Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj bocsi, elnéztem, duplánCFirpo3 írta:Azért utasítottam vissza, mert nem jól hívtál ki.![]()
Tudtommal nem kupaszabályokkal kell lejátszani a meccseket, hanem normállal. Ez az egyik. A másik, h egy budapesti stadionban hívtál ki, de én is bp-i vagyok.![]()
Amúgy kihívtalak.
Azért utasítottam vissza, mert nem jól hívtál ki.geridoss írta:Az ellenfelem nem akarja elfogadni a kihívást eddigHa éjfélig nem nyomja, akkor köthetek le másikat ?
Persze természetesen.geridoss írta:Az ellenfelem nem akarja elfogadni a kihívást eddigHa éjfélig nem nyomja, akkor köthetek le másikat ?
Bocsi, sikerült megoldanom a problémámat, így tudok maradni, ha még lehet. már kötöttem le meccset, ezért majd a pótfordulóban lejátszuk a miénket. (nem tudom, hogy most kivel kéne játszanom. talán a Katalán Uniteddel, de nem biztos)MichaaBee írta: Ne legyen már trend ebből.Még 3 meccset kell kibírni, lesz közte szünet. Annyit le tudsz játszani? Sajnos elég nehéz már új csapatokat keríteni, így is van üresen maradt hely.
![]()
Még 2 meccs a csoportkör, utána nyugodtan kieshetsz.barcafan0911 írta:MichaaBee és Gamperesek figyelem!
A nyári szünet alkalmával nem fogok otthon tartózkodni és így hetekig vagy akár egész nyáron nem leszek internet közelben. Ez csak most vált véglegessé, a résztvevőktől és a csoporttársaimtól elnézést kérek. Tényleg nagyon sajnálom, remélem nem okoztam sok kellemetlenséget.
3 tétmeccsen beszedett sárgalap után van eltiltás. Ha eltiltott a játékos, akkor nem engedi berakni a keretbe se. Legalábbis a régi motorral még működött ez, aztán hogy az újjal mi van azt nem tudom.Valaki meg tudja nekem mondani, hogy 2 sárgával már eltiltás van, vagy ha megkapja a játékos a 3. lapot akkor lesz csak eltiltott? Mert a két kezdő szélsőmnek 2-2 sárgája van és most hétvégén meg fontos rangadóm lesz. Most akkor még játszhatnak, vagy hogy? Előre köszi a segítséget!
Üdv: Salas M.
Ha nincs ember, akkor szólhatok 1-2 ismerősömnek, hogy beugorjon, az egyik asszem nemsokára kiesik a mostani kupájából, vagy valami lesz vele, de az biztos, hogy szabad lesz, csak nem tudom mikor végez. De addig nem akarok neki szólni, amíg nem tudod biztosra mondani, hogy jöhet.MichaaBee írta: Ne legyen már trend ebből.Még 3 meccset kell kibírni, lesz közte szünet. Annyit le tudsz játszani? Sajnos elég nehéz már új csapatokat keríteni, így is van üresen maradt hely.
![]()
geridoss: fel lett cserélve, bocs.![]()
Semmi bajMichaaBee írta:
geridoss: fel lett cserélve, bocs.![]()
Ne legyen már trend ebből.Puyol05 írta:MichaaBee!
én is kiszállok a Gamperből! bocsi, hogy ilyen későn szólok...
remélhetőleg máskor nem lesz ilyen gond.
valaki beugorhat helyettem a kupába
Sok függ attól, hogy hány éves.KardosAndrásBarca írta:Forma: középszerű, erőnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetői képessége van.
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Ő a legjobb védőm de kell a pénz és ezért eladom.
Körülbelül mennyit fizetnének érte?
Kiváló! Felvettelek msnre, hogy megbeszéljük a részleteket.langpeter14 írta:Ha nincs senki várólistán, akkor beugrok ha kell! A jelentkezésről lemaradtam, mivel a gép szerelőnél volt...socio66 írta:Izé..kiszállok a kupából.
Valaki ugorjon be helyettem,még csak egy meccs ment le,azt majd bepótolja a pótfordulóban.![]()
kicsibojan
Gyulafirátót
Nem szabad előre inni a medve bőréreFtcSikiHun írta: Amikor elkezdtem írni a hsz-t még 2-1 volt ide
![]()
Ha nincs senki várólistán, akkor beugrok ha kell! A jelentkezésről lemaradtam, mivel a gép szerelőnél volt...socio66 írta:Izé..kiszállok a kupából.
Valaki ugorjon be helyettem,még csak egy meccs ment le,azt majd bepótolja a pótfordulóban.