Félve linkelem be mert szerintem sokan ki fogjátok nevetni szegényt.
Pedig tök aranyosan beszél a jóőreg

http://tv2.hu/2008-05-06/Ndjodo_tavozik ... l_-_VIDEO/
Gyájj ezen kint voltam
Lehet,h egy ilyen forráson:Ndjodo.hu nem így lenne levezetve a dolog.forrás:fradidrukker.hu
1. "Néhányan odamentek a Fradi buszához, köszönteni a játékosokat ill. véleményüket elmondani nekik. Njdodo már a buszról leszálltában több Fradi szurkolót „lef…[auto_cenzúra]”. Egyezményes jeleket mutatva. A játékosok bementek a székházba.Bányász írta: 1.igaz amit mondasz,de nem figyeltél rám...
Nem lehet,h Ndjodo csak megvédte magát?
2.Azt mondják a gólt nem kell megmagyarázni...
A többiek hány gólt lőttek?![]()
Ja,és ha Te a helyében vagy és leköpködnek meg banánnal megdobnak meg mittudomén,h mi..és utánnad mennek az öltözőbe "számonkérni" akkor is ezt mondanád e?
1.igaz amit mondasz,de nem figyeltél rám...el fuero írta:Bányász!
1. A játékosokat azért fizetik, hogy focizzanak és nem azért, hogy a szurkolókkal vitatkozzanak, verekedjenek.
2. Nem érv a 12 gól. Olyan esetlen játékos, hogy az valami elképesztő. A góljai többsége leshelyzet után volt vagy bepattant róla a labda.
Köszönöm amit a klubbért tett, de jobb ez így mindenkinek!
De egy szurkoló bármit megtehet egy játékossal?Tény, hogy egy szurkolónak nincs helye az öltözőben, de egy játékos nem üthet meg egy szurkolót.
Az egyetlen játékosotok aki valamien szinten bizonyított.... Inkább bizonyított volna a pályán. Hűha lőt 12. gólt. De kihagyott 100 helyzetet, amiket, ha belő simán nyertük volna meccsket.
Nem ide tartozik, de Tamás írásáról eszembejutot vmi: mondták haverék, hogy múltkor kint voltak a Loki-Fradi kézimeccsen, és ott a jópár lokista a magból ordibálta Hitler hírhedt karlendítős szövegét. Gyalázat.Varga Tamás írta:el fuero!
Kibújt a szög a zsákból, ez a lényeg: "vannak hungaristák, fasiszták..." Ezt nem kellett volna írnod. Ezeknek ajánlom Bronxot, a Dél-afrikai Köztársaságot, Atlantát, Savannah-t, Zimbabwét turisztikai célból. Ott majd "megnevelik" őket, rájuk férne. Őket kellene a normális szurkolóknak kivetnie magukból. Egy biztos, mikor ovi idején a Fradi-MTK meccsen "indul a vonat, Auschwitz-ba indul a vonat" című rigmust kiabálták a barbárok, akkor a meccs bírája hatalmasat hibázott. Én abban a szent pillanatban lefújtam volna a meccset. Ha megengedték ezt a szabályok akkor, ha nem. Olaszországban is Di Canio egy-egy fasiszta karlendítés után 2-3 meccseket, majd többet pihent. Aztán elgondolkozhatott az élet értelmén. Igaz, én a második eset után örökre eltiltottam volna. Kultúrember ilyet nem csinál.
ez teljesen normális lépés volt, minden klubnál így tettek volna, amennyiben ez történik. biztos vagyok benne, h a szurkolók is jobban meg lesznek fogva, h ezentúl ne az ilyen verziók miatt legyen téma a fradi.Titinho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=179169
Ndjodót kirúgták a Fradiból!![]()
Kíváncsi vagyok azért a szurkolók mit kapnak...fogadjunk semmit...hát gyönyörű mit mondjak!
Titinho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=179169
Ndjodót kirúgták a Fradiból!![]()
Kíváncsi vagyok azért a szurkolók mit kapnak...fogadjunk semmit...hát gyönyörű mit mondjak!