2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tetszik annak ellenére, hogy a támadó hatosban Messin kívül minden poszton mást játszatnék.csdewl írta:Mai kezdő: Valdes - Alves, Mascherano, Puyol, Adriano -Thiago, Fábregas, Keita - Alexis, Messi, Pedro
Barcaman1993 írta:Én azt érzem gyengeségnek, hogy Messin kívül alig lőnek gólt a csatárjaink. Nevetséges, hogy Xavi a 2. a góllövőlistán. Sancheznek olyan 20, Pedronak olyan 15 körül kéne lennie és akkor most jobban is állnánk a tabellán. Na mindegy, remélem csak javulni fogunk.Léfe írta:A stilusunk oké, de van egy-két gond ami nekem felfoghatatlan. Az rendben, hogy letámadunk, az is, hogy tartjuk a labdát. DE...
- sokszor, most a Milán ellen is erősen kezdtünk, volt helyzet és végül egy-
null ide - aztán séta. Bajnokikon is soszor látni. Nem nagyon törekednek
lezárni a meccset.
- távoli lövések nincsenek, vagy ritkán.
- ha néha benyomnak minket a kapunk elé, lehetne konrázni, hiszen
gyors a csapat, jol is cseleznek. Erre valaki a középpályán megkapja a l
labdát. Erre lassit vagy visszapasszol. Örület.
- sok a kihagyott nagy helyzet, bár ez sok éves god.
Én azt érzem gyengeségnek, hogy Messin kívül alig lőnek gólt a csatárjaink. Nevetséges, hogy Xavi a 2. a góllövőlistán. Sancheznek olyan 20, Pedronak olyan 15 körül kéne lennie és akkor most jobban is állnánk a tabellán. Na mindegy, remélem csak javulni fogunk.Léfe írta:A stilusunk oké, de van egy-két gond ami nekem felfoghatatlan. Az rendben, hogy letámadunk, az is, hogy tartjuk a labdát. DE...
- sokszor, most a Milán ellen is erősen kezdtünk, volt helyzet és végül egy-
null ide - aztán séta. Bajnokikon is soszor látni. Nem nagyon törekednek
lezárni a meccset.
- távoli lövések nincsenek, vagy ritkán.
- ha néha benyomnak minket a kapunk elé, lehetne konrázni, hiszen
gyors a csapat, jol is cseleznek. Erre valaki a középpályán megkapja a l
labdát. Erre lassit vagy visszapasszol. Örület.
- sok a kihagyott nagy helyzet, bár ez sok éves god.
éppen arra próbáltam rá világítani, hogy téves az a felfogás, miszerint ellenünk mindenki felszívja magát a Real ellen meg..... ez egyszerűen nem igaz. a Real igenis nagyon hatékony stílusban támad, amire a csapatok zömének nincs ellenszere! mi a lényege: jól láthatóan szélvészgyors lerohanás, vagy gyilkosan pontos kiugratás, amre SOHA NEM EGY CSATÁR indul, hanem három és vagy eleve a legjobb pozicióban lévő kapja a kiugratást, vagy még futva!!! húznak egy-két követhetetlent és ETTŐL nehéz , vagy lehetetlen ezt ki védeni. és igen: erre alkalmas játékosaik vannak! a stílus és az emberanyag szerencsés (vagy jól kifundált!) találkozása.recrea írta:Ettől még tényleg jó a lövőtechnikája, holott a tegnapi szvsz is potya volt. Hiába a real vezeti a bajnokságot, tőlünk sokkal jobban tartanak a csapatok.Barcaman1993 írta:Ezt melyik meccsen láttad mostanában? Rendre fél centiről pofozza be a labdát, a tegnapi kivétel, de milyen. 40 méteres lövésénél a kapus elvetődött, erre melléütött a labdának. A 2. gólja megint... A gyereknek 2x pattanik a lábára, majd onnan a kapuba. És ezzel cseszik föl az agyamat. Talán minden meccsünket láttam idén és a Realnak is jó néhányat, de nem egyszer veszem észre, hogy ég és föld ahogy a csapatok ellenünk játszanak és ellenük. Ráadásul emellé még az is párosul, hogy ellenünk rendre életük meccsét játsszák a kapusok, míg ellenük gyakran a potya is közrejátszik. Csak a tegnapi példa. Iraizozt egyébként nagyon jó kapusnak tartom, de tegnap megint mi volt? Ismét kivédte a szemünket és csak 1 mezőnygólt tudtunk rúgni és ez nagyon gyakran így van. majd figyeld meg a Real elleni meccsüket pár hét múlva milyen csodásan fogja bevédeni CR középre menő szabadrúgását és a többit... A Bilbao játékát is szintén majd figyeljétek meg. Ilyen jól játszani, ahogy tegnap nyomtuk nagyon ritkán szokott előfordulni, erre a tartalékos Bilbao mennyire brutálisan jól védekezett. Ha esetleg az alapemberek kezdenek még melegebb lehetett volna pite. Ismét csak a Bilbao-Real meccsre tudok utalni. Majd nézd meg milyen simán meg fognak égni a Real ellen hazai pályán, a legjobb kezdőjükkel. Nem tudom, hogy nyerhetnénk meg a bajnokságot. A Real ellen mindig töketlenkednek (tisztelet 1-2 kivételnek), de nevetséges, hogy időnként a Real hulla gyöngén játszik és senki sem tudja megverni őket rajtunk kívül. Így nehéz megnyerni a bajnokságot..mess2009 írta:C.R-lövő technikája bizony félelmetesen jó.
Sok realos mondja, hogy be vannak tojva tőlünk az ellenfelek, ellenük meg bátrabban fociznak. De azt nem veszi észre a sok balga, ami tegnap kiválóan látszott a két csapat bajnokiján, hogy pontosan ez a szerencséjük.
Ellenünk beállnak a 16-osra 10-en, lehet feltörni őket, ellenük meg mernek támadni, aztán 3-szor elfut a real és megnyerték a meccset. Mert erre alkalmas és jó játékosaik vannak.
Ettől még tényleg jó a lövőtechnikája, holott a tegnapi szvsz is potya volt. Hiába a real vezeti a bajnokságot, tőlünk sokkal jobban tartanak a csapatok.Barcaman1993 írta:Ezt melyik meccsen láttad mostanában? Rendre fél centiről pofozza be a labdát, a tegnapi kivétel, de milyen. 40 méteres lövésénél a kapus elvetődött, erre melléütött a labdának. A 2. gólja megint... A gyereknek 2x pattanik a lábára, majd onnan a kapuba. És ezzel cseszik föl az agyamat. Talán minden meccsünket láttam idén és a Realnak is jó néhányat, de nem egyszer veszem észre, hogy ég és föld ahogy a csapatok ellenünk játszanak és ellenük. Ráadásul emellé még az is párosul, hogy ellenünk rendre életük meccsét játsszák a kapusok, míg ellenük gyakran a potya is közrejátszik. Csak a tegnapi példa. Iraizozt egyébként nagyon jó kapusnak tartom, de tegnap megint mi volt? Ismét kivédte a szemünket és csak 1 mezőnygólt tudtunk rúgni és ez nagyon gyakran így van. majd figyeld meg a Real elleni meccsüket pár hét múlva milyen csodásan fogja bevédeni CR középre menő szabadrúgását és a többit... A Bilbao játékát is szintén majd figyeljétek meg. Ilyen jól játszani, ahogy tegnap nyomtuk nagyon ritkán szokott előfordulni, erre a tartalékos Bilbao mennyire brutálisan jól védekezett. Ha esetleg az alapemberek kezdenek még melegebb lehetett volna pite. Ismét csak a Bilbao-Real meccsre tudok utalni. Majd nézd meg milyen simán meg fognak égni a Real ellen hazai pályán, a legjobb kezdőjükkel. Nem tudom, hogy nyerhetnénk meg a bajnokságot. A Real ellen mindig töketlenkednek (tisztelet 1-2 kivételnek), de nevetséges, hogy időnként a Real hulla gyöngén játszik és senki sem tudja megverni őket rajtunk kívül. Így nehéz megnyerni a bajnokságot..mess2009 írta:C.R-lövő technikája bizony félelmetesen jó.
Szerintem ugyanezt is fogjuk. Épp írni akartam a meccs közben, hogy mindenki gondolja az ellenfelet piros-fekete mezbe, és nézhetjük a keddi meccset, szvsz fel fogja törni a hátukat a háló.Pavel írta:Na ez vártam.
Könnyed győzelem.
Ugyanezt akarom látni a Milan ellen.
Ezt melyik meccsen láttad mostanában? Rendre fél centiről pofozza be a labdát, a tegnapi kivétel, de milyen. 40 méteres lövésénél a kapus elvetődött, erre melléütött a labdának. A 2. gólja megint... A gyereknek 2x pattanik a lábára, majd onnan a kapuba. És ezzel cseszik föl az agyamat. Talán minden meccsünket láttam idén és a Realnak is jó néhányat, de nem egyszer veszem észre, hogy ég és föld ahogy a csapatok ellenünk játszanak és ellenük. Ráadásul emellé még az is párosul, hogy ellenünk rendre életük meccsét játsszák a kapusok, míg ellenük gyakran a potya is közrejátszik. Csak a tegnapi példa. Iraizozt egyébként nagyon jó kapusnak tartom, de tegnap megint mi volt? Ismét kivédte a szemünket és csak 1 mezőnygólt tudtunk rúgni és ez nagyon gyakran így van. majd figyeld meg a Real elleni meccsüket pár hét múlva milyen csodásan fogja bevédeni CR középre menő szabadrúgását és a többit... A Bilbao játékát is szintén majd figyeljétek meg. Ilyen jól játszani, ahogy tegnap nyomtuk nagyon ritkán szokott előfordulni, erre a tartalékos Bilbao mennyire brutálisan jól védekezett. Ha esetleg az alapemberek kezdenek még melegebb lehetett volna pite. Ismét csak a Bilbao-Real meccsre tudok utalni. Majd nézd meg milyen simán meg fognak égni a Real ellen hazai pályán, a legjobb kezdőjükkel. Nem tudom, hogy nyerhetnénk meg a bajnokságot. A Real ellen mindig töketlenkednek (tisztelet 1-2 kivételnek), de nevetséges, hogy időnként a Real hulla gyöngén játszik és senki sem tudja megverni őket rajtunk kívül. Így nehéz megnyerni a bajnokságot..mess2009 írta:C.R-lövő technikája bizony félelmetesen jó.
Az élő topicban írtam a szünteben, hogy szerintem a távoli lövések, meg a középhátvédek (főleg Piqué a fejjátéka miatt) felfutásai már a Milan elleni meccsre gyakorlások.Ez 2 nagyon feltűnő elem volt a meccsen.Ha ott nem jön gyorsan a gól, neadjisten kapnánk is, akkor muszáj lesz ezeket a fegyvereket is használnunk.Ha nem is jönnek be a távolabbi próbálkozások, a védőknek kijjebb kell majd jönniük, több lesz a terület.Tetszett hogy végre gyakoroljuk is ezeket a dolgokat, és nem egy döntő meccs utolsó 5 percében kezdünk el próbálkozni vele.shutterisland írta:csak nekem tűnt fel, hogy ezen a meccsen a két khv-nk feltűnően sokat hozta fel a labdát ? főleg pique, de mascherano is kb. 5 percenként szaladt fel a lasztival az ellenfél térfelére, akár esetenként a közepéig is.
tetszett amúgy ez a húzás.
Nem mondtam, h potya volt. Elég érdekesen mozgott a labda a levegőben.PPP írta:hát ha CR-ét egyesek "lepotyázzák", akkor alvesé is minimum az lett volna..G.Gabe írta: Ha Alves lövése beakadt volna