Amúgy nagyon tetszik a játéka, és látszik hogy már lényegesen jobb fizikailag is. Labdák profik, jól mozgatja a komplett csapatot. Nemám a Moutinho ...

Erről én is hallottam, hogy valami komoly betegsége volt a fiának. Ha jól tudom, egy csomószor emiatt hiányzott edzésről.Rumig írta:Igazolások topicban meg lett említve, miszerint vmi probléma van/volt Deco fiával. Erről tud vki vmitNem mostanában lehetett, csak nem hallottam róla, fogalmam sincs, mire kell gondolni.
Danka00792 írta:"Spanyolországban biztos, hogy nem maradok, mivel az egyetlen klub a Barca szintjén a Real Madrid, s oda soha nem igazolnék"
Ez pedig megér mégegy pirospontot.o
Igen, hát ennyivel jobb Ronaldinho-nál. Deco képén legalább van annyi bör, hogy nyilatkozzon!MQuC írta:De sok sikert kívánok neki. Szerintem elég korrekt nyilatkozat volt.
Szép idézet! Pontosan leírja, mi is volt Deco a Barcában. Reméljük sikerül pótolni, mert a középpályán - a jelenlegi csapatban is - nagyon hiányzik valaki, aki hasonlóan tud szervezni...Frank Rijkaard írta:Nagy szerepet töltött be a Klub történetében, meghatározó alak volt a nagy sikerekben. Nagy alázattal játszott itt (az utolsó évtől eltekintve), és megszolgálta a Barca mezét. És végezetül a legjobb idézet a fénykorban lévő Decoról:
"Deco a kapocs az "elitek" és a többiek között. És számomra ő is egy igazi világklasszis. Mert úgy dolgozik, mint egy munkás, és úgy játszik, mint egy sztár."-Luis Enrique
Adíos, Deco!