Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor idehozták Ié-t nekem már akkor bejött a gyerek (tudásapalesz77 írta: Ó, pedig én komálom Ié-t, ő az új kedvenc ifim..Felkészülés alatt jobb volt mint Pique szerintem, de hát LE tudja, remélem a Gamperen legalább játszik. Na meg azt is, hogy a kupában látni fogjuk néha, meg a tét nélküli Bl csoportmeccseken - már ha lesz ilyen.
Ó, pedig én komálom Ié-t, ő az új kedvenc ifim..Chino írta:...S.Agüero írta:...
Ahogy mondod,S.Agüero írta:szóval maradt a Bartra-Mathieu páros, aztán ha velük történik addig valami, megint Masch fog hátra menni?
Minthogy a gólerős csatárok igencsak kelendők a piacon, már most javítani kéne Munir szerződésén - természetesen meghagyva őt a B keretben. De a több pénz, hosszabb szerződés, magasabb kivásárlási ár jobb helyzetbe hozná a Barcat abban az esetben, ha más csapatok szemet vetnének rá.Chino írta:Azokkal a játékosokkal azért még ráérünk bőven foglalkozni. Habár Munir és Traoré is csak most csatlakozott.barcafacan írta:És akkor még semmit se tudunk arról a jó csomó játékosról, akik most kerültek be a B-be. Azok között is lehet nagy tehetség.barcafacan írta:Grimaldonak, Ienek, Sampernek, Halilovicnak és Munirnak rövid távon is van jövője LE-nél. Lesz itt verseny a posztokért!
Egyelőre a fent említetteknek kellenek a percek. Grimaldo Planas (és a sérülése) miatt nem tudott túl sokat játszani, Edgar helyén is ott volt Gomez, inkább jobb bekként számoltak vele. Samper sem dúskált a meccsekben, ahogy Munirt és Adama-t is csak a szezon hajrájára hozta fel Eusebio, Halilovic pedig csak most érkezett. Szóval most őket kell nyomni agyba-főbe, hogy fejlődjenek, rutint szerezzenek. Denist sajnálom, hogy elment. Halilovic-csal jó kis középpályát alkothattak volna.
Azokkal a játékosokkal azért még ráérünk bőven foglalkozni. Habár Munir és Traoré is csak most csatlakozott.barcafacan írta:És akkor még semmit se tudunk arról a jó csomó játékosról, akik most kerültek be a B-be. Azok között is lehet nagy tehetség.barcafacan írta:Grimaldonak, Ienek, Sampernek, Halilovicnak és Munirnak rövid távon is van jövője LE-nél. Lesz itt verseny a posztokért!
És akkor még semmit se tudunk arról a jó csomó játékosról, akik most kerültek be a B-be. Azok között is lehet nagy tehetség.barcafacan írta:Grimaldonak, Ienek, Sampernek, Halilovicnak és Munirnak rövid távon is van jövője LE-nél. Lesz itt verseny a posztokért!
Ezzel tökéletesen egyetértek. Ha egy egyszerű spanyol srác lenne senki nem foglalkozna vele. Sajnos semmi kiemelkedőt nem mutatott a B-ben (legalábbis amennyi meccset láttam). A gólátlaga is rendkívül alacsony a posztjához képest, és azt sem lehet mondani mondani, hogy ezt mezőnyjátékkal kompenzálná. Pedig nem ez volt az első éve, szóval még a rutintalanságra/kevés játékpercre sem lehet fogni. Könnyen el tudom képzelni, hogy Munir fokozatosan átveszi a helyét már az első szezonjában.Barcaman1993 írta:Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Bagnack még érthető is olyan szempontból, h Ié és Patric is idősebb nála a védők közül, Dongou viszont mindhárom támadónál (Munir, Sandro, Adama) idősebb. Remélem nem kallódik el!
Azóta azt írták, hogy Patric sérült...palesz77 írta:Ié tudtommal tud ott is játszani, szóval ha nagyon muszáj tudunk oda is keríteni embert. De Patric Montoyánál is rosszabb, pedig még őt is sokan leszólják.. Nem elég a srác ide, legalábbis nekem eddig ez jött le, én nem siratnám meg adott esetben, ha távozna.barcafacan írta:Patric helyett Bagnack az edzésen. Alighanem Patric eligazol és ezt LE se opponálja, pedig a jobbhátvéd poszt...
Ié tudtommal tud ott is játszani, szóval ha nagyon muszáj tudunk oda is keríteni embert. De Patric Montoyánál is rosszabb, pedig még őt is sokan leszólják.. Nem elég a srác ide, legalábbis nekem eddig ez jött le, én nem siratnám meg adott esetben, ha távozna.barcafacan írta:Patric helyett Bagnack az edzésen. Alighanem Patric eligazol és ezt LE se opponálja, pedig a jobbhátvéd poszt...
Barcaman1993 írta:Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Bagnack még érthető is olyan szempontból, h Ié és Patric is idősebb nála a védők közül, Dongou viszont mindhárom támadónál (Munir, Sandro, Adama) idősebb. Remélem nem kallódik el!
Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Nem olyan egyszerű ez a kérdés. Egyénieskedésről le lehet szokni a B-ben, de az összjátékot felépíteni csak olyan társakkal lehet megtanulni, akik értik, hogy mit akar ő egy labdával és milyeneket adnak neki.Erxy írta:igen, ebben egyetértünk, távol van még neki az állandó szerep az A csapatban. ezt írtam már én is nyár elején mikor páran már az első csapathoz vizionálták.