nem marad más, mint a pénz.
erről annyit, h nem gondolnám, h nálunk étkezési utalványokért vagy ingyen internet-hozzáférésért játszanának a játékosaink, persze biztos minden fizetésnél van még több lé is, de nem hiszem, h figo után ezt meglépné egy MEGHATÁROZÓ játékosunk.
Hát, a szép katalónai életérzésen kívül Barcelonában a fizetések magasabbak, mint a reálnál...Az állítólagosan igazolt kakának is alacsonyabb fizetése lenne, mint pár barcelona játékosnak, pedig kakáé is jelentős előrelépés lenne.
Ez igy van, hozzátartozik Laportáék politikájához. Amióta Laporta az elnök egy kulcsjátékos sem igazolt el innen. Akit meg akarnak tartani, meg is fogják, a kulcsembereknek stabil szerződésük van, ajánlatokat meg sztem meg sem hallgatják Laportáék. Jó példa Ronie, mikor még ment neki. Laportáék megmondták, h nincs ára, és kész, nem eladó. Most sztem hasonló Messi, Xavi, Iniesta, Puyol esete, őket se adnák el semmiért, és ha Pique igy folytatja, ő lehet a következő ikon.
Ami meg a Madrid nagy igazolásait illeti:
CR-miért menne el a Mu-ból? 3 éve az 1ik legerősebb csapat Európában, jó zsiros szerződése van. Minek menne el a Madridba, ahol hasonló fizetést kapna, és vagy sikeres lenne a csapat, vagy nem, szóval nincs olyan biztató helyzetbe mint MU. Ráadásul én ugy gondolom, h rengeteget köszönhet Fergussonak. Sztem ha ő nincs, nem lett volna ekkora játékos CR. Inkább Quaresmahoz hasonlóan örök igéret maradt volna, mert mikor indult a karierje ő sem volt jobb. Egy kis önző cselgép volt, aztán oriásit fejlődött, és hatalmas játékos lett.
Kaka-őt pl. megérteném, ha eleg lenne Milánóból, de szűkösebb időkben sem ment el, akkor most miért menne? Hiszen nagy terveik vannak, fiatalitás, új igazolások stb..
Ibrara jó esélye van a Madridnak, és oda is való!