Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Nadal-Verdasco volt 2009es Ausztrál Open elődöntőjében, többivel egyetértek.Fernando írta: (Nadal-Del Potro 5 órás meccs, utána döntőben Federer ellen győzelem). Nagyon várom már a döntőt!
Kösz!ozsimiki írta: Csak itt,azaz a US Openen van 5.szettben is tie break, az összes többi GSen kettővel kell nyerni az 5.játszmában.
Csak itt,azaz a US Openen van 5.szettben is tie break, az összes többi GSen kettővel kell nyerni az 5.játszmában.Primitive írta:
Még valami : döntő szettben van tie-break? Az csak Wimbledonban játszik, hogy kettővel kell nyeni a döntő szettet...?! Bocs, de ez nekem valahogy kimaradt, pedig már követem e sportot egy ideje...![]()
![]()
nah ez egy rendkívül korrekt hszpiton írta:Dubla break előnyben Djoko a 4. szettben is. Érik az ötödik!![]()
Nadal fanok ennek most biztos örülnek. De ezt a 2 hetet elnézve,ha Nadal nyer akkor nem azért fog, mert Fed v Djoko fáradtabb lesz.
Közben be is húzta, jöhet a döntő szett!
Abszolút. Csak arra akartam ezzel célozni, hogy durva üresjáratai vannak mindkettőjüknek, és ehhez viszonyitottam Rafát, akinek nem szoktak ilyenjei lenni.ozsimiki írta:első mondat: Nole azzal a gémmel az egész szettet ugyanúgy odaadta.
Az egész szettet odaajándékozta, ezzel a második szettes játékával ne is akarjon döntőzni, mert csúnya vége lesz.ozsimiki írta:Nah 2.szettben Federer ajándékozott egy szervagémet, és rontott jóval többet mint Djoko, így 6-1 a szerbnek,és 1-1.
de igazából szntem a 3.játszma lesz a döntő, ha Federer nyerni, én biztosra veszem,h meccset is megnyeri, ha Djoko akkor pedig picivel esélyesebbnek tartom mint Federert a meccsre.
most jöhetne egy olyan játszma,h mindketten jól játszanak,és nem ajándékoznak.
első mondat: Nole azzal a gémmel az egész szettet ugyanúgy odaadta.Replay írta:Nole egy game-et dobott oda, Rog egy egész szettet, elképesztő...
Ha e mellé hozzáveszem a fejben mindig atom Rafát, akkor nyugodtan mondhatom, hogy holnap meglehet az első USO GS cime a spanyolnak.