Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legszívesebben én se nézném,csak nincs jobb dolgom......nem érdemlik meg ,hogy nézzük őket!grecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...
mert ezt rossz nézni...grecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...
Mert akkor nem szeretik...vagy már nem annyira...grecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...
Pff, Puyolt azért ne szóld le. Ő van egyedül a pályán...messinho19 írta:Pavel írta:Valamilyen szinten megértem a fiúkat amiért így játszanak. A spori 20 perc alatt foganasította velük, hogy itt nem nyerhetnek, mert nem szabad elrontani az ünnepséget.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azért nem nyernek mert ien Marquez féle emberek játszanak itt... és nem érdekel hogy erre ki mit mond mert sztem legbelül mindenki tudja hogy itt az alappal van gond.... (Marquez, Deco, R10, Puyol, Zambi, stb...)
puyol nem olyan rossz... de erre pl a Maicon is képes lenne.....
így van..még ezekkel a hiányzokkal is letudnák győzni a Realt...Ott van Messi, Henry, Xavi, Bojan stb.. Ha AKARNÁNAK NYERNÉNEK..ennyi..ők már lesz@rnak mindent..mintha nem is akarnának focizni...Vito írta:az az igazság, hogy sz.rnak bele az egészbe.Rivaldo11 írta:Azok a játékosok nem játszanak, akik miatt igazán erős volt a csapat: Ronaldinho, Eto'o, Deco...Ide lehet sorolni még Iniestát is, de Milito hiánya is nagy érvágás. Ennyi hiányzót ez a csapat nem bír el. Pláne ebben a formában.
Pavel írta:Valamilyen szinten megértem a fiúkat amiért így játszanak. A spori 20 perc alatt foganasította velük, hogy itt nem nyerhetnek, mert nem szabad elrontani az ünnepséget.
Igen, ezzel utólag még ki is egészítettem a hsz-t. Szerintem minket jobban érdekel a végeredmény, mint pár játékost. Persze ha tisztában vannak pár dologgl, a direkt besárgulásokkal, meg a többi ilyen kis kulisszatitokkal, akkor valamennyire megértem őket. Ha pár játékos így áll hozzá, az már hatalmasat ront a többiek morálján.Vito írta:az az igazság, hogy sz.rnak bele az egészbe.Rivaldo11 írta:Azok a játékosok nem játszanak, akik miatt igazán erős volt a csapat: Ronaldinho, Eto'o, Deco...Ide lehet sorolni még Iniestát is, de Milito hiánya is nagy érvágás. Ennyi hiányzót ez a csapat nem bír el. Pláne ebben a formában.
hagyjad már a hülyeségedet...szarok vagyunk..erről a bíró k*vára nem tehet.......Pavel írta:Valamilyen szinten megértem a fiúkat amiért így játszanak. A spori 20 perc alatt foganasította velük, hogy itt nem nyerhetnek, mert nem szabad elrontani az ünnepséget.