Tetszik a kezdőd, ezt én is elfogadnám! Jó lenne ha a mérkőzés elején tudnánk gyorsan lőni egy gólt, hogy elvegyük a kedvüketGareth Tello írta:Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Pedro, Messi, Iniesta.![]()

Tetszik a kezdőd, ezt én is elfogadnám! Jó lenne ha a mérkőzés elején tudnánk gyorsan lőni egy gólt, hogy elvegyük a kedvüketGareth Tello írta:Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Pedro, Messi, Iniesta.![]()
Elég penge gyerek ez a Thiago, de Fabregas is brutális. Elég kényelmes dolga van Titonak, hogy a kp-n ilyen emberek közt kell válogatni. A vk-pn is Song van, de ha kell akár Mascherano is be tudja játszani, ha kell. Félelmetes...Gareth Tello írta: Thiagót most mindenképpen kezdetném, mondjuk Cesc helyett.
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Pedro, Messi, Iniesta.![]()
A Málaga várható kezdője:
Caballero - Sergio Sánchez, Demichelis, Weligton, Monreal - Camacho, Iturra - Joaquín, Isco, Eliseu - Saviola.
Joaquín-Isco párosra nagyon oda kell majd figyelni, valamint a Nyúlra is.
Persze az én gálámban is Fabregas van Villa helyett, csak úgy látszik kicsit rosszul fogalmaztam. A holnapi meccsre gondoltam úgy, hogy kezdjen Villa és akkor majd Fabregas szerdán.SuperMessi írta:Ez nem az én preferált kezdőm holnapra, hanem véleményem szerint a jelenlegi legerősebb, a gálacsapatra reagáltam. Annak Fábregas a részese. Az általam preferált kezdő megegyezik nagyibarcáéval.
Végülis mindegy hogy Cesc játszik-e holnap hisz biztos hogy a Málagás sorozat valamelyikén kezd.Az a lényeg hogy jól rotáljunk.SuperMessi írta: Fábregas nem csere, hanem húzóember. Amúgy stimmel.
VV-Adriano,Piqué,Puyol,Alba-Xavi,Busquets,Fábregas-Pedro,Messi,Iniesta
Fábregas nem csere, hanem húzóember. Amúgy stimmel.Barcaman1993 írta:Most, hogy Adriano is felépült fölállhat a gálacsapat.Azért furcsa és egyben durva is lesz ez a 3 meccs a Malagával. Mindenképpen jól kell megoldani a rotálást. Mindent egybevetve én így állnék fel:
Valdes-Adriano, Piqué, Puyol, Alba-Xavi, Sergio, Iniesta-Pedro, Messi, Villa
Aztán a kupameccsen jöhet Thiago, Fabregas, Song, Mascherano, Alexis és Dani Alves. Félelmetes ez a cseresor is...
Hát nemtom, én pl. amikor néztem Xavi gólját, elsőre is feltűnt, hogy az egész Espanyol védelem kocog hátrafelé. Levisszük szélre a labdát, jön a beadás, és a védők szinte sétálnak. A Xavi mögött álló 15-ös játékos meg sem próbál a labda felé lépni, vagy felgyorsulniMezner2 írta: Egy csapat küzdése,ha nincs náluk labda,az miben tud megnyilvánulni???
Ugyanakkor egyben a védővonalnál helyezkedett, ilyen mélységi játék ellenére is, mint egy igazi középcsatár. Ha emlékszel a 2009 szeptember Atletico meccsre, Ibrahimovic egy kísértetiesen hasonló gólt szerzett, szintén Busquets passzából. És rá már nem mondhatod, hogy jobboldali támadó.Mikaos írta:Nézd meg még egyszer azt a gólt:
Az egész csapat balra van tolódva! Pedro -mint a leginkább jobb oldalt lévő játékosunk!!- közép felé helyezkedett, hogy lefedje azokat a területeket is
Én is így gondolom, esélyük sem volt, ennyivel jobbak vagyunk. A tegnapi első félidő a 2009-es Bayern elleni Bl meccs első félidejéhez hasonlított, akik szerintem akkora verést sem előtte, sem utána nem kaptak, ez nem feltétlenül a a gólok számában, hanem a mutatott játékon látszott.Mezner2 írta:Egy csapat küzdése,ha nincs náluk labda,az miben tud megnyilvánulni???Barcaman14 írta:
Igaz, de arra céloztam, hogy még csak nem is küzdöttek és ez volt számomra furcsa.
Mert mentek a bogyó után böcsülettel,egész egyszerűen sokkal gyorsabbak vagyunk,és főleg sokkal gyorsabban járattuk a labdát,minthogy ők követni tudják,az első percekben kapott Messi és Ini is egy-egy szép csomagot,amiből leszürhető,hogy akartak ők,egyébként tartom,hogy ilyen játékkal,mint amit az első 30percben bemutattunk, nincs csapat,aki 2alatt ment volna szünetre.
Egy csapat küzdése,ha nincs náluk labda,az miben tud megnyilvánulni???Barcaman14 írta:Igaz, de arra céloztam, hogy még csak nem is küzdöttek és ez volt számomra furcsa.Mezner2 írta:
Közhely,de azok közül az egyik legigazabb,minden csapat annyira tud jól játszani,amennyire az ellenfél engedi,és ez ellen a Barca ellen szinte lehetetlen jól játszani,pláne egy Espanyol szintű csapatnak.
Igaz, de arra céloztam, hogy még csak nem is küzdöttek és ez volt számomra furcsa.Mezner2 írta:Közhely,de azok közül az egyik legigazabb,minden csapat annyira tud jól játszani,amennyire az ellenfél engedi,és ez ellen a Barca ellen szinte lehetetlen jól játszani,pláne egy Espanyol szintű csapatnak.Barcaman14 írta:Nem erre számítottam, ami az Espanyolt illeti. Már az 1. perctől kezdve feladták nekem úgy tűnt. Ritkán látni ilyen gyenge Esapnyolt katalán derbit. Még csak harapós kedvükben sem voltak.
Nézd meg még egyszer azt a gólt:sjd írta:Akkor lehet h más meccset néztünk, mert mindkét gólnál középen helyezkedett, rendre ott volt középen és ott is érkezett. Főleg a második gólnál nagyon látványos, az egyetlen emberünk az Espanyol kp mögött, és a bal khv előtt áll, őt futja le. Szó nem volt befelé húzásról, akkor valahonnan a balhátvéd mellől lépett volna be a bhv- bal khv közti résbe.Mikaos írta:Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.
Pedro ugyanazt csinálta, amit szokott: szélről befelé futott.
Közhely,de azok közül az egyik legigazabb,minden csapat annyira tud jól játszani,amennyire az ellenfél engedi,és ez ellen a Barca ellen szinte lehetetlen jól játszani,pláne egy Espanyol szintű csapatnak.Barcaman14 írta:Nem erre számítottam, ami az Espanyolt illeti. Már az 1. perctől kezdve feladták nekem úgy tűnt. Ritkán látni ilyen gyenge Esapnyolt katalán derbit. Még csak harapós kedvükben sem voltak.
Ettől függetlenül persze remek meccset játszott a csapat sok remek egyéni teljesítménnyel. Ezzel már az Atletico előtt is 11 pont az előnyünk!
Nos lehet, hogy még bőven korai(sőt biztos), de azért kezdek álmodozni egy esetleges veretlenül nyert bajnoki címről.![]()
Visca el Barca
nem akarok döntőbíróként tetszelegni, de tény: Pedro eddig is -láthatóan- változtatta a helyét egy meccsen belül ! megfordult mindkét szélen, és középen is. semmi mást nem láttam, mint, hogy pontosabb volt és (talán!!!) eltűnt a görcs ami a góltalanság miatt akadályozta. én sem hozakodnék elő itt címekkel a javára Sanchez nagyon hasonló cipőben jár brusztolós, hajt, és neki is kellene egy-két gól hogy jobban muzsikáljon.sjd írta:Akkor lehet h más meccset néztünk, mert mindkét gólnál középen helyezkedett, rendre ott volt középen és ott is érkezett. Főleg a második gólnál nagyon látványos, az egyetlen emberünk az Espanyol kp mögött, és a bal khv előtt áll, őt futja le. Szó nem volt befelé húzásról, akkor valahonnan a balhátvéd mellől lépett volna be a bhv- bal khv közti résbe.Mikaos írta:Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.
Sanchez is ugyanezt csinálta utána, rendre Messi előtt mozgott középen, többször is oda indították be, nem a szélre.
soprano_p írta:a mai meccstől függetlenül : PEDRO Világ- és Európabajnok !
Gondolom mindenki tudja . Tehát papíron ő a világ egyik legjobb csatára, abszolut kezdő barcában is.
Akkor lehet h más meccset néztünk, mert mindkét gólnál középen helyezkedett, rendre ott volt középen és ott is érkezett. Főleg a második gólnál nagyon látványos, az egyetlen emberünk az Espanyol kp mögött, és a bal khv előtt áll, őt futja le. Szó nem volt befelé húzásról, akkor valahonnan a balhátvéd mellől lépett volna be a bhv- bal khv közti résbe.Mikaos írta:Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.