2012.08.12. 08:15:42
a szerkesztők cikkében hangsúlyozzák, hogy a Barca nem is erőltette a góllövést!? az hihető, hogy lazábbra, játékosabbra nem KIFEJEZETTEN a góllövésre bíztat egy edző bizonyos meccseken, de valahogy nekem ezekre a megjegyzésekre, "savanyú a szőlő"... vagyis: egyetlen elszúrt helyzetről sem gondolom, hogy "élesben" be ment volna! már pedig a tegnapi meccs ismét arról győzött meg, hogy a csapat hatékonysága továbbra is gyenge.
a védelem: láthatóan érzékeny a szögletekre, és a gyors kontrákra, Valdes stabilitása sem javult látványosan, Alba megnyugtatóan mozog Abidal helyén, a fiatalok beépülése, még hoz néhány "áldozatos" percet, de ez természetes.
Középen: változatlanul erősek, variálhatóak, stabilak vagyunk, a leg jobbak a világon.
Támadó alakzat: bíztató javulást talán Sanchez aktivitása, a széleken való mozgása mutat, Afellay határozottan jobb mint Pedro, Villa még csak ? , Messi remélem Messi maradt, Pedro ahogy már máshol is leírtam, nekem nagyon rosz választásnak tűnik. kérdőjeles még Fabregas is ha stabilan a középpályán mozog nincs is baj, de csatárként szerintem nem igazán jó , ahogy nem az Iniesta sem.amíg Iniestára pontosan illik a "támadó középpályás" megnevezés, Fabregas, valahogy elvész a posztján, ha a góllövést akarja, valahogy nála egy határozottabb edzői-taktikai megoldás kellene.
hát nagyjából így látom én a helyzetünket, hogy ez mire lesz elég, szerintem ki fog derülni a két Madrid- meccsen.