Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BarátomValbali írta:-Milanban eddig Ronaldo és Rivaldo is 'befuccsolt'.
-A Cityben Ő lett volna a legnagyobb sztár és rá építették volna a csapatot.zerom írta:Mar ne haragudj, de nem ertem, hogy miert gondolod azt, hogy egyre lejjebb fog csuszni, miert lett volna jobb neki a Cityben? sztem eppen hogy ott csuszott volna inkabb le ... de ez az egyeni velemenyem
Henriqué-ről régóta semmit nem hallottam. Mind1 lényeg h megjöjjönroy69 írta:Ma volt a Barca TV-ben,h szerdán Henrique társaságában fog megérkezni!Én is csak arra tudok hagyatkozni;) szal reménykedjünk!;)barca0417 írta:Hleb nem akar még megérkezni? mert állítólag megegyeztünk az Arsenallal és vele is. Ehhez képest semmi hír hogy bemutatják, vagy hogy nemsokára megérkezik. Pedig elkezdték a felkészülést, jó lenne minél előbb mindenkinek csatlakozni. Meg amúgy is eddig senki nem nyilatkozott, se a klubtól, se ő, hogy jönne. Szóval nem tudom, hogy most mi van. Mi az akadálya, hogy még nincs itt.
Ma volt a Barca TV-ben,h szerdán Henrique társaságában fog megérkezni!Én is csak arra tudok hagyatkozni;) szal reménykedjünk!;)barca0417 írta:Hleb nem akar még megérkezni? mert állítólag megegyeztünk az Arsenallal és vele is. Ehhez képest semmi hír hogy bemutatják, vagy hogy nemsokára megérkezik. Pedig elkezdték a felkészülést, jó lenne minél előbb mindenkinek csatlakozni. Meg amúgy is eddig senki nem nyilatkozott, se a klubtól, se ő, hogy jönne. Szóval nem tudom, hogy most mi van. Mi az akadálya, hogy még nincs itt.
Csak megjön .Megkéne hogy jöjjön hát leigazoltuk már ; tétovázik Hleb is xd !!!barca0417 írta:Hleb nem akar még megérkezni? mert állítólag megegyeztünk az Arsenallal és vele is. Ehhez képest semmi hír hogy bemutatják, vagy hogy nemsokára megérkezik. Pedig elkezdték a felkészülést, jó lenne minél előbb mindenkinek csatlakozni. Meg amúgy is eddig senki nem nyilatkozott, se a klubtól, se ő, hogy jönne. Szóval nem tudom, hogy most mi van. Mi az akadálya, hogy még nincs itt.
barca0417 írta:Hleb nem akar még megérkezni? mert állítólag megegyeztünk az Arsenallal és vele is. Ehhez képest semmi hír hogy bemutatják, vagy hogy nemsokára megérkezik. Pedig elkezdték a felkészülést, jó lenne minél előbb mindenkinek csatlakozni. Meg amúgy is eddig senki nem nyilatkozott, se a klubtól, se ő, hogy jönne. Szóval nem tudom, hogy most mi van. Mi az akadálya, hogy még nincs itt.
Hát épp ez az.Nagyrészt 2 csatáral állunk fel ahogy Pep is mondta párx.Ha meg néha 4-3-3 lesz akk Hleb vagy Iniesta tud bal oldalon játszani.+Pep tegnap az interjúban elmondta h Henry nagyrészt középen lesz de néha balszélen is lesz.DaNNy írta:vagy más taktikával játszani.
Ez számomra is egyértelmű,nyilvánvaló,hogy Messi többet jelent a Barca-nak jelen pillanatban bármelyik játékosánál!De Ronaldinho-ra nincs már szükség,így távozzon oda,ahova ő szeretne...matador írta:Ronaldinho nem kellett a Barcának, ezért a klub nézte a játékos érdekeit is. Piqué nem kellett a MUnak, olcsóbban eladták nekünk. Cristiano Ronaldo KELL a MU-nak, miért adná el áron alul??? Mi se adnánk el teszem azt Messit mert el akar menni az Interbe...
Bocs, de ez egy két éves videó, ahol még 10 éves volt. Akkor 12 éves, és az van odaírva, h már a Barcelona játékosa. Akkor miről beszélsz?djtrack írta:a gyerek nem semmi!!!
http://www.youtube.com/watch?v=E9JC8dGq ... re=related
sztem beférne bőven az előkészítőbe csapatba!! nem ártana leigazolni!!
tudom tudom fiatal a srác 14 éves de akkor is ahgoy bánik a labdával úgy csak az igazi klasszisok tudnak!!!
Ez meg a másik...Saviola írta:Ilyen videót bármelyik magyar tizenévesről összerakok,mégsem viszik őket a Barcába.
MU, Piqué. Rémlik valami?csabimo írta:melyik az a klub amelyik eladja a játékosát kevesebbért, ha többért is el tudná mert van jobb ajánlat???
Én ismerek egy pár nagyon fiatal focista gyereket. Ez már elég érv, h idehozzunk valakit?Bautista írta:higyha eladjuk etoot akor Benzemat kéne ide hozni vagy huntelart az ajaxból simán megérné mert mindeketten nagyon fiatalok
Szvsz Huntelaar jobb és olcsóbb is, mint Benzema. Huntelaart 20-25 milliáért meg lehetne szerezni, HA AKARNÁNK, Benzema inkább 30-35 lenne.Bautista írta:higyha eladjuk etoot akor Benzemat kéne ide hozni vagy huntelart az ajaxból simán megérné mert mindeketten nagyon fiatalok