy lefutott meccsen hatalmas motiváció beszállni.nagyiibarca írta:gyakorlatilag momentuma sem volt amikor be jött a Madrid ellen
Arról nem is beszélve, hogy jó 10 perccel a 3. gól előtt már az ő nevét kántálták a nézők, hogy ugyan álljon már be ez a szegény gyerek, mert még ha nem is Cannavaro szinten védekezik, legalább gólt lőni tud (ami szerintem csatárok esetében nem hátrány).
0-3-nál, egy lefutott meccsen hatalmas motiváció beszállni.nagyiibarca írta:gyakorlatilag momentuma sem volt amikor be jött a Madrid ellen
Miért lenne alkalmatlan? A Real ellen egy szétesett csapatba állt be.Amúgy meg tökéletesen elvonta a védők figyelmét és ekkor volt egy-két helyzetünk.mess2009 írta: Villa?! alkalmatlan! gyenge, lassú, gyakorlatilag momentuma sem volt amikor be jött a Madrid ellen, ő holtbiztos zsákutca.