Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neharagudj, csak meglepődtem. Keresgélek neked, írok ha találtam valamit.Kalap1988 írta:Nézd, mivel azt kérdeztem, hogy honnan tudom leszedni a magyarosítást, amiben a kommentátor is magyar, így valószínűleg igen, vagy szórakozol velemFernando írta:Kb 2 hete magyarul játszok a FIFA 11-el. Félreértettem valamit?![]()
Mindenesetre a kérdésre tuti nem válaszoltál, csak bla-bla.
Nézd, mivel azt kérdeztem, hogy honnan tudom leszedni a magyarosítást, amiben a kommentátor is magyar, így valószínűleg igen, vagy szórakozol velemFernando írta:Kb 2 hete magyarul játszok a FIFA 11-el. Félreértettem valamit?![]()
Nyilván a 11-re gondolokFernando írta:Nekem az egész játék magyar, a kommentátor is, de már 3-4 éve.Kalap1988 írta:Magyar kommentár kész van már? Sima magyarosítást letöltöttem, de ott csak a menü magyar.
Nekem az egész játék magyar, a kommentátor is, de már 3-4 éve.Kalap1988 írta:Magyar kommentár kész van már? Sima magyarosítást letöltöttem, de ott csak a menü magyar.
Fabio Coentrao, Pocognoli.Messithebest írta:Na végeztem a 2. szezonommal is az este.Bajnokság végét elkönnyelműsködtem,Villareal lett a bajnok,én a 2. Kupában az elődöntőben az 1. meccsen 2-0ra vertem a Deport,de a 2.on kikaptam 3-0ra így kiestem.
A BL-ben pedig a negyeddöntőbe elvert a Real....egy szóval semmi nem jött össze...![]()
Remélem nem fognak kirúgni.....
Igazolások: Megvettem Rafaelt a MU-tól és kölcsönbe elhoztam Coutinhot az Interből,akit valszeg meg is fogok venni mert elég jónak tűnik.Eladtam végre Henriquét a Leverkusennek,Cacerest a Fiorentinanak és Maschot a Villarealnak. Még Balhátvéd kéne és már jó lenne a keret. Tudtok valakit mondani aki fiatal és jó balhátvéd?(Fabiot már próbáltam megvenni a MU-tól,de nem engedték el...)
Első meccsemet Arsenallal toltam, rögtön 3 sérültGame90 írta:Ez a Fifa11 nagyon élethű. RvP már az első meccsén megsérült...![]()
![]()
Most pedig kezdek egy Menedzser Módot
Köszi, egyébként van más hasonló oldal is? Mert pontosan egyik se illik rá az én gondomra igazából, de mégegyszer köszi hogy szántál rám időtMental_Theo írta:Nézd meg itt,hátha találsz valami okosságot:
http://segmentnext.com/2010/09/29/fifa- ... zes-fixes/
Nézd meg itt,hátha találsz valami okosságot:18Barca99 írta:Sziasztok!
Van egy kis gondom a játékkal kapcsolatban, és szeretném ha valaki(k) segíteni tudna/ának. Szóval felraktam megcsináltam a profilt és amikor nyomom tovább akkor nem jelenik meg a menü csak egy fekete kép. Aztán vártam 3 percet és még mindig semmi. Ezek után alt+f4 és a tűzfal irta hogy letiltotta. Feloldottam=ugyanez. Aztán kikapcsoltam az egész tűzfalat akkor meg kidobott azzal, hogy a windows hibát észlelt. Mit tegyek?
Gondolom Villa csak lemaradtPerrero írta:V_V, ki a 3. támadód
Lemaradt, de ja villa.sjd írta:Gondolom VillaPerrero írta:V_V, ki a 3. támadód
Gondolom VillaPerrero írta:V_V, ki a 3. támadód
Naná, hogy kezdhetsz és igazolhatsz. Ez az egész lényege. Az nem tetszett benne kapásból, hogy barátságos meccsre sorsolja az ellenfelet, és nem te válogatsz...Alonso írta:tudjátok fifa11 milyen a menedzser mód,lesz olyan mint az elözöben bármelyik csapatal kezdhetek igazolhatok szabadon?vkinek megvan mrá?nekem nemsokára meglesz.milyen?
Én pedig ilyennel:Messithebest írta:Nekem ien 25-26 fős szokott lenni,mindig kell a pótlás,most 31 van de megválnék mondom 5 embertől csak nem veszi senkiMessiFan írta:
Én sem nagyon szoktam 20 fős keretnél többet tartani. Maximum ha van 2-3 tehetséges fiatal. De azokat is inkább kölcsön adom hogy játszanak.